counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Чищення енергетики вдома: робимо на спадний Місяць


Переглядів: 17


Чищення енергетики вдома: робимо на спадний Місяць

Кожна місячна фаза має свої позитивні та негативні сторони. Багато астрологи та фахівці з біоенергетики радять у період спадання Місяця видаляти з дому негативну енергію.

Генеральне прибирання будинку , яка робиться правильно — це перший крок на шляху до успіху. Позбавлятися старих речей і непотрібного непотребу необхідно саме на спадному Місяці, оскільки він сприяє оновленню і спокійному переходу від одного стану до іншого. Східні мудреці фен-шуй радять завжди уважно стежити за своїми речами та вчасно викидати непотрібні предмети.

Обряди для чищення енергетики вдома

Астрологія дотримується думки, що енергетика будинку може самоочищатися у періоди зменшення місячного диска. Сила Місяця йде на спад, тому можна присвячувати цей час звільненню від шкідливих звичок. Очищення організму та очищення будинку — схожі за своєю структурою процеси.

Екстрасенси та астрологи радять вдаватися до допомоги спеціальних обрядів очищення, які активізують силу природи. Вона ж, у свою чергу, допоможе вигнати з дому весь негатив.

Перший обряд. Вам знадобиться сіль і мішечки з тканини. Насипте солі в мішечки і розставте їх у кожному кутку вашого будинку. Сіль добре вбирає в себе все погане, що накопичилося в будинку за довгий час. Залишіть мішечки в кутах на пару-трійку днів, а потім викиньте їх. Щоб посилити ефект, можна розсипати трохи солі біля входу — перед дверима та за дверима, щоб захистити приміщення від нечистої сили та негативної енергії. Робити один раз за весь період спадання Місяця — тобто раз на місяць.

Другий обряд. У східній культурі велике значення приділяється ароматичної чистці. Особливо популярний цей метод у прихильників фен-шуй. Немає значення тип аромату, який вам подобається. Якщо ви не хочете купувати щось дороге, можна зірвати ялівець або придбати в церкві ладан. Або використовувати спеціальну аромалампу. Найголовніше — це рухатися за годинниковою стрілкою, коли будете здійснювати ритуал. При цьому можна читати змову: Нехай гасне все погане, немов Місяць убуває. Природа-матінко, допоможи мені вигнати все погане, що накопичилося за весь цей час, з-під даху мого будинку. Повторювати обряд можна хоч кожного дня спадного Місяця — при цьому сила його не зменшиться.

Третій обряд. Багато хто знає, що цибуля відганяє нечисту силу і допомагає позитивній енергії краще циркулювати вдома. Поріжте кілька цибулин навпіл і розкладіть по кутах будинку. Лежати вони мають там рівно добу. Після цього зберіть їх та викиньте. Коли викидатимете, промовте: Лихо-лихо, йди і не повертайся. Нехай буде так.»

Обряд четвертий. Згодом народні та церковні обряди переплелися, утворивши щось єдине. Для цього обряду вам знадобиться свята вода. Християнський варіант очищення будинку — це окроплення стін та вікон водою та читання «Отче наш». Якщо ви не знаєте це молитви, то можете вимовляти: «В ім'я Отця і Сина і Святого Духа». Священнослужителі не рекомендують називати це ритуалом, оскільки це церковний обряд очищення будинку і повинен проводитися священиком, хоча допускається та самостійне очищення. В енергетичному плані, звичайно, краще його проводити на Місяць, але церква каже, що будь-який час буде підходящим.

П'ятий обряд. Ще один церковний спосіб вигнання негативної енергії — це ритуал зі свічкою. Купуйте свічку у церкві. Прийшовши додому, запаліть її та обійдіть всі приміщення, кімнати, читаючи &lquo;Отче наш». Знову ж таки, якщо ви не знайомі з молитвами, то вимовляєте: Вогнем зцілюю житло своє, теплом виганяю я холод і морок, залишаючи лише добрі думки. Амінь.» Пересуватися краще за годинниковою стрілкою, затримуючи увагу на вхідних дверях та вікнах.

Не забувайте, що після кожного такого обряду необхідно мити руки, а краще — митися повністю самим. Експерти радять ставитись до цього з усією серйозністю, бо можна отримати додаткові проблеми, якщо не зробити цього. Енергетичні потоки вашого будинку очистяться, а сама енергія циркулюватиме вільно і гармонійно, заповнюючи кожен куточок вашого житла.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,37401795387268-/ /-pc-/
Top