counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

6 звичок, які позбавляють енергії та удачі


Переглядів: 46


6 звичок, які позбавляють енергії та удачі

Енергія людини не безмежна. Вона часом витрачається на щось марне, або наша аура блокується, чакри працюють неправильно. Відбувається це через деструктивні звички, багато з яких ми помилково приймаємо за невинну норму. Саме про такі звички йтиметься у цій статті.

Кожна людина намагається дізнатися про те, як їй залучити до свого життя потрібні події, але далеко не кожен хоче дізнатися про те, що заважає йому це зробити. Перш ніж приступати до пошуків удачі, потрібно позбавитися того, що її блокує.

Брудне робоче місце

Більшість людей працює по 8-10 годин на добу, а то й більше. У будь-якому випадку це майже завжди відбувається в якомусь середовищі: вдома або в офісі за столом або в машині, на верстаті на заводі або біля прилавка магазину.

Коли на робочому місці тотальне безладдя, це неминуче призводить до проблем з енергією та настроєм. Закінчуйте або починайте свій робочий день зі збирання на робочому місці. Це дуже важливо, оскільки в чистоті та порядку наша увага не розсіюється. Це заощаджує сили та енергію.

Звичка все планувати або не планувати нічого зовсім

Золота середина зустрічається рідко. Люди дуже часто планують все дуже чітко і не залишають собі свободи дій, або просто не займаються складанням розкладу справ на день зовсім. Ця крайність теж небезпечна, тому що можна забути зробити щось важливе, через що з'явиться необхідність у доробках, а це завжди нерви, стрес.

Потрібно планувати справи, але лише найважливіші та відповідальні. Решту можна робити в перервах. Також до списку справ важливо вносити відпочинок, оскільки без відпочинку неможливо підтримувати високу продуктивність та гарний настрій.

Звичка кидати почате

Намагайтеся цього ніколи не робити, оскільки для енергетики та психіки це вкрай руйнівно. Незакінчені справи забирають нерви, час. Якщо ви повертаєтеся до них, ви витрачаєте додатковий час на фокусування. Якщо не повертаєтеся зовсім, то знецінюєте те, що вже встигли зробити раніше.

З цієї причини люди, які постійно щось кидають на півдорозі до успіху, часто вимотані, замучені, пригнічені. Досить часто відкладання справ відбувається через те, що ми відволікаємось на дзвінки, соціальні мережі, месенджери. Намагайтеся виділяти певний час для роботи, під час якого ви не відволікатиметеся взагалі ні на що.

Звичка відкладати справи на потім

Наслідки такої шкідливої звички схожі з наслідками попередньої. Коли людина копить справи, не вирішуючи їх, то на неї ніби вішається все більший і більший тягар. Тим, кому начхати на це, все одно зустрічаються з проблемами, адже рано чи пізно їм доведеться вирішувати ті завдання, які відкладали. Якщо ж людина відповідальна, вона може почати переживати через те, що на ній висять борги по роботі або невиконані домашні справи. У будь-якому випадку до добра це не доводить.

Безумовне дотримання порад

Люди раз у раз рекомендують нам щось зробити, до чогось прийти, від чогось відмовитися або, навпаки, щось придбати. Багато порад друзів і близьких реально корисні, але якщо беззастережно слідувати всьому, що вам кажуть, це неминуче призведе до проблем з енергетикою. Не треба чинити так, як не велить вам чинити ваше серце чи розум. Якщо ви вважаєте, що якийсь вчинок неправильний, але вас завзято переконують у зворотному, це ознака того, що чужу думку за чисту монету не можна приймати.

Звичка заздрити

Багато людей думають, що вони не заздрісні, але це не так. Часом ми самі не помічаємо, як рахуємо чужі гроші чи копаємось у чужих проблемах у коханні, дружбі, роботі. Не потрібно фокусуватись на цьому. Заздрість не доводить до добра, адже це жахливе почуття позбавляє нас сил, знижує продуктивність і призводить чакри до максимально пригніченого стану.

Годі думати про те, що зробили інші і чого не зробили ви. Фокусуйтеся на тому, що ви можете зробити зараз чи потім. Якщо чогось дуже хочеться, поставте собі за мету. Нехай чужі успіхи мотивують вас, а не змушують потопати у жалі до себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного ....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтес....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвил....
більше матеріалів
/-0,48024702072144-/ /-pc-/
Top