counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Медитації за Знаком Зодіаку: звертаємось до стихій


Переглядів: 46


Медитації за Знаком Зодіаку: звертаємось до стихій

Для кожної зодіакальної стихії можна підібрати свою особливу медитацію. Вона допоможе заповнити життєві сили та підвищити енергетику.

У нашому житті трапляються різні, у тому числі й неприємні події. Іноді ми просто втомлюємося від рутини. Медитації можуть повернути до рук ту саму рятівну соломинку, яка здатна утримати від океану проблем та повернути на борт корабля.

Перш ніж дбати про себе, подбайте про місце, де ви живете, покращивши енергетику свого будинку. Це першорядно за важливістю, бо простір, в якому ми живемо, дуже впливає на наш стан здоров'я та енергетику.

Медитація для земних Знаків Зодіаку: Діва, Козеріг, Телець
Вам підійдуть медитації під час ходьби, бо ваша суть — це гармонія з навколишнім світом та його матеріальною складовою. Земля є вашим провідником та джерелом мудрості, яка в моменти енергетичних стрибків б'є ключем.

Ваш світ це життя, тому для медитацій можуть підійти прогулянки в лісі, по вулиці. Якщо у вас вдома є рослини, то вони теж будуть дуже доречними. Підготовка найпростіша – вам необхідне зосередження та наявність атмосферної музики звуків природи: шум океану, гірської річки, спів птахів у лісі, вітер тощо. Взагалі, аудіомедитації стануть чудовим вибором, якщо ви не можете вийти на вулицю або якщо у вас немає рослин удома.

Гуляючи лісом або вулицею, можна включати музику звуків природи, щоб усім тілом і душею зливатися з Землею. Уявіть собі, що довкола вас немає нікого. Самотність дасть вам сил для прийняття важливих рішень та для вибору правильного життєвого шляху. Вдома ж, коли медитуватимете з рослиною, краще робити це із заплющеними очима. Торкайте листя або квіти, дихайте рівно і уявляйте, як ви заряджаєтеся енергією від рослин або від самої землі. Щодо прогулянок, то під час них можна думати про щось усунене — вірний настрій прийде до вас сам.

Медитація для повітряних знаків Зодіаку: Терези, Близнюки, Водолій
Ваш найкращий помічник – повітря, тому за допомогою у важких ситуаціях і просто для того, щоб розслабитись, звертайтеся до дихання. Заплющте очі, зробіть глибокий вдих, потім повільно видихніть і почніть рахувати вдихи і виходь. Робити це краще на свіжому повітрі в нерухомому стані - на лавці або балконі. Вдих, видих - один. Вдих, видих — два... і таке інше. Добре підійде дихальна гімнастика, яку ми розповідали раніше.

Повітряні Знаки Зодіаку часто стикаються з проблемою неправильного розміщення пріоритетів. Під час медитації спробуйте подумати про те, що найважливіше для вас зараз. Нехай повітря допомагає вам, наповнюючи вас силами. Можна медитувати під музику вітру або співу птахів, так що вам ніхто не завадить медитувати на роботі або на вулиці під час прогулянки.

Медитація для вогняних Знаків Зодіаку: Лев, Стрілець, Овен
Вогняні Знаки Зодіаку - це уособлення тепла, неприборканості та пристрасті. Найкраще проводити медитацію на полум'я свічки. Робити це необхідно вночі, коли ніхто не зможе вас потривожити. Ніхто не повинен вам заважати. Сторонні звуки також не потрібні, тому двері краще зачинити.

Вам знадобиться багато свічок або лише одна. Якщо свічка буде одна, постарайтеся уникнути сторонніх думок і сконцентрувати свій погляд на полум'ї. Воно має вас ніби гіпнотизувати. Чим довше ви зможете просидіти без руху і без зайвих думок у голові, тим краще. Це значно посилить вашу енергетику та привнесе до неї гармонію. Якщо багато свічок, ви можете розставити їх навколо себе, закрити очі і подумати про те, як вогонь всередині вас стає більш спокійним і врівноваженим.

Медитація для водних знаків Зодіаку: Рак, Скорпіон, Риби
Вам найкращим варіантом медитації будуть водні процедури. Підійде басейн, море, річка, озеро або ванна. Природні водні медитації краще проводити в тиші — тобто рано-вранці, або пізно ввечері. Вам потрібно лише заплющити очі і уявляти, як ви стаєте частиною води, розчиняючись у ній. Ваш оригінальний розум повинен допомогти зробити це легко. Ви просто сидите у воді і із заплющеними очима уявляєте, що ви — це океан. Особливо добре такі медитації допомагають знаходити рішення у складних ситуаціях.

У басейні можна спробувати лягти на спину та медитувати також із заплющеними очима. У ванній або в душі все трохи інакше, хоча принцип той самий. Ви розчиняєте себе в рідкому середовищі, щоб світ став зрозумілішим. Набравши ванну, ляжте в неї і скажіть собі: «Я той, ким повинен бути. Я можу міняти світ». Вашим головним завданням є визнання себе самих, тому просто використовуйте воду для пошуку рішень, для вибору шляху.

Покращуйте свою енергетику, бо вона є ключем до щастя, а також гарного настрою. Використовуйте афірмації, медитації і частіше займайтеся улюбленою справою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,33755111694336-/ /-pc-/
Top