counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Швидкі молитви на допомогу та на удачу


Переглядів: 9


Швидкі молитви на допомогу та на удачу

У житті трапляються складні ситуації. Коли потрібна підтримка вищих сил і впевненість у собі, швидкі молитви прийдуть на допомогу, притягнуть успіх і дозволять вам повернути успіх у справах.

Щоб розташувати Фортуну до себе і бути у всеозброєнні, люди часто вдаються до змовам на удачу та молитвам про допомогу. Але буває так, що труднощі приходять несподівано, і людина, розгублена, не знає, як собі допомогти. У цьому випадку можна скористатися швидкими молитвами, які допоможуть у вирішенні нелегкої ситуації, налаштовують на досягнення внутрішньої гармонії та спокою. Енергетичний посил у важку хвилину звучить як крик допомоги, і тому завжди буде почутий.

Молитва на удачу

У ситуації, коли від вас потрібне швидке та відповідальне рішення, помоліться на удачу. Молитовні слова стабілізують енергетику, сприяють благополучному завершенню справи, а також дозволять досягти більшого, ніж було в планах.

«Господи Боже, допоможи рабу Твоєму (ім'я) досягти успіху в праведних справах, благослови на правильне рішення і вберегй від ока поганого. Вкрай своїми руками і дозволь творити добро на Твою честь. Амін».

Молитові слова на успіх у роботі та навчанні

Стресові моменти, пов'язані з великою розумовою напругою, нерідкі. Для того, щоб зосередитись і не впасти в паніку від обсягів майбутніх робіт, існує молитва про допомогу, завдяки якій ви з честю витримаєте всі випробування.

«Господи Ісусе, раб Твій (ім'я) молить тебе про доброту. Даруй мені міцну пам'ять та просвітлення. Допоможи розкритися моїм талантам і здібностям, підтримай у скрутну хвилину прийняття відповідального рішення. Амін».

Молитва на фінансове благополуччя

Життя сповнене непередбачуваних змін. У важкому становищі, коли здається, що фінансовий потік вичерпався, не ладнаються справи в бізнесі, затримують або урізають зарплату, можна вдатися до допомоги вищих сил і помолитися. Під час молитви не думайте про гроші, як про спосіб збагачення. Гроші служать задоволенню людських потреб і є життєвою необхідністю для того, щоб їсти, одягатися, платити за квартиру, навчання.

«Про великий чудотворець Микола. Молю тебе про свої фінанси та матеріальний добробут. Даруй мені впевненість у завтрашньому дні, пошли роботу оплачувану, щоб зміг я жити, а не жити своє. Щоб приносив я користь людям і не переслідував цілей корисливих, нехай допоможи залишити мої помисли чистими. Амін».

Молитва на успіх у коханні

На жаль, не кожному щастить у любовних відносинах. Деколи причиною є звичайне невдачу. Людині не зустрічається споріднена душа, яку він зміг полюбити, як себе самого. У цьому випадку слід виголосити молитву, яка притягне успіх у любовних справах.

«Всемогутній Боже, я, раба Твоя (ім'я), благаю і прошу допомоги у своєму горі. Даруй мені просвітлення і допоможи в чистих помислах. Допоможи знайти душу споріднену та полюбити її. Разом будемо шанувати Тебе, Отче Небесний, молити про прощення і виконувати волю Твою на землі та на небесах. Амін».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-1,267285823822-/ /-pc-/
Top