counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як очистити карму: медитація на Дхармачакру


Переглядів: 25


Як очистити карму: медитація на Дхармачакру

У кожного з нас є своя карма. Життєвий шлях будь-якої людини відображає його минулі життя та залежить від них. Якщо ваша карма негативна, її завжди можна очистити.

Езотерика та біоенергетика надають кілька способів очищення карми. Одним із таких способів є медитація на Дхармачакру. Медитації є занурення у свідомість для очищення останнього. Через медитації можна впізнати себе, змінитися, стати кращим і сильнішим.

Що таке Дхармачакра

У буддизмі є таке поняття, як сансара. Всі душі знаходяться в океані сансари, намагаючись очиститись при кожному своєму переродженні. Це означає, що всі наші вчинки не вмирають разом із нами, а переходять у інше життя. Кругообіг народження та смерті і називається сансарою.

Дхарма — це правила, закони, які потрібно виконувати, щоб очистити карму і легше рухатися океаном сансари. Дхармачакра — це символ вчення Будди про просвітлення та знаходження сенсу життя. Ось так виглядає символ Дхармачакри:

Це колесо сансари, що має вісім спиць, які символізують шляхетний вісімковий шлях:

  • світогляд;
  • наміри;
  • слова;
  • поведінка;
  • спосіб життя;
  • зосередженість;
  • пам'ять;
  • зусилля.

Цей символ можна використовувати для медитацій.

Медитація на Дхармачакру

Ця медитація спрямована на підвищення енергетики та набуття душевного балансу, а також очищення карми. Це універсальний інструмент для покращення настрою, пошуку виходів із важких життєвих ситуацій.

Знайдіть тихе місце. Сядьте в позу лотоса або прийміть положення напівлежачи або лежачи. Розслабтеся. Заплющте очі і видихніть все повітря, яке є у вас у легенях, а потім вдихніть до кінця. Це допоможе вам швидше увійти до стану трансу. Почніть дихати повільно, рівно та неглибоко. Тепер ви є спостерігачем. Ви спостерігаєте за собою та за своїм життям. Все, що ви коли-небудь знали або бачили, має залишити вас на якийсь час.

Ви — це не тіло з душею, а душа, яка має тимчасове тіло. Спробуйте уявити всі свої колишні життя. Ваші думки не обмежені чимось конкретним. Будьте тим, ким ви мрієте бути. У ваших думках немає жодних правил, жодних обмежень. Вам не потрібно вдавати, не треба тікати від себе справжніх.

Уявіть собі символ Дхармачакри. Коло — це життя, яке не має кінця і не має початку. Витягніть руки і спробуйте намалювати коло руками. Думайте про минуле, сьогодення та майбутнє. Потім уявіть собі спиці усередині кола. Ви можете скористатись іншим способом — можете взяти чистий аркуш паперу та ручку та спробувати намалювати Дхармачакру у процесі медитації. Відчуйте всю магію нескінченності і ліній, що перетинають її, які відображають вашу сутність.

Окреслюючи своїми руками кільце сансари, ви немов проживаєте нове життя щоразу, змиваючи негатив минулих життів, гріхи, невдачі. Все, що ви зробили у минулих життях, залишається там, за обрієм подій. Коли ви креслите уявне кільце руками, кармічні борги змиваються і губляться в безодні часу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
більше матеріалів
/-0,36526107788086-/ /-pc-/
Top