counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Аудіомедитація: енергетика музики для гармонії із собою


Переглядів: 43


Аудіомедитація: енергетика музики для гармонії із собою

Сучасні технології змушують нас забути у тому, що людина завжди був частиною природи. Як би ми не відгородилися від дикого світу, ми все одно будемо його частиною і будемо пов'язані з ним енергетично.

Музика – це найсильніший магніт для позитивної енергії. Докладно у тому, що заряджає позитивом кожного Знака Зодіаку, було написано нами раніше. Рекомендуємо ознайомитись із цією інформацією, оскільки астрологи зібрали багато фактів про вплив музики на нашу енергетику.

Чим хороша аудіомедитація
Музика має цілющі властивості, причому, всупереч поширеній думці, іноді це стосується навіть важкого року. Важливо не те, як музика звучить, а як ми її чуємо та як сприймаємо.

Аудіомедитація - це занурення у внутрішній світ за допомогою музики, що містить особливі звуки. Як правило, це спокійна музика без слів, повністю побудована на звуках природи або має виражені природні вставки. Завдяки такому звуковому супроводу ви занурюєтеся в особливий стан спокою, як за звичайної медитації, але значно посилюєте ефект шляхом звукового фону. Енергетика природних мелодій викликає особливі емоції, наводячи тіло і душу до гармонії.

Переоцінити переваги звукових медитацій дуже важко, бо вони цілющі. Такі медитативні практики виявляють у нас справжню силу, дану нам природою.

Типи природних звуків
Для початку, вам необхідно сконцентруватися і уникнути всіх непотрібних думок. Щоб аудіомедитація пройшла успішно, ви можете уявляти те, що чуєте (пісні птахів, шум води), проте дуже ефективним є альтернативний спосіб використання готової медитаційної схеми під певний музичний «акомпанемент». Однією з найвідповідніших є наша нова весняна медитація «пробудження кохання».

Щоб освоїти ази медитації, не обов'язково приймати складні положення тіла. Досить зручно розташуватися на горизонтальній поверхні та повільно абстрагуватися від зайвих думок, подразників та хвилювань. Зробити це допоможе гармонійна музика.

Типи звуків та їх дія:

Шум води, що ллється. Вам доводилося знаходитися поряд з водоспадом чи бурхливою річкою? Ці звуки утихомирюють, але головна їхня дія — це концентрація. Аудіомедитація із використанням цих звуків допоможе прийняти правильне рішення у складній ситуації.
Шум прибою. Спеціально для мрійників і тих, хто любить красу. Медитації під ці звуки породжують покращені можливості уяви. Вони стимулюють інтелектуальну активність, пробуджуючи необхідні для творчості відділи мозку.
Звуки лісу, спів птахів. Розслабленість — ось ціль таких аудіомедитацій. Кожен, хто хоча б раз полежить або посидить у м'якому кріслі, слухаючи спів птахів або шарудіння листя на деревах, не зможе забути ці чудові відчуття. Коли потрібно відпочити, слухайте ліс чи птахів.
Вітер. Мало хто звертає увагу на вітер, коли він буяє за вікном. Всі бачать, як він гне гілки дерев і трепле одяг, але ніхто його не слухає. Енергетика цього звуку подарує не просто гармонію душі та тіла, а вилікує ваші рани, наділяючи внутрішньою силою.
Повертаючись до теми про улюблену музику, можна сказати, що з неї можна навіть визначити характер людини. Раніше ми писали, про що говорить улюблена музика тієї чи іншої людини. З природними звуками ситуація схожа. Виберіть для себе улюблений із чотирьох звуків: галаслива річка або водоспад, прибій, ліс чи вітер. У більшості випадків вітер подобається сангвінікам, прибій флегматикам, шумна вода холерикам, а ліс меланхолікам, але ви можете спростувати це твердження.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,21916103363037-/ /-pc-/
Top