counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Нумерологія чисел місяця: щасливі та нещасливі дати


Переглядів: 13


Нумерологія чисел місяця: щасливі та нещасливі дати

Кожен номер несе в собі сильний енергетичний імпульс, який може як допомогти, так і нашкодити вашим починанням. Використовуйте поради нумерологів для планування важливих справ на найбільш сприятливі дати.

З числами пов'язані не лише точні розрахунки, а й прикмети. За допомогою чисел можна швидко досягти удачі та процвітання, лише виконавши правильну послідовність дій. Цифри оточують нас скрізь, і кожна несе в собі прихований зміст. Щоб визначити, які числа підходять для тих чи інших маніпуляцій, скористайтеся знаннями фахівців у галузі нумерології.

Значення нещасливих та вдалих чисел місяця

10, 20, 30 числа. У ці дні нові починання, серйозні справи та успіх загалом під сумнівом. Нуль може негативно вплинути на будь-які спроби досягти успіхів, будь то складання звіту або іспитів. Щоб не опинитися «у прольоті», постарайтеся не планувати на ці числа жодних заходів. Якщо вам все ж таки доведеться зробити щось важливе саме в ці дні, то будьте дуже уважні. Допущені помилки буде важко виправити.

1, 11, 21 числа. Одиниця посилює удачу, а отже, справи будуть сперечатися. Підписання документів, ведення звітності та інші операції з цифрами пройдуть напрочуд легко. Побоюватися у такі дні варто лише власної неуважності. Однак, якщо ви триматимете ситуацію під контролем, вам нема чого побоюватися. Успіх у професійному середовищі в такі дні буквально сам іде до рук.

2, 12, 22 числа. У ці дні нумерологи рекомендують відмовитися від серйозних рішень в особистому житті. Нові відносини можуть стати помилкою, і людина, яка вам сподобалася на першому побаченні, пізніше розчарує. Пропозиції руки та серця в такі дні робити небажано через можливі неприємності у подальших стосунках. Пара може сваритися аж до розставання. Грати весілля в ці дні також погана витівка: ваша пара може швидко розчаруватися один в одному.

3, 13, 23 числа. Ці числа відповідають за грошовий успіх. Трійка здатна посилити ефект будь-якої розпочатої вами справи та привести вас до перемоги. Це означає, що ви зможете запланувати фінансові операції, позики та великі покупки саме на ці дати. Угоди, укладені вами, можна супроводжувати шепітками на удачу.

4, 14, 24 числа. Цими днями відмовтеся від будь-яких змін у зовнішності. Маніпуляції з нігтями рук та ніг можуть призвести до проблем зі здоров'ям вен та м'язів. Стрижка волосся найімовірніше призведе до головного болю, а також сприятиме появі лупи. Відкладіть косметичні процедури та операції, щоб не нашкодити ні зовнішності, ні своєму здоров'ю.

5, 15, 25 числа. Знаючі люди в ці дні відмовляються давати гроші в борг та позичати кошти. Не будьте легковажними і не передавайте свої заощадження навіть тим людям, яких ви знаєте тривалий час. Ви можете випробувати на собі всі «принади» затримки виплат. Кредити також не принесуть вам щастя, а може виявитися й так, що вам не буде чим розплачуватися за відсотками, що набігли.

6, 16, 26 числа. Ці дні буквально створені для подорожей. Шістка дає перевагу в дорозі, а отже, не буде ні затримок, ні поломок, ні аварій. Неприємні обставини обходитимуть вас стороною, а успіх супроводжуватиме до місця прибуття. До того ж, у дорозі ви зможете познайомитися з цікавими людьми, налагодити ділові зв'язки і навіть зустріти своє кохання.

7, 17, 27 числа. У дні, коли сімка є в даті, можна сміливо займатися питаннями здоров'я. Ці числа створені щодо операцій, відвідування салонів краси, спортивних вправ. Якщо ви плануєте розпочати курс оздоровчої гімнастики, то приурочте його саме до 7, 17 або 27 числу. Ви легко подолаєте опір організму до незвичних навантажень і швидко досягнете необхідного результату.

8, 18, 28 числа. У ці дні укладання шлюбних союзів принесе молодим сім'ям щастя та благополуччя. На ці дати планують вінчання. Також в цей час можна сміливо проводити обряди по залученню другої половинки. Одинакам у дні, відмічені цифрою вісім, варто звернути увагу на протилежну стать, щоб не прогаяти свою долю.

9, 19, 29 числа. Знайомства у ці дні будуть суцільним розчаруванням. Щирість людей у ці дні під сумнівом, тому ви можете легко обдуритися першим враженням. Особливу обережність виявите при знайомстві з людьми у діловому колі спілкування. Серед них можуть бути і ошуканці, і зрадники. У любовних справах є можливість зустріти альфонсів і любителів швидкої наживи. Не розкривайте себе і свої секрети, щоб не опинитися у скрутному становищі.

31 число. Цього дня негативний вплив оточуючих може вплинути на вас не найкращим чином. Будьте уважні, щоб не потрапити під гарячу руку тим, хто здатний навести псування чи пристріт. Намагайтеся якнайменше проводити часу серед натовпу людей, а також користуйтесь оберегами. Вони допоможуть нейтралізувати потоки негативної енергетики та захистити вас від випадкового чи навмисного чаклунства.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-0,42610716819763-/ /-pc-/
Top