counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

Психологія бідності: як припинити програмувати себе на невдачу


Переглядів: 24


Психологія бідності: як припинити програмувати себе на невдачу

Вже давно відомо, що думки матеріальні. Нарікаючи на життя, ми тим самим програмуємо себе на відсутність удачі. Знаючи, що таке психологія бідності та розуміючи її дію, можна позбутися негативного мислення та залучити багатство та любов.

Багато хто знає про користь афірмацій та позитивне мислення. Однак деякі сприймають отриману інформацію спотворено і в результаті не досягають бажаного. То що ми робимо неправильно і як це змінити?

Психологія бідності починає зароджуватись ще в дитинстві. Якщо батьки жили скромно, свої знання про гроші і про багатство передали дитині. Напевно, кожен з нас, будучи дитиною чув фрази, що гроші — це зло, і що заробити їх можна лише важкою працею, а всі багатії просто пройшлися головами і отримали дохід не чесним шляхом. Якщо ви згодні хоч би з одним твердженням, то й у вас закладена програма бідності. Подумайте, як ви можете розбагатіти, якщо негативно ставитеся до грошей? Гроші — це жива енергія, яка хоче, щоб до неї ставилися з радістю та любили їх. А якщо ви завжди будете ненавидіти успішних людей і боятися витратити на себе зайвий рубль, то ризикуєте зовсім перекрити ваш грошовий канал. Саме тому багато фахівців у галузі фен-шуй радять любити гроші, дбайливіше розкладати їх у гаманці, не м'яти і завжди акуратно перераховувати — так швидше та вірніше притягується потік достатку.

Не все так просто і з афірмаціями. Припустимо, ви вибрали собі відповідну фразу і вимовляєте її необхідну кількість щодня. А про що ви думаєте в решту часу? З ким спілкуєтесь, про що кажете? Адже якщо протягом усього дня скаржитися на своє життя, лаяти уряд чи обговорювати колегу, яка вже втретє за тиждень приходить із новою сумкою, то жодні афірмації не працюватимуть.

Якщо ви хочете залучити гроші у своє життя, вам потрібно навчитися думати у позитивному ключі постійно. І нехай спочатку це буде нелегко зробити, адже програма бідності вбивалася в наші голови роками. Якщо ви розраховуєте за один тиждень повністю змінити своє життя, то дарма витратите час — процес займе набагато більше часу. Але й результат того коштуватиме.

Найдієвіший спосіб змінити свою свідомість — починати з малого. Наступна вправа дуже проста і доступна кожному, а результати просто приголомшують. Це завдання розраховане на місяць, але вже після першого тижня ви помітите позитивні зміни у житті.

Все, що вам потрібно — щовечора перед сном виділяти п'ять хвилин часу та записувати у спеціально відведений блокнотик усе добре, що сталося з вами за день. Звертайте увагу на кожну дрібницю, яка вам була приємна. Хтось поступився місцем в автобусі — відмінно, пропустили до кабінету без черги — ще краще, а може ви знайшли забуту дрібну монетку в кишені, і це просто шикарно. Таким чином Всесвіт подає вам знаки, що він пам'ятає про вас. І якщо ви навчитеся бути вдячними у дрібницях, то кількість приємних ситуацій та подарунків збільшиться у рази. Постарайтеся зробити цю вправу протягом місяця і ви здивуєтеся, як зміниться ваше життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомо....
Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та багатосторонній ....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
більше матеріалів
/-0,2606201171875-/ /-pc-/
Top