counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя


Переглядів: 313


Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя

Сильне біополе - це міцне здоров'я, висока самооцінка та розвинена біоенергетика. Саме цих якостей часом не вистачає для досягнення успіху. Проте енергетичний захист можна розвинути, орієнтуючись на 7 ознак бездоганного біополя.

Енергетику будь-якої людини можна запрограмувати на успіх. Розглядаючи своє біополе уважніше, ви визначите, в якому напрямку слід здійснювати роботу над собою, і чи потрібно взагалі працювати над біополем. Можливо, у вас і без того міцний захист?

Існує лише 7 основних ознак енергетично сильної особистості. Якщо в цьому описі ви не впізнали себе, зате воно ж нагадало вам колегу чи телезірку, орієнтуйтеся на таких людей. Від них ви можете підзарядитися позитивною енергією, яку вони отримують через зв'язок від Всесвіту. Ваші шанси здобути успіх у будь-якій із сфер життя будуть трохи вищими, якщо у вашому оточенні з'являться сильні люди.

Що таке енергетика та як її підвищити

Абсолютно будь-який живий організм має свою особливу ауру. У людини вона найсильніша, тому що ми є істотами розумними та здатними змінювати світ навколо себе. Ми можемо пізнавати світ і є вінцем творіння Всесвіту. Східна філософія взагалі вважає, що людина має цілих 7 енергетичних центрів, званих чакрами.

Всесвіт допомагає нам йти до своєї мрії, робити те, що ми хочемо та вміємо, ще краще. Якщо ваш організм не налаштований на це, то і успіх може залишити вас назовсім. Найкращий спосіб підвищити енергетику — злитися із цим світом, прийнявши його правила. У цьому вам допоможуть основні закони Всесвіту. Наслідуючи їх, ви швидше досягнете заповітних цілей. Наприклад, якщо ви частіше уявляєте кінцевий результат вашої роботи, то шансів його досягти набагато більше. Чим більше ви думаєте про хороше, тим частіше ви відчуватимете задоволення в житті.

Що піднімає та посилює енергетику:

  • Здоровий спосіб життя. Куріння, алкоголь і перевтома не тільки погіршують зв'язок із джерелом достатку, але й руйнує вашу свідомість, притупляючи здатність до ефективного сприйняття світу.
  • Афірмації. Деякі з них можна розділити щодня тижня, щоб посилити ефект, звертаючись до цих установок знову і знову. Вони допоможуть вам повірити в себе і налаштувати мозок на потрібну хвилю, мов радіоприймач.
  • Ритуали та обряди. Енергетика - це породження природи, тому спілкуйтеся з нею її ж мовою. Використовуйте для цього правильні ритуали та обряди у різні дні та свята, щоб активізувати потрібні енергетичні зони.
  • Дотримуйтесь прикмет. Люди не просто так вигадали, що не можна переходити дорогу чорній кішці або не можна ставити віник будинку вниз тією частиною, якою мітуть. Наші пращури давно помітили, що деякі дії можуть мати негативне
  • абарвлення. Використовуйте цей дар предків, щоб завжди знати, що удача з вами.
  • Слідкуйте за гороскопами. У всесвіті людей велике значення мають зірки, і навіть планети Сонячної системи. Слідкуйте за порадами астрологів, щоб підлаштовуватися під настрій зірок та планет.

Ці поради допоможуть вам змінити своє життя та покращити енергетичну ауру організму.

7 ознак сильного біополя

Як дізнатися, чи стали ви сильнішими чи ні? А, можливо, ви хочете проаналізувати свого колегу чи партнера з бізнесу, друга чи подругу? Вам допоможуть 7 ознак сильної аури:

Ознака перша: якщо аура чиста і сильна, людина майже не хворіє. Коли аура убога, людина перевтомлюється, у нього часті головні болі, з'являються хронічні захворювання, він легко застуджується. Іноді справа йде далі — з'являються ознаки серйозніших захворювань.

Ознака друга: сильне біополе дарує своєму носієві неймовірний успіх у всіх справах. Грубо кажучи, у людей із сильною енергетикою завжди більше шансів досягти успіху без помітних зусиль.

Ознака третя: сильна аура відчувається, якщо людина випромінює оптимізм. Коли ви стоїте поруч із такою людиною, вам хочеться діяти, хочеться завойовувати світ, і ви бачите все у приємному світлі. Якщо це особа протилежної статі, то в неї дуже легко закохатися.

Ознака четверта: до людей із високим рівнем енергетики не липнуть проблеми. Це аж ніяк не означає, що у таких людей проблем немає зовсім, просто вони не завдають йому такого дискомфорту. Шансів на те, що життя різко зміниться і стане набагато гіршим, майже немає.

Ознака п'ята: якщо людина має високий рівень енергетики, то вона, швидше за все, лідер. Вести за собою інших і бути слабким — це дві речі, які абсолютно не можна порівняти одна з одною.

Ознака шоста: сильна аура - сильне тіло. Коли людина сильна душевно, вона сильна і фізична. Він витривал, повільно втомлюється і завжди готовий підкорювати нові вершини.

Ознака сьома: його розум відкритий. Ці люди не бояться експериментувати, розширювати рамки, заглядати за обрій. Сильна енергетика дозволяє не боятися змін, причому будь-яких. Це ще раз доводить, що життя це динаміка. Життя - це зміни та постійні, перманентні перетворення.

Неможливо мати лише дві ознаки, а не всі сім'ю. Просто вони по-різному розвинені. Є невеликі відхилення або аномалії, але в цілому кожен з пунктів піднімається зі зростанням біополя. Просто треба працювати над своїми думками та поглядами на світ – тоді все вийде.

Енергетику людини можна визначити навіть за почерком. Але найголовніше, її можна зміцнити та посилити, якщо безперервно взаємодіяти з Всесвітом.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,39462494850159-/ /-pc-/
Top