counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Як вибирати ароматичні палички, залучаючи кохання та багатство


Переглядів: 62


Як вибирати ароматичні палички, залучаючи кохання та багатство

Підбираючи правильні ароматичні палички, можна залучити до будинку любов та багатство. Східне вчення фен-шуй знається на цьому, адже без пахощів не обходиться практично жодна порада щодо поліпшення енергетики.

Пахощі являють собою беззмінний атрибут будь-якого східного будинку. Східна культура використовує їх для відлякування злих духів, а також для позитивного впливу на різні зони та енергію Ці.

Ароматичні палички для зони багатства
Зона багатства у будь-якому будинку за умовчанням знаходиться на південно-східному напрямку. Щоб залучити багатство шляхом активізації енергії Ци, краще використовувати ароматичні палички з ароматом шавлії, кориці, базиліка, кедра, сосни або апельсина. Ці запахи допоможуть залучити гроші та удачу у ваше життя. Як уже говорилося, запалювати їх краще на південно-східному боці квартири.

Необхідно видалити всі зламані предмети або сміття із південно-східної зони. Нічого зайвого бути там не повинно, щоб не відлякувати позитивну енергію, інакше спалювання паличок просто не спрацює.

Використовувати можна навіть сукупність ароматів, не віддаючи перевагу лише одному. Кожен зможе знайти палички на свій смак, адже спектр запахів для залучення грошей вельми великий.

Ароматичні палички, що приваблюють кохання
Найкращий аромат кохання та еротики – це пелюстки троянд. Ароматичні палички, створені на основі троянд, здатні змінити ваш настрій. Вони розслаблюють, тонізують, пробуджують почуття та нормалізують ауру. Троянди допоможуть зняти стрес, покращити настрій та налаштуватися на любовний лад.

Троянда є царицею всіх квітів - її поважають практично у всіх культурах, шануючи як покровительку любові та почуттів. У фен-шуї зоною кохання вважається південно-західний бік будинку. Запалюючи пахощі в цій зоні, ви активуєте любовну енергетику, яка допоможе знайти свою другу половинку або досягти гармонії у відносинах. Зона кохання любить червоний колір, яким можна підсилити її. У ній найкраще розміщувати спільні фотографії, парні статуетки у вигляді метеликів або подаровані другою половинкою цукерки.

Крім троянд можна використовувати ароматичні палички із запахом герані, бергамоту, жасмину, лаванди або ромашки. Не зайвим іноді використовуватиме сукупність запахів, а не якийсь конкретний запах. Остерігайтеся розміщення невикористовуваних речей та антикваріату у любовній зоні по фен-шуй. Забирайтеся там частіше - бруд і пил притягують негативну енергію, яка знищує ауру кохання.

Найкращу якість мають індійські та таїландські ароматичні палички, які можна купити в інтернеті. Відмінним вибором будуть саме китайські пахощі, зроблені спеціально для шанувальників фен-шуй. Найбільш дорогими та екзотичними є японські пахощі — вони також будуть дуже дієві для залучення любові та грошей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,28689408302307-/ /-pc-/
Top