counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Як змінити свою долю: три ефективні практики


Переглядів: 37


Як змінити свою долю: три ефективні практики

Багато людей мріє змінити свою долю, переписати історію життя, змінити обставини, що з ними відбуваються. Практики, описані в цій статті, допоможуть домовитися зі своєю долею, але доведеться почати з трансформації себе.

Як часто можна зустріти людей, які ненавидять своє життя, але не намагаються його змінити, удосконалити, зробити краще. Щоб не стати одним із таких людей, ми рекомендуємо вам скористатися простою методикою, яка допоможе розібратися в собі, у своїх бажаннях, зрозуміти, чого потрібно прагнути, та змінити свою долю. Абсолютно кожен має своє призначення, тут немає винятків. Також у кожної людини є свої унікальні здібності та таланти, завдяки яким вона може показати себе з кращого боку. Проблема полягає в тому, що не так просто зрозуміти своє справжнє завдання. Ми представляємо вам методику з трьох кроків, яка допоможе вам розпочати нове життя.

Крок перший: усвідомлення

Жодних позитивних змін у вашому житті не буде доти, доки ви не ухвалите рішення змінити її. Досить прокинутися з думкою, що настав час щось змінити. Щоб не чекати довго подібних думок, ми рекомендуємо вам поставити собі три питання, які допоможуть розібратися в собі. Намагайтеся відповісти максимально чесно:

  1. Що в житті, долі та у вас (на вашу думку) не так?
  2. Що саме вас не влаштовує?
  3. Що ви хотіли б змінити зараз?

І ось перша практика. Візьміть аркуш паперу та напишіть від трьох до п'яти пунктів щодо кожної сфери вашого життя. Якщо вам складно зібратися з думками, подумайте над кожним питанням стільки, скільки вам необхідно: день, тиждень, місяць.

Що вас не влаштовує у власному житті і що ви хотіли б змінити?

  • У стосунках з коханою людиною;
  • У відносинах з близькими людьми, друзями, рідними;
  • У стосунках з дітьми, братами чи сестрами;
  • У стосунках з батьками, бабусями та дідусями;
  • На роботі;
  • У вашому матеріальному достатку;
  • У собі;
  • У своєму зовнішньому вигляді;
  • У стані здоров'я.

Цей список — ваша відправна точка на шляху до здобуття себе. Ми рекомендуємо вам час від часу звертатися до нього, відстежувати прогрес, помічати зміни, нагадувати собі, які сфери вашого життя гальмують ваш успіх.

Крок другий: вибір напряму

Одного усвідомлення того, що у вашій долі є речі, які вас стопорять, недостатньо. Важливо розуміти, що робити з цим незаперечним фактом далі, як змінити стан свого життя. Перебуваючи на цьому етапі, потрібно вибрати правильний напрямок, щоб остаточно не збитися зі шляху. Шукати своє призначення найпростіше через дію. Якщо ви не знаєте, чого ви хочете від життя, спробуйте все поспіль: колись вам неодмінно посміхнеться успіх. Щоправда, такий метод потребує колосальних витрат енергії, часу та ресурсів. Є кращий спосіб — підключити свій досвід життя. У цьому вам допоможе така практика. Виконавши вправи, ви зможете знайти правильний курс, який зараз прихований від вас.

1. Чим би ви займалися, якби були багатими?

Намагайтеся уявити, що ви неймовірно багаті: що б ви робили? Для ефективності можете записати ту суму, яка здатна ощасливити вас і змусити почуватися повністю забезпеченим. Допустимо, ви вже казково розбагатіли, що тепер? Запишіть п'ять справ, за які б ви взялися в першу чергу. Увага: це має бути саме справа на благо суспільства, а не пусте заняття на кшталт «подорожувати світом». Зараз ваша мета — придумати собі роботу, яка зробить вас щасливою людиною.

2. Чим ви займалися б, якби були жебраком?

Тепер підемо від зворотного. Уявіть, що вас вигнали з роботи, ви збанкрутували та втратили всі свої заощадження, у вас не залишилося грошей, необхідних для нормального існування. Подумайте над роботою, якою ви могли б заробити собі на життя. Пам'ятайте: це ваш спосіб розпочати нове життя, тому обирайте роботу до душі. Складіть список із п'яти пунктів.

3. На якій роботі ви стали б багатою людиною, якби за неї платили щастям?

Це останнє завдання, з яким потрібно впоратися. Тут потрібно написати п'ять найулюбленіших справ, якими ви готові заробити собі справжнє щастя. Можна перерахувати свої захоплення. Врахуйте, що бездіяльність не вважається правильною відповіддю.

Крок третій: дія

Це найважливіший етап, кульмінація. Без цього два попередні пункти, як і бажання змінити свою долю, залишаться лише нездійсненними мріями. Усвідомлення допоможе вам зрозуміти себе, вибір напрямку - визначитися з метою життя, а дія - змінити життя. Розбийте свою головну мету на кілька маленьких, але реальних кроків у вибраному напрямі. І пам'ятайте: тільки ви – творець свого щастя, ваша доля – у ваших руках!

Пошуки свого призначення - це початок шляху, що веде до щасливого життя. Через неприємності, які довелося вам пережити, спробуйте оцінити своє минуле — не принижуючи і не ідеалізуючи його. Почніть відстежувати свій прогрес, аналізувати свої попередні помилки, заохочувати себе навіть за крихітні успіхи. Щастя завжди починається з малого. Ми бажаємо вам успіху. Будьте щасливі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови....
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
більше матеріалів
/-0,30852103233337-/ /-pc-/
Top