counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 29 травня по 4 червня 2023 року


Переглядів: 151


Гороскоп на тиждень з 29 травня по 4 червня 2023 року

Наближається початок літа. Цього тижня весна завершиться, і перед нами постане червень — довгоочікуване літо нарешті розпочнеться. Це дуже сприятливий час, в який важливо дотримуватися простих порад астрологів. Щоб залучити до свого життя більше щастя.

Усім нам періодично потрібні зміни у житті. На це можуть вказувати різні знаки Всесвіту, про які ми розповідали раніше. Цього тижня здійснити задумане буде набагато простіше. Для цього потрібно слідувати за мрією та бути впевненими у своїх бажаннях. Настрій нічних світил дуже добрий, і жодних глобальних змін нас цього тижня не чекатиме. Це означає, що час буде спокійний, сприятливий і передбачуваний. Єдиний небезпечний день — Неділя, оскільки у цей день відбудеться поєднання Меркурія та Урану.

Овен

Овни відносяться до найсильнішим та найстійкішим Знакам Зодіаку. Цього сприятливого тижня їм, швидше за все, знадобиться ця властивість характеру повною мірою, оскільки вони можуть зустріти на шляху нових конкурентів та ворогів. Їхнє життя зміниться на краще, а це може спровокувати появу заздрощів у оточуючих. Звертати на це увагу потрібно, але зациклюватися не варто. У коханні та у справах людям цього Знака потрібно трохи більше рішучості. Без неї нічого нового не станеться, тому що нічні світила вступлять у стан активної допомоги лише в тому випадку, якщо Овни перестануть чекати біля моря погоди.

Телець

Тельцям потрібно берегти енергію, пам'ятаючи про шість дірок, через які можуть витікати життєві сили. Цього тижня представникам даного Знака знадобиться дуже багато впевненості та амбіцій, але гра точно варта свічок. Якщо хочеться чогось досягти, доведеться діяти. Єдине важливе попередження та порада астрологів — не варто братися за все одразу. Краще виконувати роботу поетапно, без поспіху. Не виключено, що невдачі Тельців, які траплялися з ними у минулому, обернуться тріумфом у теперішньому. Швидше за все, проблеми, пережиті раніше, вкажуть їм вірний шлях до мрії.

Близнюки

«Не бійся зволікати, бійся зупинитися», — ось найголовніший девіз Близнюків цього тижня. Можливо доведеться трохи пригальмувати свої справи, особливо якщо на горизонті видніються проблеми. Це допоможе перевести дух і зібратися з думками. Більше того, поспіх зараз просто не потрібний, оскільки енергія планет і зірок розмірена, спокійна. Вона сприяє умиротворенню. Меркурій та Венера все ще продовжують Близнюкам, тому вони продовжать отримувати потужний позитивний імпульс у всіх справах. Якщо їм захочеться змінити своє життя, можна скористатися трьома ефективними практиками.

Рак

Приховані енергетичні резерви Раків активізуються, тому в них буде більше посидючості, терпіння, сил. Любов до життя не вичерпається навіть за наявності чорної смуги. Це найкращий час для роботи над собою, початку нових справ, рішення кармічних завдань. Ракам потрібно залишатися весь цей час у повній бойовій готовності. Йдеться не лише про роботу, а й про кохання — У період з 29 травня до 4 червня Раки зможуть знайти другу половинку. Це сприятливий період зміни обстановки, формування нового стилю. Ракам можна міняти свою зовнішність. Це зміцнить їхню любов до себе.

Лев

Львів очікує багато приємних подій цього тижня, але є одна «але». Йдеться про людей, яким вони не подобаються або які їм заздрять. Астрологи вважають, що представникам даного Знаку варто користуватися талісманами та амулетами на захист, щоб не перетворювати такий сприятливий час у період нескінченної боротьби. Оборонна позиція потрібна, але найкраща битва — те, якого не було. Бажано навчитися домовлятися з ворогами та недоброзичливцями. Леви вкрай щасливі зараз, тому їм не можна спускати час на марні чвари і нерви.

Діва

Дівам потрібно зміцнювати своє здоров'я та біополе. Астрологи вважають, що настає найкращий час для корекції харчування, початку дієт, початку циклу фізичних вправ. Мова не просто про те, щоб «підкачатися до літа», а про те, що змінити свої звички на фундаментальному рівні. Один з найкращих способів тримати організм у тонусі — пити чисту воду замість кави та чаю. Раніше ми розповідали, скільки води потрібно випивати для міцного здоров'я. Ще Дів можуть чекати приємні та дуже важливі, але не завжди помітні зміни у сфері роботи та в домашніх справах.

Терези

Вагам зараз потрібно боротися з звичками, які позбавляють енергії та удачі. А якщо ні, то їм просто не вистачить сил на те, щоб рухатися вперед і змінювати своє життя в тому напрямку, який вони вважають пріоритетним. Астрологи радять пам'ятати про свої головні обов'язки, а також не боятися займатися вимушеним шопінгом. Це чудовий час для того, щоб витратити день на те, що допоможе Терезам створити навколо себе комфорт, а також покращить їх настрій. Експерти вважають, що на цьому тижні Терези без особливих зусиль зможуть втілити в життя свої давні плани.

Скорпіон

У період з 29 травня по 4 червня Скорпіонам варто пам'ятати про речах, які призводять до чорної смуги в житті. Успіхів багато, так само як і творчої енергії нічних світил, тому важливо скористатися цим усім по максимуму. У пріоритеті те, що зробить Скорпіонів щасливими. Мова може йти про улюблене хобі, зустрічі з людьми, спілкування. Цей тиждень можна описати однією фразою: «Хочеш зробити все добре — зроби це сам. Цю фразу Скорпіони можуть розцінювати як дуже важливу пораду. Чекати, що хтось прийде та вирішить усі їхні проблеми, точно не варто. Самостійність — запорука успіху.

Стрілець

Стрільцям зірки та планети подарують багато позитиву. Їхнє життя зміниться на краще, бо навіть на найнеприємніші речі вони зможуть подивитися з позитивного кута. Найголовніше правило цього періоду — не варто змінювати плани в останню мить. Також варто пам'ятати про магію правильних думок, адже якщо людина думає про щастя і вірить у краще, то в її житті відбувається багато хорошого та приємного. Стрільцям не можна забувати про почуття обов'язку, оскільки недбале ставлення до своїх обов'язків може призвести до того, що вони втратить усю свою гарну репутацію.

Козеріг

Козерогів не можна назвати людьми з тонкою душевною організацією, але цього тижня вони можуть відчути легкий укол меланхолії за минулим. Це гарний знак, який говорить про те, що вони вийшли на новий рівень розвитку та рухаються далі. Настав час перевернути чергову сторінку свого життя. Козерогам потрібно настроїтись на зміни, адже інакше все добре залишиться за бортом. Не варто забувати про захист від недоброзичливців< /a>, адже коли люди бачать, що комусь щастить, вони не втрачають шансу зіпсувати іншим настрій.

Водолій

Водоліям потрібно користуватися частіше техніками очищення від негативу, оскільки на цьому тижні будь-які погані думки чи зневіра можуть стати причиною сильного зниження продуктивності. У спілкуванні з неприємними людьми Водоліям краще пам'ятати про конструктивний діалог. Сварки та конфлікти — це зайве. Астрологи відзначають, що успіх чекає на всіх, хто прагне змін. Водолії за своєю природою завжди прагнуть всього нового, тому їм необхідно не дати байдужості взяти над собою гору. Також корисним стане вміння мріяти.

Риби

Для Риб дуже важливо почати дотримуватися правила трьох «С» , яке розшифровується як «станьте самими собою». Не потрібно підлаштовуватися під події, адже вони самі підлаштовуються під Риб. Настає час змін, які можуть відбуватися без відома представників цього Знаку. Не виключено, що хтось із оточуючих захоче скористатися добротою Риб у своїх інтересах. Надати підтримку близькому чи другу можна, але потрібно навчитися говорити «ні» маніпуляторам та просто токсичним людям. Початок літа чудово підходить для подорожей, набуття позитиву, отримання нових знань та нових знайомств.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
більше матеріалів
/-0,42095398902893-/ /-pc-/
Top