counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Ворожіння на майбутнє: загляньте у свою підсвідомість


Переглядів: 23


Ворожіння на майбутнє: загляньте у свою підсвідомість

Іноді нам усім хочеться дізнатися про майбутнє. Але звертатися до ворожки у цьому випадку багато хто боїться. Магічні ритуали також у деяких викликають страх та недовіру. Найпростіше і надійніше звернутися до підсвідомості та дізнатися про своє майбутнє. Спробуйте визначити долю за допомогою невеликого тесту. Це найбільш безпечний спосіб дізнатися, що вас цікавить.

Для того, щоб погадати на майбутнє, необхідно правильно налаштуватися. Відключіть логіку і забудьте про свої переживання та занепокоєння. Зосередьтеся лише на відчуттях та асоціаціях. Вам потрібно виявити фантазію і включити свою уяву. Тепер постарайтеся швидко та без роздумів відповісти на кілька запитань.

Уявіть себе на природі. Ви повільно йдете дорогою, і раптом бачите розвилку. Дорога праворуч веде до квітучого поля. Дорога зліва — до тінистої алеї, звідки віє прохолодою. Якою дорогою ви підете?

Ви йдете далі вибраним шляхом і раптом на землі помічаєте пістолет. Як він виглядає? Що ви будете з ним робити: підніміть чи ні? Які будуть ваші подальші дії щодо цієї знахідки?

Ви йдете далі і раптом знаходите ключ. Опишіть його. Що ви будете з ним робити: підніміть чи ні? Які будуть ваші подальші дії та думки?

Ваш шлях продовжується. Раптом ви приходите до водойми. Що це: море, річка, струмок, колодязь, водоспад чи щось інше? Опишіть те, що бачите у своїй уяві. Зверніть увагу на воду та місце, яке оточує водоймище.

Ви стоїте на березі цієї водойми і вдивляєтеся в далечінь. Що ви бачите на обрії? Опишіть у подробицях цю картину.

Відповівши на ці запитання, ви можете скласти передбачення долі і отримати відповіді на багато питань. Отже, після того, як ви пройшли це завдання, залишається лише інтерпретувати свої відповіді.

Подивимось на початок шляху. Якщо вирішили піти полем, — це означає, що ви зараз відкриті для всього нового і не боїтеся змінити своє життя. Ви багатьом задоволені і не маєте звички зупинятися на досягнутому та згадувати про минулі невдачі. Якщо ви обрали алею, то на сьогоднішній час ви прагнете стабільності та спокою. Ви хочете жити в безпеці та незалежності і робите все можливе, щоб цього досягти. Але іноді не вистачає легкості та емоцій.

Історія з пістолетом вказує на ваші стосунки з людьми. Якщо ви підняли пістолет із землі, значить, в оточенні людей ви почуваєтеся вільно та комфортно. Вам легко заводити нові знайомства та спілкуватися. Якщо ви не наважилися підняти зброю, це свідчить про те, що ви не довіряєте людям, вам складно знаходити з ними спільну мову. Ймовірно, вас обтяжує минуле, в якому мав місце гіркий досвід спілкування з людиною, яка залишила глибокий відбиток у вашому серці.

Ключ розповість про ваше особисте життя. Якщо ви взяли ключ до рук, значить на любовному фронті все гаразд. Якщо ви навіть не торкнулися цієї знахідки, то ваше особисте життя перебуває в небезпеці. Ви або боїтеся стосунків, або вони вам на даному етапі життя просто не важливі. Те, як ви описали ключ, буде свідченням того, як ви ставитеся до любові та сім'ї.

Водоюємо у вашій уяві — це відображення вашого сьогодення. Що ви уявляли собі: маленький струмок або хвилююче море? А може, то було болото? Висновки про ваше становище на сьогоднішній час можете зробити самі.

Те, що ви побачили на горизонті — це ваше майбутнє. Воно вам подобається? Ви задоволені тим, що бачите? Чи викликає ця картина позитивні емоції? Якщо так, то ви рухаєтеся у правильному напрямку. Якщо ж те, що криється за горизонтом, вас зовсім не спокушає, вам варто задуматися про те, як змінити своє життя. Ймовірно, доведеться щось виключити, а щось навпаки в неї привнести.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-2,6311469078064-/ /-pc-/
Top