counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

7 законів щасливих стосунків: як зберегти кохання


Переглядів: 16


7 законів щасливих стосунків: як зберегти кохання

Кохання вимагає невпинної роботи над собою. Є кілька законів, які допоможуть вам налагодити взаєморозуміння та зберегти кохання на довгі роки.

Дотримуватися законів, які призводять до гармонії у відносинах, важливо, адже ваша любов має бути взаємною. Працюючи разом, ви створите не просто прекрасну пару, а й сім'ю, яка стане прикладом для наслідування. Щоб відкрити двері кохання, використовуйте медитації. Вони дозволять розкритися любовним чакрам, і ви будете готові до зустрічі з найпрекраснішим і найсвітлішим почуттям.

1. Закон кохання

Кохання має на увазі не лише почуття, а й бажання дбати, берегти та доглядати свою половинку. Взаємне кохання є роботою обох партнерів, які хочуть зберегти свої почуття протягом довгих років. Виключіть усі негативні емоції зі своїх стосунків. Вияв ревнощів або бажання маніпулювати коханою людиною не дасть вам зберегти теплі стосунки. Розвивайте в собі найкращі якості, адже взаємне кохання вимагає безкорисливості та щедрості зі сторін обох закоханих.

2. Закон слова

Слова, які ми говоримо, мають виняткову силу. З їхньою допомогою ми можемо притягнути у життя будь-які блага. Саме тому в коханні немає місця лайці та докорам. Слова з негативним забарвленням негативно впливають на відносини і здатні зруйнувати найміцнішу пару. Щоб ваша любов постійно підживлювалася енергетикою обох партнерів, частіше говоріть один одному компліменти та найважливіші в житті людей слова: «Я тебе люблю».

3. Закон довіри

Люди, які перебувають у стосунках, повинні вчитися довіряти один одному та виправдовувати довіру. Якщо ви ревнуватимете свою половинку і намагатиметеся викрити її в брехні, то такі стосунки приречені. Страх самотності, який може породити ревнощі, повинен бути виключений з ваших стосунків, адже якщо ваша любов взаємна, то й боятися вам нема чого. Любіть та довіряйте один одному, і тоді ви зможете подолати всі перешкоди на шляху.

4. Закон дарування

Даруйте один одному взаємні почуття, якщо ви хочете зберегти кохання у своїй парі. Чим більше ви віддаєте, тим більше отримуєте натомість. Любов завжди повертається, тому ваші щирі почуття завжди повернуться до вас щирим теплом та турботою. Пам'ятайте про те, що втратити кохання просто: достатньо нічого не віддавати натомість, і тоді ви будете нещасливі у стосунках. Не чекайте, коли вас полюблять, зробіть перший крок, і ви зможете з головою поринути у чудові почуття. Принцип кохання полягає не в тому, що ви зможете взяти натомість на своє ставлення до партнера, а в тому, що ви зможете йому дати для збереження гармонії та щастя в парі.

5. Закон дотиків

Тактильні відчуття є сильним засобом збереження кохання. За допомогою дотиків ви зможете показати своє кохання та насолодитися моментами єднання та взаємного щастя. Обійми провокують реакцію у відповідь партнера, а прояв турботи буде прекрасною основою довірчих відносин. Навіть просто тримаючись за руки, ви відчуватимете прекрасне почуття любові, довіри та взаєморозуміння зі своєю половинкою.

6. Закон свободи

Не душіть свою половинку, позбавляючи її свободи. Перешкоди, якими намагаєтеся обмежити партнера, не сприяють довірчим відносинам. Іноді любов проявляється у турботі, коли один із партнерів дає можливість коханому побути на самоті, зустрітися зі своїми друзями або просто посидіти з книгою в тиші. Якщо ви намагатиметеся «тримати на короткому повідку» свою половинку, то про довірчі відносини і любові у відповідь можна забути. Чим більше свободи буде у ваших відносинах, тим більшого порозуміння ви досягнете.

7. Закон щирості

Щирі взаємини дозволять вам довіряти один одному і щодня підживлювати квітку вашого кохання. Щирість є незамінним елементом любові, тому безліч секретів не сприятимуть розвитку ваших стосунків. Щодня давайте своєму партнерові зрозуміти, наскільки ви його любите та довіряєте йому. Така поведінка провокуватиме довіру у відповідь, і вашій парі не загрожуватиме розлучення.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
більше матеріалів
/-0,31818318367004-/ /-pc-/
Top