counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою


Переглядів: 11


Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою

Купити або знайти спокій не можна. Його можна лише самостійно створити всередині себе. Експерти в галузі біоенергетики розкажуть вам про прості поради та практики, які допоможуть не переживати через дрібниці та набути спокою.

Робота, негаразди вдома, проблеми зі здоров'ям — це все наслідки стресу, що є основним джерелом переживань і невдач. Якщо вам вдалося помітити в собі потік тривожності, що бурхливо зростає, то обов'язково варто скористатися нижчеописаними порадами. Вони допоможуть відкрити заблоковані чакри і настроїти свідомість на потрібну хвилю.

Фізичні вправи

Багато хто напевно помічав, що якщо ми переживаємо і відчуваємо себе нещасливими, то це відбивається на здоров'ї та фізичних кондиціях. Так само відбувається і в зворотному напрямку.

Щоб перемогти негатив та проблеми внутрішнього характеру, треба почати працювати над своїм тілом, займатися спортом, робити вправи, ходити, бігати. Починати можна з малого. Головне — не лінуватися і більше рухатися. Недарма кажуть, що рух — це життя. Людина, яка постійно тренується або щось робить, менше думає про погане, тому щасливіша. У нього відкриваються чакри, підвищується наявність гормонів щастя у крові.

Медитації

Існує безліч медитацій, кожна з яких певною мірою дозволяє заспокоюватися, але серед них можна виділити медитації на позбавлення від страху та тривогина очищення від негативу,  на порятунок від втоми та апатії .

Багато хто думає, що медитації — це щось складне та незрозуміле, доступне лише обраним, але це не так. Усього за кілька сеансів по 10-15 хвилин можна без особливих проблем набути деяких навичок. Плюс медитацій у тому, що це є всім, але кожному вони допомагають по-своєму.

Не завантажуємо себе справами під зав'язку

Багато людей звалюють на себе одразу кілька справ одночасно. Набагато простіше і природніше займатися чимось одним, а потім переключатися на щось інше, коли завдання вирішено.

Коли ми беремося за кілька справ, то велика можливість швидше втомитися і не вирішити взагалі нічого. Від цього з'являються тривожні думки, переживання та інші проблеми. Експерти зазначають, що краще повністю виконати щось одне і вже не повертатися до цього, ніж зробити дві справи наполовину.

Не потрібно брати на себе занадто багато

Деякі люди вважають за краще не говорити нікому про свої негаразди, не просити допомоги, а вирішувати все самостійно. Вони звалюють на себе важкий тягар замість того, щоб попросити когось про допомогу.

Відповідальність — це чудова якість характеру, яка в деяких ситуаціях може бути далеко не найкориснішою. Іноді варто вміти говорити «ні» тому, хто хоче перекласти свої справи на наші плечі. Якщо цього не робити, можна зламатися фізично та психологічно.

Час на природі

Прогулянки та поїздки за місто — невід'ємна частина життя кожного з нас. Справа в тому, що як би людина себе не відгороджувала від царства природи, вона все одно є її частиною. У лісі, у полі чи в горах можна зарядитися творчою енергією, якою там хоч греблю гати.

Потрібно більше бувати на вулиці і хоча б раз на пару-трійку тижнів вибиратися кудись за межу міста. Так тіло і біополе людини будуть у гармонії. У життя прийде щастя, а негаразди та переживання випаруються.

Зміна обстановки

Якщо робота пов'язана з переїздами, з постійним рухом та спілкуванням з різними людьми, то на якийсь час варто сфокусуватися на самоті. Така зміна обстановки допоможе відпочити за кілька годин і підготуватися морально до нового робочого дня.

Якщо людина працює вдома на самоті за комп'ютером по 10-12 годин, то їй краще вибиратися на вулицю і спілкуватися з друзями. Якщо робити те саме, перебуваючи в одній і тій же обстановці день за днем, людина частіше переживатиме по дрібницях, тому що її біополе ослабне, тіло почне давати збій, а розум стане більш схильний до негативу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Характер людини багато в чому відбивається на її зовнішності, і дізнатися про неї більше не важко, якщо придив....
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
Часом, коли в житті все йде навперейми, важливо довіритися своєму внутрішньому голосу Експерти виділяють кільк....
більше матеріалів
/-0,44964814186096-/ /-pc-/
Top