counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Чистимо енергетику вдома і позбавляємося ментальних перешкод


Переглядів: 8


Чистимо енергетику вдома і позбавляємося ментальних перешкод

В Україні спочатку пандемія коронавірусу охопила всю країну, потім - фашистська росія напала на нашу країну, змусивши багатьох евакуюватися, а інших продовжити вимушений карантин. Найкраще, що можуть зараз зробити ті, хто через обставини змушений залишатися вдома — це сповільнитись і перечекати, поки буря не закінчиться. А щоб провести таку вимушену бездіяльність з користю, можна за цей час очистити енергетику та звільнитися від ментальних перешкод.

У поточній ситуації всім нелегко: щодня ми читаємо тривожні новини, змінюється звичний спосіб життя, багато хто перебуває в евакуації, яку не так просто пережити з близькими людьми. Все це змушує зануритися в переживання, засмічує нашу ауру та енергетику будинку ментальним та емоційним брудом. І все це слід очищати від негативу, щоб не хворіти і не притягувати до життя негативних подій.

Як очистити будинок від негативу?

У режимі самоізоляції будинок можна зробити місцем сили. Для цього варто провести енергетичне чищення. У тому, щоб позбутися негативу, що скупчився, немає нічого складного. Будь-яка господиня може впоратися із цим завданням. Чищення будинку багато в чому нагадує звичне всім генеральне прибирання, але має кілька важливих правил.

Фахівці-біоенергетики радять проводити її не менше 3 разів на рік. Також не варто проводити очищення будинку в Молодий місяць, а також у перші дні зростаючого Місяця.

Енергетичне чищення будинку

1. Почніть із себе. Очищення будинку від ментального бруду вимагає підготовки. Для початку необхідно обнулити свій "внутрішній негатив", очистити свою енергетику. Будь-які переживання безпосередньо пов'язані з негативним мисленням. Їх потрібно виявити та знешкодити. Важливо зрозуміти, що ховається за поганим настроєм. Це не просто емоція, а негативний блок, який заважає щасливому життю. Зверніть на нього свою увагу та посил звільнення. Можна використовувати медитацію очищення, читання мантр або молитов.

2. Переберіть речі, позбавтеся від непотребу. Другий крок у лікуванні будинку — ревізія речей та звільнення простору. Речі, які ми не використовуємо або використовуємо не за призначенням, є приманкою для зовнішнього негативу. Експерти рекомендують викинути або роздати непотрібні речі тим, хто їх потребує. Звільнившись від зайвого, ви можете вбити одразу двох зайців: очистити простір для чогось нового та зробити комусь подарунок.

3. Вимийте підлогу та витріть пил. Найефективніший спосіб нейтралізувати негатив — вимісти його віником і вимити водою. Коли йдеться про особливий, ментальний бруд, фахівці активно радять використовувати морську або кухонну сіль (всього 5-6 столових ложок на прибирання). Вона допомагає очистити простір як фізично, і енергетично. Крім того, за допомогою солі можна поставити потужний енергетичний захист.

4. Обкуріть будинок. Після вологого прибирання ви опинитеся на фінішній прямій. Залишилося тільки обкурити будинок і окропити його водою. Для окроплення можна використовувати гілочку звіробою або кімнатний обприскувач для квітів. За годинниковою стрілкою обійдіть всі кімнати, починаючи з вхідних дверей, і обприскуйте кожен кут.

Після запаліть будь-яку ароматичну паличку або свічку, щоб наповнити будинок світлою, чистою енергією. Для досягнення більшого ефекту ви можете пройтися з нею по всіх кімнатах, уявляючи, як разом з димом з вашого будинку йдуть печалі, прикрощі, біди та скандали, а на їхнє місце приходять щастя, процвітання та благополуччя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,41986608505249-/ /-pc-/
Top