counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Візуалізація мрії: виконуємо бажання силою думки


Переглядів: 17


Візуалізація мрії: виконуємо бажання силою думки

Кожен із нас про щось мріє. Усі люди різні, тому й мрії у них різняться, проте в одному ми всі однакові. Ми можемо досягти всього, чого захочемо. Для цього необхідне лише бажання.

Звичайно, відразу нічого і ніколи не виходить, проте це не привід продовжувати жити в сірому та нудному світі буднів, наповненому страхами про туманне майбутнє. Те, що на нас чекає завтра, наступного тижня, наступного місяця, року чи десятиліття — все це народжується у нас у голові. Головне — пам'ятати про те, що ваші бажання здійсняться, а мрія стане дійсністю. Раніше ми писали про втілення мрії у життя. У цій статті зібрані найкращі способи залучення успіху на шляху до успіху. У цій статті ми розповімо про те, як перетворити мрію на реальність за допомогою свідомості та енергетики, а не езотеричних знань.

Закон тяжіння
Всесвіт подарував нам цей закон, який звучить так: «Усі образи, які ви створюєте у своїй голові та своїх думках, можуть стати дійсністю.» Виходить, що реальністю може стати все, що завгодно вашій душі: подорож, зустріч коханої людини, багатства, здоров'я, гарна робота, популярність. Також ви можете зробити реальною щось універсальне та абстрактне: удачу, щастя, радість.

Думайте про те, чого вам хочеться найбільше на світі, і тоді воно прийде у ваше життя, постукавши одного разу у ваші двері. Багато людей кажуть, що вони всією душею бажали знайти кохану людину — того, хто буде з ними завжди поряд. У кожній людині протилежної статі вони намагалися розглянути того, хто покохає їх усім серцем. Потім це просто траплялося. У кожному разі причиною успіху була віра. Вона притягнула до них того, хто також хотів собі маленького щастя, вираженого великою любов'ю.

Важливо розуміти, що закон тяжіння не просто дає вам щось, а пропонує варіанти. Якщо ви їх не помічаєте, це не означає, що цього закону немає або він не діє на вас.

Закон візуалізації
Якщо говорити мовою науковою, то візуалізація — це окремий випадок закону тяжіння. Це найкращий спосіб його ефективного використання. Справа в тому, що будь-які предмети, події чи дії є результатом взаємодії наших думок з енергійними хвилями Всесвіту. Звичайно, не тільки думки формують майбутнє та все, що з нами відбувається. Сюди можна зарахувати і те, що підштовхує нас до мрії та стимулює дії.

Більше думайте про свою мрію. Звичайно, якщо ви хочете побувати на Евересті, то треба думати про нього. Найчастіше уявляйте собі, як ви стоїте на вершині і дивіться на цей світ унизу. Ви Бог на ці пару хвилин. Ніхто не може вам завадити насолодитися цією величчю. Добре підійдуть для цього медитації — дієвий спосіб матеріалізації бажань. Вони допоможуть вам вжитися у ролі, у якій ви мрієте побачити себе. Якнайчастіше згадуйте протягом дня ваші потаємні мрії і дихайте цим повітрям вершини Евересту, катайтеся на катері по Венеції, перераховуйте зароблені гроші, цілуйте кохану людину.
Говоріть самі із собою про свої мрії. Створіть для себе фрази, які будуть афірмаціями. Звук не гірший за образи формує канал в'язі зі Всесвіту. Якщо ви хочете відвідати якусь країну, наприклад, Францію, то повторюйте: «Скоро я поїду до Франції», «Франція чекає на мене» тощо. Якщо ви просто хочете великого кохання, то тут варіантів набагато більше: «Мене люблять усі», «Я люблю себе, тому можу прийняти кохання від будь-якої людини» та інше. Повторюйте все, що ви думаєте. Робіть це на самоті вранці та перед сном.
Оточіть себе всім, що може нагадувати про мрію. Потрібна нова машина? Повісьте у робочому кабінеті та будинку зображення машини. Шукайте спосіб повернути кохану людину? Повісьте його фотографії та фотографії, де ви разом. Дивіться передачі про країну, яку мрієте відвідати, читайте книги про неї, складіть щоденник мрії, в який ви виписуватимете слова мовою тих місць, де мрієте побувати.
Парадокс відмови від мрії
Багато хто пам'ятає фразу російського поета класика - Олександра Сергійовича Пушкіна з твору "Євгеній Онєгін": "Чим менше жінку ми любимо, тим легше подобаємося ми їй."

Існує психологічна теорія у тому, що мрію необхідно спочатку прийняти, та був відпустити. Наприклад, якщо у вас є мрія стати багатим і знаменитим, то спробуйте навчитися задовольнятися тим, що у вас є зараз, тобто тими засобами, які є в даний момент. Забудьте про тренінги, про ризики та авантюри. Нехай усе залишиться позаду. Не чекайте на те, що мрія здійсниться сама собою. Коли ви розслабитеся і прийміть все таким, яке воно є, ви знайдете щастя, оскільки мрія здійсниться.

Якщо ви хочете знайти близьку людину для любовних стосунків, то обмежте себе поверхневими думками про це. Не згадувати про це не вийде, бо це мрія, яка живе всередині вас. Парадокс полягає в тому, що коли ви не чекаєте нічого від Всесвіту, він стає щедрішим.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
більше матеріалів
/-0,32716512680054-/ /-pc-/
Top