counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Колір очей і відносини: чи підходите один одному?


Переглядів: 56


Колір очей і відносини: чи підходите один одному?

За кольором очей можна багато дізнатися про людину. У тому числі й те, наскільки хороша його сумісність із другою половинкою.

Знаючи, як колір очей впливає на характер, можна спрогнозувати і те, якими будуть стосунки з іншою людиною, адже очі — це дзеркало душі. Не дивно, що ними можна прочитати і внутрішній світ людини, і її майбутнє.

Карі + карі

Складний союз, в якому обидва партнери «перетягуватимуть ковдру» на себе. У такому поєднанні розкриваються лідерські якості, причому відразу у двох, а отже, конфліктні ситуації цілком можливі.

Щоб гармонізувати такий союз, одних поступок може виявитися недостатньо, особливо якщо характер карих очей проявляється надто яскраво. Дуже важливо, щоб обидві особи перебували в рівновазі із собою, і тоді пристрасті не зруйнують цю пару, а лише додадуть вогню. Загальна мета також зіграє на руку цій парі.

Сірі + сірі

Союз побудований на комфорті та зручності. Цілком можливо, що комусь у парі не вистачатиме романтики чи пристрасті. Своєчасно привносячи її у стосунки, можна уникнути охолодження та пожвавити почуття. Крім того, важлива ініціатива, причому по обидва боки.

Якщо сірі очі одного з партнерів при певному освітленні йди на фотографіях мають властивість ставати зеленими або набувають блакитного відтінку, ви можете прочитати і про цю сумісність, щоб дізнатися більше про майбутнє ваших стосунків.

Зелені + зелені

На перший погляд, дуже вдале поєднання — порозуміння, інтерес один до одного та відкритість. Але варто остерігатися ревності: необґрунтована, вона сильно ранить партнера. Пожвавлювати почуття між цими людьми краще не за допомогою флірту на стороні, а отримуючи разом яскраві та свіжі враження.

Крім того, іноді вам потрібно відпочивати один від одного та не обмежувати партнера в особистому просторі. Не бійтеся заводити хобі або захоплення тільки для себе: ви станете цікавішим і знайдете чим ще здивувати, навіть якщо перебуваєте в багаторічному шлюбі.

Блакитні + блакитні

Дуже гармонійне поєднання. Цим людям легко одне з одним. Від оточуючих нерідко можна почути на адресу цих двох «ідеальна пара».

Гарним рішенням для них буде пожити якийсь час разом, перш ніж укласти шлюб. Спільний побут може зміцнити довіру та зв'язок, а може стати рутиною, і непогано наперед з'ясувати це.

Карі + сірі

Досить складне поєднання. Для міцного кохання головне — на початку грамотно подолати дистанцію (не штурмуючи неприступні фортеці а й чітко формулюючи наміри) і згодом не віддалятися один від одного.

Довіра стане ключем до успіху та любовної гармонії, і про це важливо пам'ятати, насамперед, володарю темних очей.

Карі + зелені

Незвичайний союз, в якому партнери можуть виявитися різними, але, проте, потребуватимуть один одного. Як правило, володар зелених очей у такій парі врівноважує свою темнооку другу половинку.

Уміння чути партнера допоможе подолати складності та межі дати відносин, під час яких багато пар стикаються з кризою — наприклад, три роки шлюбу та сім років спільного життя.

Карі + блакитні

Лідером у таких відносинах виявляється більш темноокий партнер. Так що якщо блакитні очі — у вашому випадку темно-сині, а у партнера очі світлого, чайного відтінку, у стосунках все не так однозначно, як можна подумати на перший погляд.

Втім, вести в цій парі постарається власник карих очей. І іноді йому треба згадувати, що кохання — це союз двох, інакше він або буде тягнути » стосунки на собі чи зайво тиснути на другу половинку. Пристрасті в такій парі киплять, а всі друзі та знайомі роками дивуються, як ці двоє все ще разом. Не розкривайте всіх секретів навколишнім.

Сірі + зелені

У такому союзі власник зелених очей зазвичай прагне надавати підтримку, а партнер із сірими очима — стати опорою та захистом, особливо у шлюбі. Відносини цих людей будуть пронизані взаємністю.

Якщо вся відповідальність за невдачі та сварки перекладається на власника сірих очей, пара може розлучитися, навіть якщо спочатку той і сам був не проти лідирувати.

Сірі + блакитні

У цих відносинах люди досить різні, і те, як складеться майбутнє такого союзу, залежить переважно від власника блакитних очей. Одностороннє милування блакитнооким партнером не дасть його другій половинці щастя.

Якщо в цій парі хтось відчує дисбаланс стосунків, справа піде до розриву чи зрад. Врятує становище як спільне дозвілля, так і вміння відпочивати один від одного, щоб розпалити чуттєвий інтерес.

Зелені + блакитні

Ці двоє підходять один одному, якщо прагнуть створити гармонійний союз, в якому будуть готові і дивувати, і підтримувати, і вражати знову і знову. Без натхнення почуття зав'януть.

Каменем спотикання загрожує стати різниця у світогляді. Але щирість та готовність поважати кордони допоможе подолати цей рубіж.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
більше матеріалів
/-0,3693950176239-/ /-pc-/
Top