counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Енергетичне чищення: 3 незвичайні способи покращувати енергетику щодня


Переглядів: 14


Енергетичне чищення: 3 незвичайні способи покращувати енергетику щодня

Щоб покращити свою енергетику, не обов'язково вдаватися до численних вправ та практик. Ваші щоденні дії також можуть наповнити вас силами та позбавити негативу.

Багато хто вважає, що для підвищення своєї енергетики потрібно витрачати велику кількість часу та сил. Насправді, це не так. Адже навіть звичайнісінькі справи, які ми робимо щодня, можуть підвищити нашу енергію без особливих зусиль.

Звичайно, існує ще безліч способів зміцнення та захисту свого біополя, наприклад, за допомогою прикрас та каміння. Ви можете випробувати на собі те, що вам сподобається, і вибрати найдієвіший метод.

3 незвичайні способи покращення своєї енергетики

Ці прості вправи допоможуть розпочати день з гарного настрою, залучать успіх протягом усього робочого часу, а ввечері очистять від накопиченого негативу.

Для того, щоб ранок став бадьорим, а настрій чудовим, вам достатньо просто зарядити сонячною енергією ваш сніданок. Більш ефективно цей спосіб працює на воді чи іншій рідині: чаї, каві або соку.

Після того, як ви наллєте свій напій у чашку, поставте її на пару хвилин біля вікна таким чином, щоб сонячні промені падали прямо на воду. Якщо сонце сховалося за хмари, досить просто уявити, як воно все одно посилає нам свої промені. Існує кілька спосіб візуалізації, і ви можете вибрати найбільш сподобався.

Коли ваш гурток грітиметься в сонячних променях, скажіть наступну фразу: «Сьогодні мені світить удача. Нехай буде так». Після цього можна насолоджуватися сніданком і помічати, як події починають складатися на вашу користь.

Якщо вдень ви відчули, що сили закінчуються або щось пішло не так, як ви задумали, можна швидко виправити ситуацію наступним чином. Подумайте над завданням, яке потрібно вирішити, знайдіть будь-який дверний отвір або арку і, проходячи через неї, уявіть, що це вхід у паралельну реальність, де все сталося так, як ви хочете.

Проходячи через вигаданий портал, проговоріть про себе фразу: «Двері в нову реальність відчиняю, життя за своїм бажанням міняю». Після такого ритуалу ваше питання вирішиться набагато швидше. А ще чудовими помічниками для зміни подій є руни, які можуть позитивно вплинути і на ваш фінансовий стан і на особисте життя.

Ввечері, приймаючи душ, можна промовити такі слова: «Негатив водою змиваю та удачу залучаю». Цей ритуал добре проводити під час дощу. Навіть якщо ви не відчуваєте особливої втоми чи негативу, все одно проведіть цю вправу. Адже часом серед свого оточення дуже складно розпізнати енергетичних вампірів чи людей, які бажають нам зла.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,41854190826416-/ /-pc-/
Top