counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як покращити енергетику будинку


Переглядів: 295


Як покращити енергетику будинку

Атмосфера та затишок у будинку залежать не тільки від обстановки та облаштування кімнат, а й від енергетики. За словами фахівців на енергетику будинку впливає безліч факторів: це і відносини між домочадцями, і речі, що оточують людину, і навіть вид із вікна.

Як покращити енергетику в будинку і зробити її сприятливою? Фахівці розповіли про кілька правил, дотримуючись яких, ви можете створити у своєму будинку атмосферу добра, світла та затишку.

Дерева біля будинку. Якщо біля будинку ростуть дерева, особливо плодові, це величезний плюс. Від дерев іде цілюща енергетика, яка є для людини джерелом сили. Якщо ж у дворі будинку є зрубані або засохлі дерева, це дуже негативно позначається на енергетиці. Як правило, у таких будинках мешканці часто хворіють.

Квіти. У будинку обов'язково мають бути кімнатні квіти. Добре, коли вони є у кожній кімнаті. Якщо домочадці часто хворіють або постійно перебувають у поганому настрої, то фахівці рекомендують тримати рослини в кутках кімнат. Вони, як відомо, зосереджується велика кількість негативної енергії. У цьому випадку квіти захищатимуть від негативу, роблячи життя яскравішим і позитивнішим.

Перестановка меблів та прибирання. Від енергетики будинку залежить стан справ людини в особистому житті та на роботі. Якщо щось не ладнається у справах, екстрасенси радить зробити в будинку перестановку меблів. Так, застояна енергетика почне рухатися, і все навколо почне поступово змінюватися на краще. Прибирання в будинку також необхідно робити якнайчастіше. Особливо корисно розбирати завали і позбавлятися старого мотлоху.

Фотографії. Якщо в житті не вистачає уваги, підтримки та кохання, можна повісити у будинку фотографії своїх близьких людей. Вони надаватимуть сил у важкі хвилини та створюватимуть атмосферу благополуччя.

Фахівці радять ніколи не впускати у свій будинок поганий настрій, інакше негативна енергія надовго стане вашим співмешканцем. Залишайте поганий настрій за порогом, і тоді не тільки ваш будинок, а й усе ваше життя наповниться новим змістом та радістю.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,32182502746582-/ /-pc-/
Top