counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

Сітка Багуа: як визначити зони по фен-шуй у квартирі


Переглядів: 12


Сітка Багуа: як визначити зони по фен-шуй у квартирі

Всі ми хочемо гармонії та щастя у своєму житті. Сітка Багуа є чудовим інструментом для досягнення бажаного у всіх життєвих сферах.

Вважається, що сітка Багуа виступає фундаментом, на якому ґрунтується все вчення фен-шуй. Навчившись правильно її використовувати, можна досягти бажаного, не докладаючи особливих зусиль.

Сутність цієї сітки полягає в тому, щоб правильно розташувати речі та предмети у своєму будинку. Таким чином ви зможете активувати необхідну енергію, яка допомагатиме вам у досягненні цілей.

Історія виникнення

Існує легенда про те, що символи, які використовуються в даній сітці, були нанесені Богами на панцир величезної черепахи. Єдиним мудрецем, якому вдалося розшифрувати послання, став Фу Сі. Саме він переніс всю інформацію на сітку Багуа та поділив її на дев'ять зон.

Ці зони включають всі життєві аспекти. Саме тому так важливо дотримуватись певного балансу енергетичних потоків у приміщенні. Фен-шуй допомагає підійти до процесу творчо і робити світ навколо краще із задоволенням. Адже все наше життя ґрунтується на натхненні, тому зміни мають відбуватися легко та радісно.

Класифікація зон у квартирі

Південний Схід відповідає за багатство і все, що пов'язано з грошима. Якщо ви хочете покращити своє фінансове становище, необхідно активувати цю зону певними талісманами.

Південний напрямок впливає на славу та успіх. Для досягнення знаменитості та привернення уваги до своєї персони у певних колах потрібна саме ця зона.

Південний Захід допомагає гармонізувати особисті відносини, а також залучити кохання. Все, що пов'язано з сім'єю та шлюбом, потрібно відносити саме до цього напрямку.

Схід має більш цілеспрямоване значення та відповідає лише за сімейні стосунки. Якщо у вас є проблеми в сім'ї або з родичами, активуйте відповідними предметами фен-шуй саме цю зону.

Центр квартири відведено для найголовнішого в нашому житті, для здоров'я. Зазнаючи нездужання, ми не здатні на досягнення цілей. Саме тому так важливо мати чудове самопочуття.

Захід призначений для гармонізації у сфері творчості та вирішення питань, пов'язаних з дітьми. Відкриваючи у собі творчу особистість, ми цим насолоджуємося процесом творення, що допомагає залучити достаток у наше життя.

Північний Схід відведений для мудрості та знань. Ми постійно вчимося та розвиваємося, інакше життя втрачає сенс. Для активації цієї сфери необхідно застосувати всі знання фен-шуй у цьому напрямі. Також ця зона чудово допомагає при складанні іспитів та укладанні важливих угод.

Північ призначений для покращення кар'єри та сприяє її розвитку та зростанню. Якщо ви давно мрієте про підвищення, а обставини не складаються належним чином, зверніть увагу на цю зону.

Північний Захід відповідає за подорожі та допомогу. Саме у цьому напрямі можуть бути ікони та інші символи вищих сил. Ця зона чудово підходить для молитов, загадування бажань і активації талісманів. А перед тим, як вирушити в дорогу, слід навести лад у цій частині квартири.

Визначити правильні зони в приміщенні допоможе компас. Також для більш точного розподілу напрямків багато хто використовує план квартири і спочатку вносить всю інформацію на папір для наочності.

Дехто вважає, що для повного щастя достатньо активувати одну або кілька зон. Однак, щоб привести своє життя до гармонії, необхідно стежити за всіма напрямками та приділяти належну увагу кожній сфері, оскільки вони всі пов'язані між собою, і розлад в одній може негативно вплинути на інших.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів
/-0,36913895606995-/ /-pc-/
Top