counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Як прибрати енергетичні прив'язки


Переглядів: 15


Як прибрати енергетичні прив'язки

Кожен із нас відчуває емоційну прихильність до когось. Однак, крім психологічних прив'язок, існують енергетичні канали, що з'єднують аури двох і більше людей. Такий зв'язок, побудований неправильно, може принести чимало бід і повністю зруйнувати ваше життя.

Енергетичні прив'язки є у кожного: наприклад, зв'язок матері та дитини існує як на фізичному, так і на тонкому плані і починає формуватися з моменту зачаття. Зв'язок між подружжям також формуються на рівні енергетики, зароджуючись за допомогою емпатії і почуття поваги один до одного.

Але буває так, що зв'язок починає своє формування з неправильного посилу, будуючись на заздрості, почутті вигоди чи обмані. Існують люди з уродженою здатністю забирати життєву енергію в інших за допомогою формування енергетичних каналів: таких людей називають енергетичними вампірами, і зв'язок з ними необхідно прибрати, щоб уникнути серйозних хвороб.

Але навіть спочатку позитивний зв'язок може стати енергетичною прив'язкою, яка губить ваше життя. Езотерики називають кілька найпоширеніших випадків такого «переродження» абсолютно гармонійного зв'язку в спустошливу енергетичну прив'язку.

Хворобне розлучення. Коли двоє людей люблять один одного, світ навколо здається райським місцем, повним гармонії та краси. Але, на жаль, далеко не у всіх кохання трапляється раз і назавжди: часті випадки розставання, після якого один партнер ніяк не може забути іншого. У цьому випадку «здорова» емоційний і енергетичний зв'язок переростає в нездорову прив'язку, що заважає нормальному життю людини, що страждає.

Емоційні маніпуляції. Такий спосіб взаємодії двох і більше людей, на жаль, не рідкість: емоційні маніпуляції зустрічаються як між ледь знайомими людьми, так і в сім'ї серед близьких родичів. Такий вид енергетичного зв'язку блокує жовту чакру, яка відповідає за волю та самостійність. Навіть якщо маніпуляція стала засобом досягнення «правильної» мети, вона все одно перетворює вільну людину на якусь подобу енергетичної маріонетки.

Зайві емоції. Навіть у добрих стосунках між закоханими, подружжям чи родичами може з'явитися негативна енергоприв'язка. Її поява означає, що один із учасників відносин не може контролювати свої емоції і «виплескує» їх на партнера, породжуючи нездорову прив'язку. Згодом такі стосунки можуть швидко вичерпати себе: спокійніший партнер не витримає емоційного тиску і закриється, викликавши бурю негативних емоцій і подальший розрив.

Як позбутися негативних енергетичних прив'язок

Якщо ви часто відчуваєте занепад сил, перепади емоцій від сліз до сміху, а також важко засинаєте та прокидаєтеся, у вас напевно зібралося багато обтяжливих енергетичних прив'язок з минулого. Практики в галузі біоенергетики вважають найдієвішим способом позбавлення від негативних каналів метод «випалювання».

Для того, щоб на тонкому плані «випалити» всі енергоприв'язки, вам знадобиться:

  • тонка воскова свічка;
  • новий ніж.

Для початку вам необхідно залишитися на самоті: віч-на-віч із собою буде простіше зосередитися на своїх думках. Встановіть та запаліть свічку. Дивлячись у її полум'я, розслабтеся і дозвольте своїм думкам текти вільно. Подібна практика використовується в медитації на полум'я свічки, тому ви можете використовувати її для підготовки.

Уявіть поряд із собою всіх людей, спогади про які викликають у вас негативні емоції. Не проганяйте їхні образи, дозвольте стати більш матеріальними. Через якийсь час ви можете відчути дискомфорт у якійсь частині тіла або побачити, як від вас до них тягнуться канати« світиться енергії.

Після того, як розуміння зв'язків настане, візьміть ніж і обрубайте кожну прив'язку на відстані 30-40 см від себе, промовляючи при цьому:

«Перворідним вогнем, металевим дзвоном, чистою думкою себе звільняю, тебе відрізаю, від себе відпускаю!»

Повторюйте ці слова для кожної нової прив'язки, поки не відріжете їх усі. Після цього подумки уявіть себе в центрі полум'я, яке не калечить вас, а огортає теплим покривалом, захищаючи та остаточно випалюючи всі сліди негативних енергетичних прив'язок. Утримуйте цей стан якнайдовше, а потім повільно поверніться в реальність.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
більше матеріалів
/-0,38681483268738-/ /-pc-/
Top