counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

10 хороших вечірніх звичок, які допоможуть розслабитися та зняти стрес


Переглядів: 13


10 хороших вечірніх звичок, які допоможуть розслабитися та зняти стрес

Протягом дня ми вбираємо в себе негативну енергетику, переживаємо проблеми та труднощі, вирішуємо складні завдання на роботі. У результаті — до кінця дня ми почуваємося дуже погано через накопичений стрес і перевтому. Настав час дізнатися, що робити, щоб розслаблятися.

Смійтеся

Погляньте стендап виступ улюбленого коміка або смішний фільм. Підійдуть навіть кумедні відео з інтернету. Сміх дуже добре знімає стрес і перемикає свідомість на позитивну хвилю. Рівень гормонів стресу при цьому дуже швидко знижується. Вчені провели багато дослідів і дійшли висновку про те, що навіть передчуття майбутнього перегляду смішних відео підвищує настрій і розслаблює.

Залишайтеся тверезими

У жодному разі не заглушайте стрес і перевтому міцними напоями. Експерти рекомендують увечері після важкого дня пити воду, або не дуже солодкі напої. На роль ідеального напою чудово підійдуть свіжі соки.

Зробіть легкі вправи

У жодному разі після важкого дня в офісі не займайтеся спортом так, щоб позбавити себе сил остаточно. Виняток становлять ті випадки, коли ви закінчуєте працювати досить рано, і після тренування у вас є ще 5-6 годин до сну. Чудово знімає стрес плавання у басейні. Вдома можна зробити розтяжку.

Почитайте книгу

Це дуже корисна та важлива порада. Читання дуже добре розслаблює. Це чудова нагода виробити в собі звичку читати вечорами. Навіть якщо у вас видався дуже важкий і нервовий день, достатньо близько півгодини читання, щоб заспокоїти нерви. Діяльність цього методу підтверджена вченими та експертами в галузі біоенергетики.

Перейдіть на відпочинок

Дуже часто стрес не може нас покинути, тому що вдома ми продовжуємо думати про роботу. Як тільки ви закінчили роботу або те, що викликало у вас сильний приплив негативу, постарайтеся перейти на нову хвилю. Вимкніть телефон, не заходьте до соціальних мереж, не відповідайте на повідомлення по роботі. В іншому випадку на вас чекатимуть проблеми з настроєм. Навчіться розділяти той час, який ви присвячуєте собі, від часу, який ви присвячуєте роботі та справам.

Робіть самомасаж

Це дуже дієвий спосіб зняти стрес після важкого дня. Робіть самі собі масаж щодня перед сном або одразу після роботи — масажуйте пальці, шию, скроневі області, вуха, ноги. Це дуже ефективна зброя у боротьбі проти стресу. Раніше ми розповідали про те, що які техніки самомасажу є найефективнішими.

Теплий душ

Візьміть за звичку ходити в душ після важкого дня. Він не повинен бути холодним, оскільки головна його мета — розслаблення. Тепла вода помасажує ваше тіло та допоможе «змити» з себе всі проблеми.

Приберіться вдома

Цей метод прийшов до нас зі сходу. У східній культурі давно існує думка про те, що прибирання — найкращі ліки від переживань та стресу. Звичайно, не завжди сили залишаються сили для миття підлог та протирання пилу, але навіть просте наведення порядку в шафі вже здатне підняти настрій.

Слухайте музику

Тут немає жодних жорстких правил на тему того, якою саме має бути музика. Головне, щоб вона вам подобалася. Багато експертів зазначають, що вкрай корисно для енергетики, боротьби зі стресом та підвищення настрою танцювати.

Заведіть домашню тварину

Спостереження показують, що спілкування з твариною відмінно знімає стрес. Пограйте зі своєю кішкою або собакою, адже у тварин дуже приємна енергетика. Вони завжди відчувають поганий емоційний стан свого господаря, тому намагаються допомогти йому, подарувавши свою ласку та увагу. Після складного робочого дня це те, що лікар прописав.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,2927360534668-/ /-pc-/
Top