counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

П'ять ефективних технік очищення від негативу


Переглядів: 56


П'ять ефективних технік очищення від негативу

Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі. Все це — негативні емоції, яких необхідно позбавлятися. І тому існує кілька ефективних методик.

Найкраще робити так, щоб негативні думки не йшли з вашої голови, а не з'являлися там. Для цього вам необхідно навчитися залучати позитивні думки, щоб негативу просто не залишалося місця у вашому житті.

Чому негатив небезпечний
Поганий настрій, депресії, переживання та розлади погані не лише тим, що вони самі негативні. Вони сильно знижують енергетику людини, руйнуючи її біополе. Коли біополе слабшає, погіршується зв'язок людини із центром достатку Всесвіту, завданням якого є постачання людей удачею. Саме тому, коли вам сумно або ви нервуєте, все немовби валиться з рук, нічого не виходить і у всіх сферах життя вас переслідують проблеми.

Поганий настрій подібно до хитких пісків. Якщо ви потрапили до них, то вам буде дуже важко вибратися. Можливо, вам потрібна допомога. Саме цю допомогу вам можуть надати спеціальні техніки для очищення від негативу.

П'ять технік очищення від негативу
Техніка перша: фізичні вправи. Недарма кажуть, що спортсмени та люди, які займаються важкою фізичною працею, просто не можуть замикатися в собі та сумувати без причин, оскільки на це вони просто не мають часу. Займіться спортом, якщо ви відчуваєте, що погано. Це може бути все, чого забажає ваша душа - катання на велосипеді, плавання, спортзал, біг, бойові єдиноборства. Останні загартовують душу, а не лише тіло. Тож не варто недооцінювати філософію війна, яка ґрунтується на перемозі над самими собою.

Техніка друга: знайдіть собі хобі. Це має бути не просто щось цікаве. Ви повинні поринути у це з головою. Комп'ютерні ігри, до речі, не включені сюди. Причина полягає в труднощі симбіозу реального життя та віртуального. Вони допоможуть вам розслабитись, але не вигнати негатив. Реально цікаве хобі здатне непросто прогнати негативні емоції, а й замістити їх позитивом.

Техніка третя: медитація. У цьому вам допоможуть буддійські медитації або медитації за Зодіаком. Суть цього методу полягає в тому, що ви повинні побачити позитив у своїй свідомості під час занурення в нього. Вам потрібно уявити те, як негатив залишає ваше тіло. Для цього ви можете навчитися розслаблятися та експериментувати з думками та образами.

Техніка четверта: афірмації. Афірмації виганяють негатив, очищаючи вашу свідомість від думок, що призводять до негативних потоків. Це фрази, які ви повинні повторювати кожен день кілька разів, щоб запрограмувати себе на позитив. Афірмації можуть бути вузькоспрямованими, а можуть працювати з усім вашим світоглядом одночасно. Говоріть собі частіше, що ви щасливі, улюблені та красиві.

Техніка п'ята: просте прибирання будинку. Тут є два важливі моменти. Перший — це процес прибирання, який психологічно важливий. Ви прибираєтеся вдома, виганяючи одночасно негатив із себе. Ви зайняті чимось важливим, ви бачите плоди своєї праці. З іншого боку, позбавляючись бруду, пилу, непотрібних речей, ви позбавляєтеся негативного впливу на вас. Це добре не лише для здоров'я, а й для вашого біополя. Спробуйте викинути всі непотрібні речі, тому що мотлох притягує негативну енергію.

Що найприємніше, всі описані вище методики можуть бути використані разом. Вони не виключають один одного, так що змусіть себе просто почати рух уперед, тоді щастя саме нагряне у вашу оселю і у вашу душу. Позитивне мислення вам допоможе у цьому, бо думки матеріальні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Як знайти кохання? Як її утримати? Як зберегти теплоту та ніжність у стосунках? Ці споконвічні питання ніколи ....
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Спілкування з людьми не завжди сприятливо позначається на самопочутті, і якщо після розмови здоров'я чи настрі....
Чому виникають проблеми в житті: енергетичні причини
Чому виникають проблеми в житті: енергетичні причини
Проблеми виникають у нашому житті не випадково Це свого роду хвороби не тіла, а душі, які ми звикли ігнорувати....
Енергетична взаємодія людей: у чому небезпека та користь
Енергетична взаємодія людей: у чому небезпека та користь
Знаючи, як енергетичні прив'язки впливають на взаємини людей, ви зможете посилити свою енергетику та змінити ж....
Як розпізнати людину з поганою енергетикою
Як розпізнати людину з поганою енергетикою
Уміння розпізнавати людину з негативною енергетикою — це безперечний плюс для всіх, хто хоче захистити себе ві....
більше матеріалів
/-0,2171151638031-/ /-pc-/
Top