counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю


Переглядів: 12


Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю

Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє. Однак багато хто з них застарів. Не кожен сьогодні зможе використовувати в магічному ритуалі кролячу ногу або, припустимо, котячу кров, як цього вимагає давня магія. У сучасному світі все частіше цінується практичність та простота. Це стосується і ритуалів ворожіння. Якщо у вас немає карт Таро, книги змін, магічної кулі та іншої атрибутики для старовинних ворожінь, то не засмучуєтеся, адже ворожити можна на будь-чому. Сучасні ворожіння відрізняються від стародавніх лише своєю атрибутикою, що ніяк не впливає на правдивість і якість ворожіння. Найголовніше – це вірити через своє передбачення і правильно налаштуватися на магічний ритуал. Отже, як можна ворожити в домашніх умовах, коли під рукою немає ніяких магічних предметів?

Якщо ви багато часу проводите за комп'ютером, ви можете використовувати його для ворожіння.

Вороження електронною поштою. У всіх є електронна пошта, що ви легко можете дізнатися про своє майбутнє за листами, які прийшли на вашу адресу за минулий день. Отже, відкрийте пошту та подивіться, які листи та повідомлення ви отримали за добу.

Якщо на пошті повним-повнісінько спаму – це може означати, що хтось маніпулює вами. У цьому випадку постарайтеся бути впевненішим у собі і не піддавайтеся на думку оточуючих людей. Живіть своїм розумом, інакше хтось захоче використати вас у своїх корисливих цілях.

Розсилки з порадами або рецепти – знак того, що незабаром ви зможете отримати нові знання та досвід, який зможе стати вам у нагоді в найближчому майбутньому.

Відомості про розпродаж та знижки – отже, ви зможете успішно розпорядитися своїми грошима.

Повідомлення, пов'язані з роботою, обіцяють вам зміни в житті, переважно на роботі. Можливо, ви знайдете нове місце роботи або вас підвищать.

Сповіщення із соціальних мереж – знак того, що скоро ви зустрінетеся з тим, з ким давно не спілкувалися. Також це може означати і нові знайомства.

Вороження по телефону на кохану людину. Якщо ви хочете дізнатися про відносини з людиною, яка вас цікавить, то вам потрібно взяти свій телефон, сконцентруватися на мили про своє кохане і набрати перший номер, який вам прийде на думку. Уважно вслухайтеся у перші фрази, які ви почуєте на тому кінці дроту, адже саме з них тлумачиться це ворожіння.

Якщо немає гудків – значить, і немає кохання. Можливо, вам доведеться розірвати ваші стосунки через відсутність взаємних почуттів.

Якщо лінія зайнята – це знак того, що вам не варто переходити до активних дій. Зачекайте на ситуацію, невдовзі все саме проясниться.

Якщо йдуть короткі гудки – незважаючи на сварки та протиріччя в парі, у будете разом. Всі. Що не відбувається зараз здатне зміцнити ваші відносини.

Якщо «абонент тимчасово недоступний» – не варто приймати поки що серйозних рішень і робити поспішних висновків. Виявіть терпіння.

Якщо «неправильно набрано номер» – знак того, що ви ідеалізуєте свого коханого. Цілком можливо, що він ставиться до вас зовсім не так, як ви вважаєте.

«Алло» – все буде добре, ваш партнер виявить найближчим часом турботу та уважність до вас.

«Слухаю» – ваш партнер налаштований рішуче до вас, цінуйте його.

«Так» – Найближчим часом ваші стосунки підуть на лад. Ваш обранець більше прислухатиметься до вашої думки. У парі з'явиться взаєморозуміння та підтримка.

«Говоріть» – на вас чекає освідчення в коханні. Можливо, це буде ваш коханий, а можливо й таємний подихатель.

«Куди ви телефонуєте?» – на вас чекає сварка або навіть сварка.

«На дроті» – знак того, що ваш партнер хоче, щоб ви проводили з ним більше часу. Він дуже прив'язаний до вас.

Ворожіння на бажання по клавіатурі використовується у випадках, коли ви хочете дізнатися, чи здійсниться ваша мрія або просто хочете отримати відповідь на будь-яке запитання. Для цього вам необхідно сісти за комп'ютер, зосередитися на думці, що хвилює вас, заплющити очі і, не дивлячись, надрукувати в Word кілька символів. Розплющіть очі і подивіться уважно на те, що вийшло. Якщо ви задали конкретне запитання, то вам необхідно уважніше вдивитись у літери і постаратися скласти з них «Так», або «Ні». Можна також враховувати такі варіанти як «пізніше», «ніколи», «скоро». Якщо ви зумієте знайти в цьому таємному шифрі розгадку на своє запитання, то значить так і бути.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра для залучення грошового достатку
Мантра для залучення грошового достатку
Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє....
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
більше матеріалів
/-0,35142087936401-/ /-pc-/
Top