counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Медитація перед сном: повне розслаблення


Переглядів: 72


Медитація перед сном: повне розслаблення

Протягом дня ми накопичуємо негатив, що виходить від навколишніх людей та подій. Увечері необхідно очищати свідомість від усього зайвого, розслаблятися. У цьому допоможе спеціальна медитація.

Стрес викликає сильне напруження м'язів, і після нього ми не можемо розслабитися до кінця. Це погіршує сон, робить фізичний стан людини неприємним. На думку експертів, медитації знімають цю напругу і призводять до того, що тіло краще відпочиває. Це допомагає уникнути синдрому хронічної втоми: симптоми та лікування.

Як підготуватися до медитації

Медитаціями варто займатися, коли ви самі і ніхто вам не заважає. Прийшовши додому, постарайтеся розслабитись. Можливо, вам допоможе гаряча ванна, відпочинок, релаксація. Перед медитаціями не варто дивитися телевізор або сидіти перед комп'ютером у телефоні. Яскраве світло заважає сну, порушує спокій.

Місце для медитацій має бути приємним, затемненим. До кімнати не повинні проникати зайві звуки з вулиці. Якщо їх не можна абстрагувати, можна використовувати беруші.

Також для створення особливої ​​атмосфери можна використовувати ароматичні палички, ефірні олії. У східній культурі такий додаток дуже популярний. Кажуть, що запахи загострюють почуття та посилюють ефективність медитації.

Медитація на розслаблення

Після підготовки кімнати постарайтеся зайняти зручне для вас становище. Найкраще — сидячи, але за бажання можна лягти. Ваше тіло має бути повністю розслабленим.

Відпустіть усі свої думки і намагайтеся сфокусуватися на диханні. Починайте рахувати від 1 до 5, повільно вдихаючи. Потім повільно та спокійно видихайте. Повторіть процедуру приблизно 10-15 разів. Це вирівняє ваш пульс, заспокоїть свідомість. Коли людина чує власне дихання, це на нього дуже сприятливо. Він може викинути з голови все, що його турбує.

Далі необхідно перейти до безпосередньої фази занурення. Починаємо уявляти, як кімната повільно перетворюється на єдине місце в цьому нескінченному Всесвіті. Це місце, в якому ви можете залишити всі свої переживання та проблеми. Уявіть, що за вікном нема нічого і нікого. Є тільки ви і Всесвіт, наповнений зірками, що мерехтять десь вдалині.

Ви повільно залишаєте своє тіло з черговим видихом. Ви парите над самими собою в цій кімнаті, а потім покидаєте її, повільно ширяючи в невагомості. Ви відкриваєте вікно і бачите чорну прохолодну нескінченність. Її прохолода не відлякує, а навпаки, манить вас, бо в ній немає занепокоєння.

Ви починаєте свій політ у глибини свідомості, яка так само нескінченна, як і космос. Ви бачите зірки, які є вашими думками та ідеями. Вони не турбують вас, бо відтепер ви керуєте цим світом. Ваша шкіра не відчуває вітру, ваші вуха не чують звуків, окрім биття серця. Ваші очі бачать приємну темряву. У цьому місці, наповненому спокоєм, ваше тіло почувається найкращим чином. Ви розслаблені, невагомі, пливете крізь простір, а часу для вас немає.

Коли ви відчуєте, що напруга зникла, постарайтеся лягти спати. Медитувати можна і потрібно стільки, скільки ви вважаєте за потрібне. Комусь достатньо кількох хвилин, а комусь не вистачає і п'ятнадцяти.

Енергетика людини — це гнучка система, яка може змінюватись за вашим бажанням. Медитації допомагають зміцнювати віру в себе та підвищувати енергетику.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,34663891792297-/ /-pc-/
Top