counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Сумісність Знаків Зодіаку у шлюбі: як зміцнити відносини


Переглядів: 14


Сумісність Знаків Зодіаку у шлюбі: як зміцнити відносини

Якщо розглядати сумісність двох людей, які перебувають у шлюбі, з точки зору астрології, то необхідно враховувати не лише сам відсоток сумісності, а й питання про те, як поводитися у відносинах з тим чи іншим представником знака Зодіаку. Сумісність у сім'ї має свої особливості, які нерідко йдуть на перекір з усіма правилами астрологічної сумісності. Для того, щоб зберегти та зміцнити сім'ю, необхідно не тільки знати характер відносин у парі, а й виявити модель поведінки. Виявляється, у парі існує два важливі аспекти відносин, один з яких залежить від нас, а інший -; від впливу космосу Давайте розберемося: що ми особисто можемо зробити для того, щоб зміцнити стосунки в сім'ї, а це доведеться змиритися.

Насамперед необхідно визначити лідера у своїй сім'ї. Всі знаки Зодіаку можна розділити на три типи: радикальні, постійні та мінливі. До першого типу належать сузір'я Козерога, Овна, Рака та Терезів. Представники цих знаків завжди боротимуться за лідерство у сім'ї. Вони люблять вирішувати за інших і виявляти свою владу. Люди цих знаків люблять, коли за ними залишається останнє слово, тож не варто їм суперечити. Навіть якщо вас не влаштовує їхнє рішення, краще з ними не вступати в дискусію. Їм властива відходливість, тому в момент, коли вони заспокояться, можна сміливо вступити з ними у суперечку.

Постійні знаки Зодіаку в сім'ї – це Тельці, Леви, Скорпіони та Водолії. Стосовно цих знаків Зодіаку слід виявити терпіння та витримку. Представники цих сузір'їв, як правило, не люблять поспішних рішень, і якщо вони і приходять до якогось висновку, він завжди ретельно обдуманий і не підлягає повторному розгляду. З ними краще не сперечатися – ці знаки ніколи не відступлять від своїх принципів та поглядів.

Змінні знаки Зодіаку – Близнюки, Риби, Діви та Стрільці. Представники цих сузір'їв, як правило, рідко роблять спробу зайняти лідируючу позицію в сім'ї. Вони легко пристосовуються до будь-яких правил і умов і зазвичай беруть роль підлеглого в сім'ї. У їхньому випадку сімейну ієрархію найкраще вибудовувати або за старшинством, або за величиною особистого доходу.

Виявити в будинку лідера – це стать справи. Необхідно також і знайти підхід, і не тільки до глави сімейства, а й до всіх інших домочадців. Астрологи розділили всі знаки зодіаку на чотири стихії. Саме на основі цих стихій і рекомендується вибудовувати гармонійні стосунки з родичами, подружжям та дітьми. Отже, порозумітися з тими, кого любиш?

Знаки Зодіаку Стихії Вогню – Стрільці, Леви та Овни. Людям цих сузір'їв властиво бачити лише те, що реально відбувається. У тому пам'яті відобразиться лише те, що має конкретний зміст, причину і наслідки. Наприклад, для людей Стихії Вогню не виявиться особливо важливим те, як вони переймалися будь-яким результатом справи. Наступного дня вони навіть не згадають, які почуття відчували. А ось, наприклад, виграш улюбленої футбольної команди їм запам'ятатися надовго і вони із задоволенням це обговорюватимуть весь тиждень.

Знаки Стихії Землі – Козероги, Тельці та Діви здатні сприймати лише матеріальні речі, те, що можна доторкнутися. З ними і треба спілкуватися точно такою ж мовою: розмова тільки у справі, жодних емоцій та абстракцій. Їм не властиві задушевні розмови, але завжди можуть надати практичну допомогу. Вираз любові люди Стихії Землі виявляють не за допомогою слів та зізнань, а у вигляді дорогих подарунків та вчинків.

Знаки Стихії Повітря – Водолії, Терези, Близнюки. Представники цих знаків здатні зрозуміти будь-які абстрактні речі, але рідко розуміють почуття та переживання своїх близьких людей. У цьому їх дорікати не варто. Вони згодом усе розуміють, просто людям Стихії Повітря треба дати трохи часу.

Знаки Зодіаку Стихії Води – Риби, Раки та Скорпіони. Якщо ви хочете знайти з ними контакт, вам слід розмовляти мовою почуттів. Найважливіше для представників Стихії Води – це відчуття та емоції.

Знайти контакт, спираючись на ці дані, це те, що в наших силах. Однак є один аспект, який визначає стосунки в сім'ї, на який ми не можемо вплинути. Фортеця та щастя сім'ї залежить від рівноваги Стихій усіх домочадців. Це, насамперед, відноситься до великих родин. Рівновага досягається тоді, коли в сім'ї стає приблизно рівна кількість людей усіх стихій. Наприклад, сімейна гармонія буде в тій сім'ї, яка складатиметься з Овна, Діви, Терезів і Раку. по одному знаку із кожної стихії. Якщо один із членів сім'ї йде, то його обов'язково замінить нова людина його ж стихії. У сімейних відносинах, як правило, все прагне рівноваги, звідси і народження дітей, і розлучення та нові шлюби.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
більше матеріалів
/-0,36818385124207-/ /-pc-/
Top