counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Сезонна депресія: як перетворити смуток на джерело натхнення


Переглядів: 9


Сезонна депресія: як перетворити смуток на джерело натхнення

Не тільки позитивні емоції стають джерелом нових ідей та натхнення. В осінній період багато хто відчуває смуток і тугу, які часто заважають щасливому життю. Однак і ці емоції здатні стати початком захоплюючої пригоди, розвитку та щастя.

Кожна емоція, яку ми переживаємо, змушує нас замислюватися про минуле, аналізувати свої дії та вчинки, будувати плани та враховувати отриманий досвід для будівництва щасливого майбутнього. Експерти пропонують дізнатися про те, як уникнути депресії і в будь-яку пору року черпати натхнення з туги та сплина.

1. Не допустити переходу від туги до депресії вийде, якщо вчасно розпізнати перші ознаки: зневіра, апатія, небажання розвиватися — все це тривожні дзвіночки. У такі періоди важливо зайняти себе коханим хобі. Кращим виходом буде малювання: арт-терапія допоможе позбутися втоми, що нагромадилася, привнесе в життя яскраві фарби і розкриє сплячий потенціал. Малювати можна будь-що, проте фахівці в галузі біоенергетики рекомендують розмальовувати мандали . Вони згодом стануть відмінними талісманами, які приваблюють успіх і процвітання.

2. Виплескувати емоції важливо, адже якщо тримати їх у собі, то нервового зриву не уникнути. У дні, коли немає бажання вставати з ліжка, варто скористатися ще одним способом боротьби з поганим настроєм. Написання віршів, оповідань і навіть просте ведення щоденника допоможе швидко попрощатися з нудьгою та провести час з користю. Писати вірші буває не просто, тому записувати можна будь-які думки, які спали на думку. Така техніка тренуватиме уяву і благотворно позначиться на роботі мозку.

3. Одним із найкращих способів боротьби з депресивними думками залишається фізична активність. Будь-які вправи підвищуватимуть тонус організму і позитивно позначаться на загальному самопочутті. Рекорди ставити не потрібно: прогулянка парком, кілька присідань, кілька асан йоги або плавання в басейні швидко розженуть тугу і додадуть життєвих сил активному та щасливому життю. Головне — змусити себе зробити перший крок, щоб у майбутньому милуватися віддзеркаленням у дзеркалі і ніколи не переживати з приводу зайвих кілограмів.

4. Ще один спосіб подолати нудьгу — шопінг. Похід по магазинах стане захоплюючим процесом, якщо не скуповувати речі, що бездумно сподобалися, а скласти план. Наприклад, поставити завдання оновити гардероб, попрощатися з речами, які більше не є актуальними, і створити собі новий яскравий образ. Створити його можна вдома за картинками або вирізками з журналів, а потім вирушити на пошуки відповідних предметів одягу. Не витратити гроші даремно допоможуть прості пошепки на покупки.

5. Іноді депресивні думки захоплюються через страх, і в цьому випадку важливо займатися плануванням. Упорядкування думок, складання завдань на день, тиждень або навіть рік допоможе впоратися з острахом невідомості. Планування дисциплінує, надає впевненості та допомагає визначитися з пріоритетами. Така тактика також збереже ясний розум і вбереже від нудьги, що підступає.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий ....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потр....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,36092400550842-/ /-pc-/
Top