counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Нумерологія: як дізнатися про свої приховані здібності


Переглядів: 21


Нумерологія: як дізнатися про свої приховані здібності

Ви впевнені, що знаєте про себе все? Напевно, не кожен із нас повністю знає, на що він здатний. Буває таке, що людина мешкає життя і навіть не здогадується про те, що в ньому насправді приховано. У всіх є якісь здібності та якості характеру, які, на диво, якимось чарівним чином виявляються в нас у момент необхідності. Виходить, щоб повністю пізнати свою сутність, потрібно виявити те, що в нас ховається. Допоможе в цьому нумерологія імені. Отже, давайте докладніше розглянемо те, як правильно вирахувати нумерологічне число нашого таємного «я».

Напишіть свої повні прізвище, ім'я та по батькові на аркуші паперу та випишіть усі приголосні літери, які складають ці дані. Потім порахуйте приголосні та доведіть результат їхньої додавання до однозначного числа.

Приклад: Іванова Тамара Степанівна. Згідних літер у цьому ПІБ – 12. Складаємо цифри, з яких складається це число: 1+2=3. Отримане число і розповість вам про приховані таланти та здібності.

Число 1 – у вас є задатки лідера та талановитого організатора. Якщо ви досі не знайшли ці якості, то вам потрібно їх розвивати. Ви вмієте ставити перед собою цілі та досягати їх. Крім того, ваш розум спроможний на оригінальні ідеї. Якщо ви досі такого не помічали в собі, спробуйте відкрити в собі ці таланти.

Число 2 – у вас закладені здібності до психологічного аналізу. Якщо ви не так добре розумієте людей і важко знаходите з ними спільну мову, то час розвивати в собі комунікативні якості. Якщо у вас це вийде, то ви відчуєте, яким чудовим чином змінилося ваше життя. Якщо ви задумалися про вибір професії, то вам рекомендується звернути увагу на такі спеціальності, як психолог, психоаналітик.

Число 3 – у вас закладені неймовірні творчі здібності, які вам необхідно розвинути. Може, колись у дитинстві, у вас зовсім не виходило малювати чи хтось розкритикував вашу скульптуру із пластиліну, після чого ви вирішили назавжди закинути творчість. У вас чудова уява та талант до створення прекрасного, тільки ви це ретельно приховуєте.

Число 4 – ваші приховані здібності та таланти – це вміння логічно мислити та старанно працювати. Насправді ви – трудоголік. Якщо зараз ви про себе не можете такого сказати, значить, не настав ще той час, коли вам знадобилося б виявити старанність і терпіння в роботі.

Число 5 – у вас ховається авантюрист. Якщо ви такого не помічали, то вам потрібно поекспериментувати над собою. Наприклад, спонтанно зірвіться в поїздку або почніть робити те, про що ви раніше навіть не мріяли. Поспостерігайте за своїми емоціями: якщо те, що ви робитимете, принесе вам радість та позитивні емоції, значить ви точно прихований авантюрист.

Число 6 – ви природжений актор! Вам необхідно розвинути до досконалості свою промову, поставити голос і вперед на побудову акторської кар'єри. Ви, безперечно, особистість творча. Навіть якщо ви не маєте жодного відношення до творчості, у повсякденному житті, швидше за все, вас все ж оточують витвори мистецтва.

Число 7 – ви вмієте зацікавити людину та донести до неї потрібну інформацію. У вас прихований педагогічний талант. Ви не тільки можете допомогти людям здобути знання, але й самі здатні постійно вдосконалюватись та розвиватися.

Число 8 – ви амбітні та наполегливі. Якщо зараз ви не можете чогось досягти, то вам слід якнайшвидше розвинути в собі ці приховані риси характеру. Насправді ви маєте ділову хватку і стратегічне мислення.

Число 9 – ви дуже благородна і милосердна людина. Якщо хтось називає вас безжальним та байдужим, то значить, щось змусило вас таким стати. Знайдіть ці якості, допомагайте людям і ви помітите, як світ заграє новими фарбами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,36192202568054-/ /-pc-/
Top