counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як змусити думати про себе силою думки


Переглядів: 6


Як змусити думати про себе силою думки

Жінки протягом усього свого життя мріють навчитися робити так, щоб силою думки змушувати чоловіків думати про них. Дивно, але екстрасенси та фахівці з біоенергетики знайшли спосіб це робити.

Подібні практики були завжди, але в сучасному світі магія, біоенергетика та езотеричні знання злилися воєдино. Притягувати бажане силою думки можна завжди, навіть коли ви перебуваєте на роботі і зайняті чимось важливим.

Матеріалізація думок

Є закон Всесвіту, який говорить, що думки є будівельними цеглинками нашої реальності. Все, що відбувається з вами, відбувається через взаємодію думок з енергією космосу.

Якщо ви хочете, наприклад, щоб ви були багаті, вам просто необхідно уявляти собі, як банкноти хрумтять у вас в руках, як ви радієте товстим пачкам грошей. Та сама ситуація і з коханим чоловіком. Жінці потрібна опора, потрібна родина. Уявивши собі світле майбутнє, ви наблизите цей яскравий момент у вашому житті — весілля, емоції, кохання. Якщо ви хочете, щоб чоловік про вас думав, то уявляйте собі, як ви забираєтеся йому в голову, у його думці. Думайте про те, що його думки постійно зайняті вами, тоді він думатиме про вас. Є безліч скептиків, які вважають, що це не працює, проте навіть дослідження показали, що подібна техніка збільшує шанси на те, що про вас думатимуть більше.

Думки людей пов'язані невидимими енергетичними нитками. Нам не дано зрозуміти повністю всі закони, за якими працює світобудова, але ми можемо точно сказати, що все у цьому світі має невидимі зв'язки. Ваші думки втілюються у життя. Якими б нестандартними чи навіть абсурдними вони не були, все реально у нашому світі.

Взаємодія поглядів

Очі — Дзеркало душі. Якщо ви хочете, щоб чоловік про вас думав, дивіться йому в очі частіше. Налагоджуючи зоровий контакт, ви створюєте зв'язок між його біополем та вашим. Це допомагає вам залишатися у його голові. Є невеликий побічний ефект, який може принести вам невеликий дискомфорт. Якщо чоловік думатиме про вас, то ви про це дізнаєтесь. Думки про нього приходитимуть частіше. Якщо ви хочете закохати когось, хто вам не потрібен у ролі другої половинки, то чекайте на те, що ефект буде двоїстим, двостороннім.

Сюди ж можна віднести і дотик. Коли ви торкаєтеся до чоловіка, то потрібно уявляти, що ви залишаєте частинку себе поруч із ним. Це має сильніший ефект, який змушує думати про вас. Потрібно лише повірити в те, що на енергетичному рівні ви можете робити все, що вам заманеться. Цю навичку можна перенести на будь-яку сферу життя — на гроші, на здоров'я, працювати. У вас все буде краще, якщо ви бачитимете перед собою лише перемоги.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,37284994125366-/ /-pc-/
Top