counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Магічне призначення тварин


Переглядів: 12


Магічне призначення тварин

З давніх-давен багатьом тваринам приписувалися різні магічні властивості. А для жерців і чаклунів звір був одним із головних атрибутів у магічному ритуалі. Навіть із дитячих казок та народних переказів ми пам'ятаємо, що Баба-Яга тримала в хаті чорного кота та ворону. У казках і легендах зібралася вся багатовікова народна мудрість, яка згодом, на жаль, забувається. Тож давайте згадаємо основні повір'я, пов'язані з тваринами!

Які ж магічні властивості мають тварини, що оточують нас? Собаки шанувалися у Стародавньому Єгипті та Вавилоні. Здавна вважалося, що собака принесе гармонію та любов у оселі людини. Крім того, ці чотирилапі друзі здатні передчувати небезпеку і попереджати про неї свого господаря. Вважається, що собаки здатні бачити нечисту силу. Якщо пес раптом став поводитись незвично, то, можливо, в будинку багато негативної енергетики.

Кішка в будинку – це ваш особистий метеоролог, лікар та захисник. З кішкам пов'язано багато прикмет. Наприклад, якщо вона уві сні ховає ніс, то чекайте на холоди. Якщо кішка ляже хвостом на південь – погода буде ясною. Колір кішки теж багато про що може розповісти. Триколірні коти – талісмани удачі. Коти з чорним носом приносять багатство до будинку. Смугасті та руді кішки наділялися особливим даром, їх часто використовували у магічних ритуалах. Чорні коти позбавлять свого господаря негативної енергії, а білі наповнять будинок сприятливою атмосферою.

Птахи приносять у будинок гармонію та щастя. За настроєм птиці можна будувати висновки про атмосфері у домі. Якщо птах співає, значить житло захищене від темних сил, якщо він довгий час мовчить, значить поруч є потік негативної енергії.

Риби завжди вважалися символами спокою та безтурботності. Акваріумні рибки в будинку будуть сприятливо впливати на ментальне та енергетичне середовище в будинку. Вони допоможуть розслабитися та заспокоїтися. Золоті рибки – це талісман для залучення грошей до будинку. Крім того, вони допоможуть зміцнити родинні зв'язки.

Змія може залучити багатство та довголіття. Стародавні єгиптяни шанували її як хранителя будинку та домашнього цілителя.

Непрохані мешканці будинку – павуки – теж мають магічні властивості. Багато чаклунів використовують його павутиння у своїх ритуалах. Вона допомагає зосередитися та вводить у медитативний стан. Здавна вважається, що якщо людина вбиває павука, то вона прирікає себе на сорок нещасть.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-0,34198093414307-/ /-pc-/
Top