counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Молитва на кохання


Переглядів: 17


Молитва на кохання

Смуток за коханням іноді здатний довести людину до відчаю. Адже всі ми хочемо кохати і бути коханими. Тому люди споконвіку моляться про те, з ким можна буде пройти все життя пліч-о-пліч.

Як правильно молитися про кохання

Просячи у Бога допомоги в любовних переживаннях, слід пам'ятати про свій душевний стан. Наміри потрібно тримати у чистоті, не тримаючи на серці поганих помислів. Якщо ви благаєте про взаємність, не бажайте зла розлучниці або тому, кому віддала перевагу друга половинка. Бажаючи собі пізнати почуття любові, думайте передусім про духовний зв'язок, а не про тілесний. Просячи Бога зміцнити ваш союз і любовну сумісність, представляйте тільки хороше, наприклад, щасливе спільне майбутнє.

Щоб помолитися за любов, можна використовувати свої слова, попередньо прочитавши найголовнішу молитву всіх віруючих, «Отче наш». Щирі слова будуть почуті, навіть якщо ви вдягли їх у найпростішу форму. Головне, пам'ятайте: запитуючи допомоги у Небес і затаївши на серці зло, ви можете прогнівити їх, і ваші прохання не будуть почуті.

Молитва Чудотворцю Миколі

Якщо ви вирішили звернутися з любовним горем до Небес, попросіть допомоги у одного з найшанованіших у християнській вірі Святих — у Миколи Чудотворця. Йому здавна моляться з різними проханнями — питаючи заступництва в подорожах, благаючи про лікування хвороби або про благополуччя дітей. Допоможе Святий Миколай і хворому, що зневірився по любові серцю. Молитва цьому небесному покровителю звучить так:

Про всеблагий отче Миколай, пастиря і вчителя всіх, що вірою припливають до твоєї заступності і теплою молитвою тобі закликають, скоро потчися і визволи Христове стадо від вовків, що гублять його, і кожну країну християнську огорожі і збережи святими твоїми молитвами мирського заколоту, труса, нашестя іноплемінників та міжусобні лайки, від глада, мору, вогню, меча та марні смерті. Як помилував ти трьох чоловіків, у в'язниці сидячих, і визволив їхнього царя гніву і посічення мечного, так помилуй і мене, розумом, словом і ділом у темряві гріхів сущий, і визволи мене гніву Божого і вічні страти, як дай твоїм. , Своїм милосердям і благодаттю, Христос Бог тихе і безгрішне життя дасть мені пожити в віці цьому, сподобить ж ясна з усіма святими. Амінь

Прочитавши цю молитву з чистим серцем і величезним бажанням взаємного щастя, ви обов'язково будете почуті. Святий Миколай не дарма зветься Чудотворцем: диво світлого, щасливого кохання буде послане і вам.

Молитись краще в церкві. Навіть якщо ви зробили це вдома, перед іконою, краще все ж таки сходити потім у храм. Не забувайте, що тільки про світлу, яка дає сили жити любові, варто мріяти і тільки таких почуттів потрібно шукати. Не просіть про тимчасового коханого або про прихильність дівчини, що вразила вас. Такими проханнями ви прогнівите своїх небесних заступників. Не чергуйте молитви з приворотами: більшість з них не тільки не до вподоби Богу, але й небезпечні /a>.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,40037894248962-/ /-pc-/
Top