counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації


Переглядів: 19


6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації

Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією. Вони часто діляться своїми вміннями і навичками з тими, хто теж хоче знайти душевний спокій. Йтиметься про поради, які допоможуть вам ставитися до життя простіше і не виходити з себе.

Бути позитивною людиною дуже корисно, адже доброта відкриває перед нами нові двері та допомагає залучати любов та удачу. Буддистські поради спрямовані на те, щоб навчитися доброті та правильному розумінню світу, його законів.

Намагайтеся не розвивати конфлікти

Немає жодної життєвої ситуації, в якій можна було б точно сказати — конфлікт повністю виправданий. Деколи краще просто пробачити кривдника і не відповідати йому тією ж монетою.

У такому разі можна буде обірвати ланцюг негативу, змістивши чашу терезів. Якщо відповідати негативом на все погане, що роблять оточуючі люди, зберігати спокій буде просто неможливо. Поважайте людей і пам'ятайте, що ми всі різні.

Ставтеся шанобливо до свого тіла і душі

Повага до себе — основа спокійного життя. Людина, яка поводиться зі своїм тілом як витратним матеріалом, завжди перебуватиме в дисгармонії. Йдеться не лише про шкідливі звички на кшталт алкоголізму, куріння та неправильного харчування, а й про духовну рівновагу, гармонію та звільнення від страхів, тривоги та негативних думок. Досягти цієї гармонії можна за допомогою спеціальних медитацій, спілкування з приємними людьми.

Будьте гнучкими

Не бійтеся змінювати ідеологію, вбираючи частинки різних навчань. Не намагайтеся слідувати лише одній доктрині. Це навчить дипломатичності та вмінню приймати та розуміти чужу ситуацію.

Іноді люди поводяться погано до нас, але ми замість прояву терпіння і розуміння намагаємося відразу засуджувати їх за те, що вони порушили якийсь кодекс чи правило. Спочатку необхідно дізнатися, чому людина так вчинила, поставити себе на її місце та зрозуміти її мотиви. Такий підхід допоможе залишатися спокійними в будь-якій ситуації, хоч би якою важкою вона здавалася.

Знання та підвалини, які ми маємо, не є безумовною істиною. У світі немає істини, яка б підійшла всім і дала б відповіді на всі питання, тому що є безліч ситуацій, у кожній з яких своя правда.

Уникайте всього, що вас дратує

Навчіться брати перерву. Якщо вас дістав набридливий бос, вийдіть на свіже повітря, пройдіться. Якщо в сім'ї назріває конфлікт, краще припинити вести діалог, підливаючи олію у вогонь. Потрібно ввічливо сказати, що ви продовжите розмову пізніше.

У важкі моменти життя нас переповнюють емоції, тому вміння вчасно зупинитися та взяти паузу є дуже важливим. Якщо ви відчуваєте, що наближаються проблеми, краще бути готовими змінити обстановку. Експерти зазначають, що зміна обстановки дійсно корисно позначається на енергетика людини, знімаючи негатив та запобігаючи розвитку негативних емоцій.

Обмірковуйте кожне слово

Буддійські ченці дуже часто мовчать, тому що вони розуміють, що слова необхідно вимовляти лише у потрібні моменти. Одне невірне слово може спровокувати конфлікт, образити когось.

Коли ви навчитеся контролювати слова, то зможете зрозуміти, як контролювати думки. Це допоможе навчитися спокою та умиротворенню.

Не нав'язуйте нікому свої істини

Є мудрі люди, які мають свій особливий погляд на світ. Багато хто з них постійно намагається нав'язати оточуючим свою думку щодо тієї чи іншої події, людини тощо.

Цього робити не можна, тому що цією дією ми порушуємо спокій іншої людини. А його негативна енергетика переноситься на нас. Варто давати поради лише тим, хто цього просить.

Все вищеописане має прийняти лише той, хто хоче це зробити. Якщо ви прийняли ці поради буддійського ченця на озброєння, то це не означає, що інші люди теж готові їх прийняти, тому не варто навчати тих, хто не хоче вчитися.

Коли ми змушуємо когось сприймати свої погляди на світ, людина починає нас сприймати з негативної точки зору. Ніхто не хоче, щоб його вчили тому, чого він поки не готовий. Це призводить до сварок, втрати спокою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
більше матеріалів
/-0,31391501426697-/ /-pc-/
Top