counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком


Переглядів: 10


Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком

Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти. Жінка продовжує підживлювати свою енергію тих, хто був з нею колись близький.

Енергетичний зв'язок між чоловіком та жінкою виникає під час близькості — інтимної чи душевної. Справа в тому, що в процесі спілкування відбувається сильний енергетичний сплеск, який запускає інтенсивний обмін енергіями. Так утворюється міцний ментальний зв'язок, який поєднує жінку з коханим. У той же час цей енергетичний зв'язок може стати чорною діркою, якщо ваші відносини вже давно зжили себе. Природно така прив'язка усувається тільки через шість-вісім років. Навіть якщо ви мали одне побачення, навіть якщо чоловік знаходиться за тисячу кілометрів від вас, енергетичний зв'язок продовжує існувати і позбавляє вас життєвої сили.

Чому необхідно розривати енергетичні прив'язки

Давайте заглибимося в саму суть проблеми. Допустимо, ви щасливі, як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку. html">вдало вийшли заміж, народили прекрасних дітей, але примари минулого постійно переслідують вас. Відлуння старих зв'язків не замовкає і продовжує існувати, позбавляючи вас жіночої енергії. Протягом кількох років, причому йдеться не про два роки, а про шість або навіть дев'ять, зв'язок з колишніми партнерами робить вас беззахисним. Від цього неможливо сховатися — навіть після сварки чоловік продовжує «харчуватися» вами.

У сучасному світі небагато дівчат зустрічаються протягом усього життя виключно з одним-єдиним партнером, тому сліди старих стосунків продовжують існувати, колишні кохані на тонкому рівні тягнуть жінок на дно. У зв'язку з цим фахівці наполегливо рекомендують застосувати техніку порятунку від енергетичних зв'язків, щоб назавжди залишити минуле в минулому і більше не витрачати свою енергію марно.

Правила обриву енергетичних зв'язків

Більшість жінок цікавить, як обірвати енергетичний зв'язок із чоловіком, якщо немає сил забути його самостійно. Скажімо прямо: якщо почуття до нього все ще змушують вас відчувати біль, прибрати ці почуття ці техніки не допоможуть. Однак вони здатні дати почуття полегшення та обірвати енергетичний канал, завдяки чому ви знову зможете вільно дихати та думати про нові відносини.

Якщо почуття до чоловіка вже давно охолонули, то розірвати енергетичний зв'язок буде дуже легко. Що потрібно зробити:

  • Візьміть лист і випишіть на ньому імена всіх колишніх чоловіків, з якими у вас була близькість протягом останніх десяти років. Навіть якщо це була випадкова зустріч, яка закінчилася інтимом, або стосунки, які нічого не значили для вас. До списку повинні увійти всі чоловіки, які так чи інакше викликали у вас сильні емоції чи відчуття.
  • Техніку позбавлення енергетичної прив'язки необхідно проводити в 19 місячний день, тому заздалегідь погодьте дату з місячним календарем. У цю місячну добу максимально легко можна позбутися всього непотрібного і спустошливого.
  • Перед проведенням техніки рекомендовано забратися в квартирі, по можливості здійснити енергетичне чищення, прийняти душ, одягти чистий одяг. Чистота має бути не тільки у вашій душі, а й довкола.

Як звільнитися від прив'язки та повернути собі жіночу енергію

Після розлучення з чоловіком необхідно позбутися енергетичного зв'язку, який пов'язує вас міцними невидимими нитками. У цьому допоможе наступна техніка.

  • Сядьте зручно, розслабте всі м'язи та заплющте очі.
  • Уявіть довкола себе чистий простір.
  • Згадайте всіх чоловіків, з якими бажаєте обірвати енергетичну прив'язку. Запросіть їх по черзі до цього простору, який ви створили у своїй уяві.
  • Зверніть увагу на те, де розташований кожен з них, які почуття викликає той чи інший чоловік.
  • Знайдіть ці відчуття у своєму тілі. Це місце енергетичного каналу.
  • Погляньте на чоловіка, який знаходиться у вашому просторі. Ви повинні помітити енергетичні нитки, побачити їх колір та напрямок. Висловлюючись фігурально, вас та його пов'язує енергетичний канат, який зараз у своїх думках ви перерубаєте раз і назавжди.
  • Якщо це було сильне кохання, сексуальний зв'язок чи потужна енергетична залежність, уявіть, що припікаєте відрубаний канат вогнем.
  • Спостерігайте за своїми відчуттями. Подякуйте цьому чоловікові за той цінний досвід, який він вам подарував, і попрощайтеся з ним назавжди, випустіть його зі свого простору.
  • Відкрийте очі та повторіть практику з кожним чоловіком, який зіграв у вашому житті свою роль. Після цього спалить список імен, а попіл розвійте за вітром.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
більше матеріалів
/-0,33245897293091-/ /-pc-/
Top