counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як залучити гроші та удачу з фен-шуй


Переглядів: 24


Як залучити гроші та удачу з фен-шуй

Китайське вчення фен-шуй допомагає знайти потоки сприятливої ​​енергії та направити їх у потрібне русло. Відштовхуючись від цього, можна створити в будинку ідеальну обстановку та змінити свою долю. Дізнайтеся, як за допомогою фен-шуй залучити благополуччя та достаток.

Як залучити багатство з фен-шуй
Зона, яка відповідає за гроші, у будинках та квартирах знаходиться наприкінці приміщення, у крайньому лівому кутку. До цього місця варто поставитися уважно та дбайливо. Не допускайте там безладу, не дозволяйте, щоб цей кут припадав пилом. У ньому краще поставити грошове дерево, але добре підійде і фонтан. Ця зона не призначена для сну; розташувавши там ліжко, ви поєднаєте два різні потоки енергії, яким буде складно перебувати в одному місці.

У зоні, що відповідає за фінанси, не можна розташовувати картини, де зображено велику кількість води, і ставити повзучі квіти: все це сприяє «догляду» грошей із дому.

Пам'ятайте, що не можна зберігати несправні побутові прилади та зламані речі, що це не сприятливо впливає на ваше матеріальне становище. Зверніть увагу на вхідні двері: по фен-шуй вона повинна легко відчинятися, в жодному разі не скрипіти і не відбиватися в дзеркалі. Все це блокує попадання енергії до будинку.

 

Майстри фен-шуй радять уникати допомоги гостей при прибиранні квартири та миття посуду. Особливо не варто довіряти домашній клопіт жінці, що прийшла в будинок. Таким чином у вас віднімається багатство та благополуччя.

Не забувайте про символи достатку у фен-шуй: золота рибка, виноград та жаба з монеткою у роті. Покладіть кілька монет у дзеркала так, щоб гроші відображалися, це примножить ваш капітал. Дбайливіше стежте за своїм гаманцем.

Бажаючи набути фінансового благополуччя, не перестарайтеся, не женіться за грошима, яких не потребуєте.

Як залучити удачу з фен-шуй
Перше, що стверджують майстри фен-шуй - вдома має бути порядок, у брудне житло складно заманити удачу.


У китайській науці символом успіху є вода. Можна придбати додому акваріум, який необхідно поставити на південно-східній стороні. Не забувайте регулярно чистити ємність та міняти воду. Рибок туди краще запустити золоті, в ідеалі 9 штук.

Ще одним символом удачі у фен-шуй вважається корабель. Розташувати його потрібно носом усередину будинку. Це вкаже шлях позитивної енергії. Вітрильник або корабель позитивно впливатиме на вашу кар'єру. Для посилення ефекту покладіть на палубу монетки та шматочок червоної тканини.

Створіть власну дошку бажань, напишіть усі свої мрії та опишіть їх якнайдокладніше. Не варто скупитися на ілюстрації. Всі ваші плани на майбутнє мають висіти на чільному місці.

Прагніть, щоб у будинку завжди був позитивний настрій. Найчастіше усміхайтеся, особливо коли бачите своє відображення. Намагайтеся уникати конфліктів та сварок. Бажаємо вам благополуччя та процвітання і не забувайте натискати на кнопки та


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,28546500205994-/ /-pc-/
Top