counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Даоська практика позбавлення від невдач та бідності


Переглядів: 13


Даоська практика позбавлення від невдач та бідності

Невдачі породжують нові невдачі, утворюючи порочне коло. Вирватися з нього вам допоможе даоська практика.

Даосизм — це релігія, яка бере свій початок з вчення про «шляхи речей». Спочатку це було філософське вчення, що згодом розвинулося і стало широко відомим сьогодні по всьому світу.

До бідності та невдач призводять, у більшості випадків, неправильні думки та спосіб життя. Програмувати себе на невдачі, думаючи про те, що у вас нічого не вийде — це невірний шлях, яким йдуть багато, але знаходять вихід лише ті, хто шукає способи. Бажання — це головний мотиватор для тих, хто хоче стати багатшим.

Даоська мудрість

Це вчення з'явилося понад дві тисячі років тому, тому варто довіряти тому, що живе так довго. Немає вчителя кращого за досвід, а даосизм побудований на досвіді людей, які живуть навіть раніше, ніж відбувалися біблійні події.

У центрі філософії — вчення про велике Дао. Це закон буття, який поширюється не лише на людей, а й на молекули, на планети, зірки, галактики та все, що є у нашому Всесвіті. Щоб стати щасливим, треба злитися з Дао, стати з ним єдиним цілим. Це дуже важливо, оскільки всі ми є частиною Всесвіту, в якому живемо.

Дао — це енергія. Це дух, а чи не людина. Це незрима форма, яка є всюди, навіть усередині нас. Вже кілька тисяч років тому люди почали замислюватися про те, що справді відбувається у світі, і чомусь хтось щасливий, а хтось ні. Це вчення випередило свій час і зараз повертається в уми людей.

Філософія Дао говорить — злитися із Всесвітом можна через медитацію. Це майже те саме, що нірвана. Потрібно стати єдиним цілим із природою та з космосом. Саме тому даоські ченці, як і буддистські, живуть самітниками в горах, далеко від цивілізації та сучасних предметів зручності.

Учення Дао підтверджує багато теорій про те, що енергетика керує нашою удачею, призводить до перемоги над бідністю, самотністю та нещастям. Саме тому необхідно щодня покращувати енергетику.

Даоська практика позбавлення від невдач

Вся складність полягає в тому, що ми не можемо стати самітниками — нас пов'язують зобов'язання, робота, кар'єрні питання та інші, цілком мирські та звичайні речі. Сучасні люди бояться самотності, але даоські практики можна інтерпретувати по-різному, адаптувавши і під сучасний світ.

Усамітнення та симбіоз з природою — ось чого необхідно прагнути. У даосизмі символом фінансового успіху та будь-яких успіхів є Дракон. Це східний талісман багатства та поваги. Але як зараз використовувати природу і силу Дракона?

Дракон оживає приблизно з 6 до 9 години ранку, коли більшість людей спить або починає свій день. Отримати його енергію можна, вийшовши надвір. Прогулянки в цей час можуть стати чудовим способом залучення удачі, але варто пам'ятати про важливі правила та розпорядження:

  • По-перше, треба гуляти на самоті, бо Дао працює з кожною окремою особистістю. Вам потрібно буде зосередитись, а спілкування відволікає.
  • Вам знадобиться пагорб або висока точка, з якої видно якнайбільше. Вам потрібно буде зійти на це піднесення і сказати собі: «Я вищий за невдачі, тому що близький до неба».
  • Коли спускатиметеся назад, подумайте про те, де є найближчі ворота або арка, крізь які можна пройти. У момент, коли зайдете в арку, скажіть: «Ласкаво просимо до нового світу». Тепер ви на правильному шляху.
  • Останній пункт. Не забувайте про важливість таких прогулянок. Віддавайте себе повністю думкам про успіх. Нікому не варто розповідати, що ви робите. Це має стати секретом, тому що думка людей зазвичай викликає сумніви. Повторюйте ритуал стільки разів, скільки вам завгодно.

«Прогулянки з драконом» не залежать від місячних фаз чи стану зірок. Це своєрідна медитація, яка налаштовує ваш зв'язок із Всесвітом, створюючи міцну взаємодію. Якщо ваше настроювання буде серйозним, ви зможете побачити результати вже через пару прогулянок. Головне — не здавайтеся і гуляйте щонайменше годину, оскільки саме за цей час зазвичай формується енергетичний канал зв'язку між центром достатку Всесвіту та людиною.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,34206891059875-/ /-pc-/
Top