counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Чищення енергетики вдома: робимо на спадний Місяць


Переглядів: 17


Чищення енергетики вдома: робимо на спадний Місяць

Кожна місячна фаза має свої позитивні та негативні сторони. Багато астрологи та фахівці з біоенергетики радять у період спадання Місяця видаляти з дому негативну енергію.

Генеральне прибирання будинку , яка робиться правильно — це перший крок на шляху до успіху. Позбавлятися старих речей і непотрібного непотребу необхідно саме на спадному Місяці, оскільки він сприяє оновленню і спокійному переходу від одного стану до іншого. Східні мудреці фен-шуй радять завжди уважно стежити за своїми речами та вчасно викидати непотрібні предмети.

Обряди для чищення енергетики вдома

Астрологія дотримується думки, що енергетика будинку може самоочищатися у періоди зменшення місячного диска. Сила Місяця йде на спад, тому можна присвячувати цей час звільненню від шкідливих звичок. Очищення організму та очищення будинку — схожі за своєю структурою процеси.

Екстрасенси та астрологи радять вдаватися до допомоги спеціальних обрядів очищення, які активізують силу природи. Вона ж, у свою чергу, допоможе вигнати з дому весь негатив.

Перший обряд. Вам знадобиться сіль і мішечки з тканини. Насипте солі в мішечки і розставте їх у кожному кутку вашого будинку. Сіль добре вбирає в себе все погане, що накопичилося в будинку за довгий час. Залишіть мішечки в кутах на пару-трійку днів, а потім викиньте їх. Щоб посилити ефект, можна розсипати трохи солі біля входу — перед дверима та за дверима, щоб захистити приміщення від нечистої сили та негативної енергії. Робити один раз за весь період спадання Місяця — тобто раз на місяць.

Другий обряд. У східній культурі велике значення приділяється ароматичної чистці. Особливо популярний цей метод у прихильників фен-шуй. Немає значення тип аромату, який вам подобається. Якщо ви не хочете купувати щось дороге, можна зірвати ялівець або придбати в церкві ладан. Або використовувати спеціальну аромалампу. Найголовніше — це рухатися за годинниковою стрілкою, коли будете здійснювати ритуал. При цьому можна читати змову: Нехай гасне все погане, немов Місяць убуває. Природа-матінко, допоможи мені вигнати все погане, що накопичилося за весь цей час, з-під даху мого будинку. Повторювати обряд можна хоч кожного дня спадного Місяця — при цьому сила його не зменшиться.

Третій обряд. Багато хто знає, що цибуля відганяє нечисту силу і допомагає позитивній енергії краще циркулювати вдома. Поріжте кілька цибулин навпіл і розкладіть по кутах будинку. Лежати вони мають там рівно добу. Після цього зберіть їх та викиньте. Коли викидатимете, промовте: Лихо-лихо, йди і не повертайся. Нехай буде так.»

Обряд четвертий. Згодом народні та церковні обряди переплелися, утворивши щось єдине. Для цього обряду вам знадобиться свята вода. Християнський варіант очищення будинку — це окроплення стін та вікон водою та читання «Отче наш». Якщо ви не знаєте це молитви, то можете вимовляти: «В ім'я Отця і Сина і Святого Духа». Священнослужителі не рекомендують називати це ритуалом, оскільки це церковний обряд очищення будинку і повинен проводитися священиком, хоча допускається та самостійне очищення. В енергетичному плані, звичайно, краще його проводити на Місяць, але церква каже, що будь-який час буде підходящим.

П'ятий обряд. Ще один церковний спосіб вигнання негативної енергії — це ритуал зі свічкою. Купуйте свічку у церкві. Прийшовши додому, запаліть її та обійдіть всі приміщення, кімнати, читаючи &lquo;Отче наш». Знову ж таки, якщо ви не знайомі з молитвами, то вимовляєте: Вогнем зцілюю житло своє, теплом виганяю я холод і морок, залишаючи лише добрі думки. Амінь.» Пересуватися краще за годинниковою стрілкою, затримуючи увагу на вхідних дверях та вікнах.

Не забувайте, що після кожного такого обряду необхідно мити руки, а краще — митися повністю самим. Експерти радять ставитись до цього з усією серйозністю, бо можна отримати додаткові проблеми, якщо не зробити цього. Енергетичні потоки вашого будинку очистяться, а сама енергія циркулюватиме вільно і гармонійно, заповнюючи кожен куточок вашого житла.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 9 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Мантра для залучення грошового достатку
Мантра для залучення грошового достатку
Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє....
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
більше матеріалів
/-0,37695288658142-/ /-pc-/
Top