counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

5 ритуалів, які допоможуть змінити життя на краще


Переглядів: 18


5 ритуалів, які допоможуть змінити життя на краще

Ці прості ритуали допоможуть вам відчути себе щасливими, змінити життя на краще, отримувати радість від кожного прожитого моменту та завжди добиватися бажаного.

Щоб кожен день приносив радість, а бажання діяти і досягати успіху ніколи не залишало вас, необхідно почуватися щасливими. Напевно, кожній людині хоч раз приходила в голову думка, що слід щось змінити в житті. Звичайно, без певних зусиль це зробити неможливо, і багато людей у спробі щось змінити у своїй долі стикаються з бар'єрами та невдачами. Подолати будь-які перешкоди на шляху до мрії вам допоможуть ефективні ритуали, завдяки яким ви досягнете значних позитивних змін у житті.

Ритуал на порятунок від життєвих труднощів

Неприємності, які іноді трапляються в житті кожної людини, є серйозною перепоною для досягнення щастя. Ефективний ритуал допоможе вам позбутися набридлих проблем і повсякденних труднощів.

Візьміть грановану склянку і налийте в неї води. Вночі вийдіть на вулицю і знайдіть безлюдне місце, після цього промовте:

«Вбери всі нещастя в моєму житті. Нехай кожна моя невдача, кожне розчарування, кожна неприємність життя моє покине і більше ніколи в неї не увійде.

Після цього воду необхідно вилити, склянку по можливості розбити, а уламки закопати подалі від свого будинку. Можна закопати його цілком, але тоді проведений ритуал буде менш ефективним.

Ритуал на порятунок від самотності

Самотнім людям набагато складніше побачити у своєму житті щось хороше, а змінити її на краще в цьому випадку стає практично нездійсненним завданням. Дійсний ритуал допоможе вам знайти любов, знайти друзів або налагодити стосунки зі своїми близькими.

Придбайте святу воду та перелийте її в миску або склянку. Засвітіть свічку, в ємність накапайте трохи воску, при цьому кажіть:

«Я, раб(а) Божий(я) (ім'я), бажаю самотності та смутку на все життя позбутися. Догорай, свічко, і спалюй усі мої прикрощі. Нехай люди до мене тягнуться і без спілкування зі мною жити не можуть.

Після цього віск, що залишився на дні склянки або миски, відскребіть і ретельно перетріть його, щоб вийшов порошок. Наступного дня вийдіть надвір і розвійте його. Незабаром ви помітите увагу з боку оточуючих, а можливо, вже скоро налагодите своє особисте життя.

Ритуал для виправлення складної ситуації

Матеріальні проблеми, негаразди у житті, хвороба родичів — все це неповний список тих ситуацій, у які люди потрапляють протягом усього життя. Якщо докладені зусилля не допомагають впоратися з ними, вам допоможе перевірений ритуал, який слід виконувати строго в середу.

Середа — енергетично сильний день, тому будь-які маніпуляції, проведені в цей час, дають швидкий і позитивний результат. Постарайтеся встати раніше за всіх домочадців, до настання зорі, і перед ранковим умиванням промовте:

«З водою життя своє від негараздів звільняю, душу свою очищаю. Змий же з мене всі біди та невдачі. Нехай у житті моєму щастя настане.

Після цих слів вмийтеся і вранці ні з ким не розмовляйте. Упродовж дня також постарайтеся звести спілкування з людьми до мінімуму. Такий захід необхідний, тому що в середу відбувається велике накопичення енергії, і негативна енергетика людини здатна вплинути на силу та ефективність вашого ритуалу.

Ритуал на порятунок від матеріальних проблем

Брак грошей або нестабільне фінансове становище здатні значно вплинути на ваше життя. Людина стає агресивнішою, заздріснішою, а негативні емоції, що виникли, надають негативний вплив на її фізичний стан і енергетику.

Щоб назавжди позбутися грошових труднощів, сходіть до церкви і після ранкового богослужіння купіть там 40 свічок. Щодня пропалюйте їх, перед цим вимовляючи:

«Сорок свічок спалюю, стільки ж Святих мені в житті допомагають. Нехай у своєму житті я зі злиднями не зіткнуся. Злидні, обійди мене стороною, багатство моє від тебе під замком.

Протягом сорока днів, не пропускаючи, повторюйте ритуал. В останній день, пропалюючи останню свічку, зберіть віск, що залишився, і загорніть його в будь-яку купюру. Зберігайте банкноту там, де її ніхто не знайде.

Ритуал на успіх у роботі

Щоб стабілізувати своє матеріальне становище, а також реалізуватися у житті, необхідно працювати та будувати кар'єру. Щоб ваша діяльність приносила плоди, а колеги і начальник ставилися до вас до поваги, проведіть цей ритуал на робочому місці. Перед тим, як піти на роботу, візьміть дві монети та промовте:

«Бажаю за поріг вийти, не запинаючись, щоб і на роботі мій день пройшов без помилок. Хочу, щоб справи мої результат приносили, щоб мої старання помічені були, щоб всі мене цінували і поважали. Хай буде так».

Візьміть обидві монети на роботу, а наприкінці робочого дня одну залиште в офісі, а іншу заберіть додому. Намагайтеся не втратити жодної з них, інакше результат вашої маніпуляції буде зворотним. Щиро вірте в силу заговорених грошей, і ритуал, що пройшов, незабаром допоможе вам зарекомендувати себе як хорошого працівника.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 23 квітня 2024 року наголошує, що важливо прислухатися до інтуїції Вона може вказати напрямок і до....
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба розповіла, що 23 квітня буде сприятливим днем для деяких знаків зодіаку щодо любовних стосунків О....
Гороскоп на 23 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 23 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
більше матеріалів
/-0,40331792831421-/ /-pc-/
Top