counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Мандали для розфарбовування: відновлюємо енергетику та знімаємо стрес


Переглядів: 12


Мандали для розфарбовування: відновлюємо енергетику та знімаємо стрес

Занепокоєння та стрес у сучасному світі не рідкість. Але існує безліч способів зменшити нервову напругу..

Стресс — реакція організму на зовнішній чи внутрішній подразник. Ними можуть бути втома, конфліктна ситуація, емоційна перенапруга.

Симптоми стресу та методи боротьби з ним

Основні симптоми виявляються у вигляді дратівливості, підвищеного серцебиття, тремтіння в кінцівках, невмотивованої агресії, порушень сну.

Іноді для заспокоєння достатньо зробити дихальну гімнастику або усамітнитися і помедитувати. Практика медитації — відмінний засіб у боротьбі зі стресом. Воно підвищить вашу енергетику, поверне впевненість у собі та дозволить захистити та зміцнити захисне біополе.

Також ефективним засобом є монотонна механічна робота: порвіть папір, зв'яжіть що-небудь або вивищіть. Знайдіть собі заняття до душі, і ви помітите, як зменшується душевна напруга, приходить спокій та умиротворення.

Мандали для розфарбовування

Ще один дієвий спосіб покращити свій настрій та енергетику — прикрашати. Для цього можна звернутися до розмальовок-мандалів.

Мандали використовують для пошуку свого покликання, залучення любові, удачі та здоров'я. Розфарбовування візерунків схоже на медитацію, тому займатися релаксацією найкраще на самоті. У процесі розфарбовування з'являється відчуття спокою та відстороненості від навколишнього світу. Внутрішні енергетичні потоки стабілізуються, а сплеск позитивної енергетики позитивно впливає самопочуття.

Виберіть собі візерунок, запасіться кольоровими олівцями та займіть зручне положення. Комфорт та затишок дозволять швидше розслабитися та відновити енергетику. Не замислюйтесь про поєднання кольорів, довіртеся своїй інтуїції та починайте творити.

Види мандал

Ця мандала допоможе вам у самовизначенні. Визначте для себе ваші найкращі якості та риси характеру, можете записати їх під малюнком. Внутрішній діалог допоможе настроїтись на позитивне мислення. Коли малюнок буде закінчено, подивіться на фарби, які він рясніє, і спробуйте зрозуміти ті почуття, які відчуваєте.

rlifpq.jpeg

Наступна мандала сприяє набуттю душевної рівноваги. Відновіть у пам'яті найспокійніші та умиротворені моменти свого життя, візьміть олівець, що сподобався, і розфарбуйте внутрішні кола малюнка. Поступово просуйтеся до зовнішніх кіл малюнку, використовуючи інші кольори.

yhzkii.jpeg

Мандала посилення енергії передбачає наявність яскравих, позитивних кольорів. Центральну частину малюнка розфарбуйте п'ятьма фарбами, що сподобалися, для решти частин виберіть відтінки, які будуть гармоніювати з центральним візерунком.

mxhdav.jpeg

Мандала балансу емоцій призначена для знаходження джерела вашого негативу та його усунення. Зосередьтеся на тому, що вас турбує, виберіть кольори для основних причин занепокоєння та виплесніть на папір усю негативну енергетику.

lsykyl.jpg

Мандала весняних квітів пробуджує енергію краси та любові. Придивіться у візерунок, згадайте найщасливіші моменти: можливо, це любовне визнання, вдала угода, придбання домашнього улюбленця, народження дитини. Візьміть ті відтінки, які відповідають цим спогадам, і прикрасьте квіти, кожен із яких символізує момент щастя.

depositphotos_110046950-stock circle-summer-doodle-flower-ornament.jpg

Для того щоб благотворний ефект від розфарбовування мандали зберігся надовго, слід зміцнювати свою енергетику і не дозволяти собі довго перебувати у стані стресу. Як чудовий засіб для позитивного настрою та душевної рівноваги себе зарекомендували трав'яні настої. Фітотерапія при правильному використанні здатна творити чудеса. Трави використовують для заспокоєння, підвищення життєвої енергії та підвищення імунітету.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
більше матеріалів
/-0,32997512817383-/ /-pc-/
Top