counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Блоки та бар'єри у свідомості: як позбутися їх швидко та в домашніх умовах


Переглядів: 8


Блоки та бар'єри у свідомості: як позбутися їх швидко та в домашніх умовах

Наша свідомість найчастіше сповнена страхами, комплексами та неприємними думками. Все це можна поєднати одним словом — блоки. Вони породжують невдачі і проблеми, тому їх необхідно позбавлятися.

Віруси свідомості та установки, що блокують енергетику, необхідно нейтралізувати якнайшвидше. А якщо ні, то в житті може початися чорна смуга, яка позбавить вас щастя.

Позбавляємося стресу

Найчастішою причиною появи блоків є негативні емоції та стреси. Позбутися стресових ситуацій повністю не вийде, але ви завжди можете змінити своє ставлення до тієї чи іншої події у вашому житті.

Наприклад, ви живете по сусідству з токсичними людьми, які ночами слухають музику та грають у вас на нервах. Це дуже непроста ситуація, яка викликає сильний стрес, через який вам не хочеться перебувати вдома або в домашній обстановці автоматично з'являється поганий настрій.

Якщо є можливість уникнути стресу, просто уникнувши ситуації, то скористайтеся нею. Якщо це орендована квартира, то можна переїхати в іншу. Якщо квартира своя, то необхідно вживати заходів, звертаючись до поліції. Головне — менше спілкуватися з такими людьми безпосередньо. Допоможуть і практичні поради типу використання берушів.

Загалом краще протистояти стресу допомагають фізичні вправи, фізична активність. Хороший фізичний стан вашого тіла значно підвищує шанси на появу оптимістичних думок. Недарма йдеться: «‎У здоровому тілі — здоровий дух»‎. Стежте за своїм тілом, позбавляйтеся від шкідливих звичок і оточуйте себе добрими людьми, які здатні надихати вас. В такому разі нові бар'єри не з'являтимуться, а старі повільно руйнуватимуться.

Досить рідко трапляються нерозв'язні проблеми. Важливо пам'ятати те, що ви намагаєтеся вирішити проблему і що це вам вдасться зробити.

Медитуйте

Медитації дуже дієві, тому що за їх допомогою ви можете забратися до себе в голову і навести там порядок. Спочатку це буде короткочасним заходом, але чим частіше ви користуватиметеся цією методикою, тим краще вона виходитиме знову і знову. З часом медитації починають діяти як афірмації, тому що ви розумієте, що все, що з вами відбувається, це напускне і залежить лише від вашого внутрішнього стану.

Експерти радять користуватися спеціальними медитаціями на позбавлення від страху, тривоги та негативу, а також розслаблюючою медитацією перед сном. Рекомендуємо також ознайомитися з тим, як  як правильно медитувати. Постійні повторення дозволять з часом покращити техніку і досягти суттєвіших результатів.

Користуємося афірмаціями

Досить часто блоки в нашій свідомості ставлять неправильні установки, які з'являються з багатьох причин:

  • через токсичну дію чужої думки;
  • через несприятливий досвід у минулому;
  • через постійні проблеми, які не йдуть довгий час.

Наприклад, людині не щастить із роботою, але вона не розуміє, що це несприятливий збіг обставин. Він починає звинувачувати себе в марності, відсутності удачі та інших гріхах. Ці думки стають негативними програмами, які міцно засідають у голові людини та ставлять бар'єри. У такому разі не виходить досягти хороших результатів навіть в оптимальних умовах, тому що людина себе накручує.

Тут на допомогу прийдуть афірмації на успіх, удачу, любов. Ви можете зняти будь-який блок свідомості за допомогою повторення цих простих фраз. Повторюючи їх щодня багато разів, ви з часом не просто думатимете про це, а пропишете ці істини у своїй свідомості, знявши блок. Багато людей помилково вважають, що знімати блоки потрібно рятуванням від поганих думок, але це не так. Набагато ефективніше замінювати їх позитивними думками, що роблять афірмації.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
більше матеріалів
/-0,34312295913696-/ /-pc-/
Top