counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Ваш колір удачі: нумерологічний розрахунок за днем народження


Переглядів: 143


Ваш колір удачі: нумерологічний розрахунок за днем народження

У кожного з нас є свій колір удачі. Щоб зрозуміти, який відтінок вам найбільше підходить, можна звернутися за допомогою до нумерології. Експерти розповіли, як ви можете легко визначити колір-талісман за датою народження.

Раніше ми розповідали про те, як за допомогою нумерології можна дізнатися особистий код удачі, обчислити ідеальне хобі, дізнатися все про переломні моменти у вашому житті. Настав час дізнатися про те, які відтінки можуть бути для вас найдієвішими помічниками у спробах досягти щастя.

Нумерологічні розрахунки

Для визначення ідеального кольору вам знадобиться лише дату народження. Наприклад візьмемо дату 23.07.1994. необхідно просто скласти всі цифри разом: 2+3+0+7+1+9+9+4=35. Складаємо доти, доки не отримаємо результат від 1 до 9. 3+5=8.

Далі вам потрібно буде просто розшифрувати отримане число.

Розшифрування числа та визначення кольору удачі

Одиниця. Люди, у яких вийшла Одиниця при розрахунках, повинні більше носити білого одягу. Загалом білий колір для них є найкращим, бо допомагає розкривати навички спілкування. Це ідеальний помічник для народжених під заступництвом 1.

Двійка. Якщо у вас вийшла Двійка, спробуйте частіше носити блакитний колір або оточувати їм себе на роботі та вдома. Цей відтінок має потужні заспокійливі властивості. Враховуючи, що люди числа 2 часто нервують і переживають по дрібницях, такий колір буде для них найкращим.

Трійка. Люди з числом 3, що вийшло під час розрахунків, мають сильну духовну сторону особистості. Вони розумні, мудрі, але їхні фізичні кондиції залишають бажати кращого. Це означає, що найкращим помічником для них стане зелений відтінок. Чим частіше вони на нього дивитимуться, тим більше в них буде сил.

Четвірка. Число 4 означає повну гармонію людини із собою. Таким людям не дістає по життю лише одного — мотивації. Їм необхідно використовувати як талісман червоний відтінок. Він провокує активність, бажання жити, любити та рухатися вперед у будь-якій ситуації.

П'ятірка. У людей із числом 5 у помічниках часто відсутнє вміння концентруватися на чомусь одному. Виправити ситуацію їм допоможе чорний колір. Особливо важливо дивитися на щось чорне у розпал робочого процесу. Цей відтінок буде незамінним помічником для тих, хто не вміє фокусувати увагу на важливих справах.

Шістка. Це найкреативніші люди на планеті. Якщо при розрахунках ви отримали число 6. то вам потрібно використовувати як талісман і провідник енергії помаранчевий колір. Одяг або навколишні предмети такого кольору допоможе приймати неординарні рішення та генерувати ідеї з більшою ефективністю.

Сімка. Число 7 — це магніт удачі. Якщо ви отримали при розрахунку це число, знайте, що удача завжди стежить за вами і намагається допомогти. На жаль, у вас є слабкі сторони. Наприклад, відсутність сильної інтуїції. Поповнити її нестачу вам допоможе фіолетовий колір — відтінок магії, надздібностей.

Вісімка. Число Вісім говорить про те, що ваш колір удачі та успіху — червоний. Ви маєте все необхідне для фінансового успіху, але часом не вистачає мотивації. Червоний відтінок допоможе заповнити нестачу ентузіазму. Будьте обережні, оскільки надлишок цього кольору може призвести до схильності до авантюр та невиправданого ризику.

Дев'ятка. Число 9 означає, що ваш колір удачі — синій. У вас є сила духу, бажання ставати кращими, але часом не вистачає вміння правильно розподілити внутрішні ресурси. Синій колір допоможе виправити це.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
більше матеріалів
/-0,38405704498291-/ /-pc-/
Top