counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Фен-шуй квартири: десять золотих правил


Переглядів: 58


Фен-шуй квартири: десять золотих правил

На жаль, ми не завжди відчуваємо затишок у своїй оселі. Це відбувається тоді, коли позитивні потоки енергії у приміщенні що неспроможні активно працювати. Тому ми часом не можемо розслабитися, лежачи у своєму ліжку. Або раптово починаємо хворіти. Найгірше, коли таке у будинку відбувається постійно. Позитивна енергія перебуває у стані спокою. Її необхідно активізувати, щоб вона працювала на благо вашому здоров'ю та душевному самопочуттю. Для того, щоб налагодити атмосферу в будинку, потрібно лише скористатися золотими правилами фен-шуй.

Правило перше. Позбавте квартиру від старого мотлоху. Все, що вже давно втратило свій колишній вигляд, потрібно винести з дому. Потрібно позбавитися так само і тих речей, які зламані і більше не функціонують. Позбавтеся того, чим давно не користуйтеся. Так ви зможете звільнити простір для нової енергії, яка принесе достаток.

Друге правило. Для того, щоб захистити себе від негативної енергії людей, які приходять у ваш будинок, необхідно повісити над вхідними дверима дзеркало, бажано кругле йди восьмикутне. Дзеркало відображатиме негативну енергію людини, що увійшла, тим самим повертаючи її господареві. Також це відмінний спосіб захисту від псування та прокльонів.

Третє правило. Фен-шуй квартири говорить, що фінансовий успіх принесе вхідні двері, які будуть розташовані на південному сході. Ця частина будинку символізує багатство та достаток. Двері повинні бути обов'язково дерев'яними. Якщо вона металева, її варто покрити декоративними дерев'яними або скляними панелями.

Четверте правило. Вхідні двері обов'язково повинні бути добре освітлені. Причому не лише всередині будинку, а й зовні. Це притягне позитивну енергетику, а також сприятиме нейтралізації негативу.

П'яте правило. У вітальні та передпокої обов'язково має бути світло та вільно. У цих зонах фен-шуй не повинно бути нічого зайвого. Одяг і взуття, сезон для яких давно пройшов, необхідно прибрати в шафи і тримати в передпокої лише те, що ви носите зараз. Особливу увагу потрібно приділити чистоті та порядку передпокою та вітальні.

Шосте правило. За узголів'ям будь-яких меблів (ліжка, дивана, крісел), особливо на тій, на якій ви спите, обов'язково має бути стіна або перегородка. Там не має бути порожнього простору. Це може позбавити вас опори та впевненості у складних ситуаціях.

Сьоме правило. Якщо в кімнаті двері розташовані навпроти вікна, то енергія вилітає з вашого будинку. Жити в таких приміщеннях дуже важко. Але виправити цю ситуацію можна за допомогою рослин. Відповідно до фен-шуй будинку, на підвіконня необхідно поставити високі рослини, переважно з товстим і круглим листям, наприклад, фікус або товстянку. Вони утримуватимуть позитивну енергетику вдома і не дадуть їй вилетіти у вікно.

Восьме правило. Для фінансового благополуччя повісьте велике дзеркало напроти вашого обіднього столу. Дзеркало властиво подвоювати енергію. Вся їжа, яка лежатиме на столі, відображатиметься, тим самим вона подвоюватиметься. Це приверне гроші до будинку.

Дев'яте правило. Кутів та чітких різких ліній потрібно уникати в інтер'єрі. Кути та різкі лінії – джерела негативної енергетики. Вони не в жодному разі не повинні бути спрямовані на місце вашого відпочинку, наприклад, на диван або ліжко, інакше ви не зможете відновити сили і добре розслабитися.

Десяте правило. У найбільшій кімнаті повинні жити найстарші мешканці будинку або ті, хто є головним годувальником у сім'ї. Це дає баланс енергії між тими, хто мешкає в будинку.

Якщо дотримуватися всіх цих простих правил, то атмосфера у вашому будинку незабаром налагодиться. Приходячи додому, ви відчуватимете приплив сил та життєвої енергії. Будинок стане вам місцем, в якому ви можете розслабитися і відпочити. Якщо вам хочеться дізнатися про фен-шуй докладніше, пишіть нам про це в коментарях.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та амбіції будуть на піку Вам мож....
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
більше матеріалів
/-0,33182597160339-/ /-pc-/
Top