counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Як не зациклюватися на невдачах і продовжувати йти вперед: найкращі техніки, практики та поради


Переглядів: 7


Як не зациклюватися на невдачах і продовжувати йти вперед: найкращі техніки, практики та поради

Невдачі та проблеми бувають у всіх. Найголовніше — не зациклюватись на них, щоб не ускладнювати собі життя. Експерти розповіли про те, як найпростіше абстрагуватися від негативу.

Раніше ми вже розповідали, як не зациклюватися на минулому та образах. Настав час дізнатися, як справлятися з невдачами та проблемами. І в тому, і в іншому випадку потрібно фокусуватися на теперішньому. Перестаньте копатися в минулому, оскільки його не зміниш.

Практикуйте медитації

Згідно з опитуваннями та дослідженнями, найкращою технікою боротьби з негативними нав'язливими думками та спогадами є саме медитативні практики. Існує величезна кількість медитацій для глибокого розслаблення та зняття стресу. Підійдуть навіть універсальні. Найголовніше — правильно входити у потрібний вам стан.

Починається все з усамітнення та правильного дихання. Якщо вам заважає шум, можна увімкнути в навушниках звуки природи або спокійну та розслаблюючу музику без слів. Закрийте очі, прийміть зручне положення і зробіть кілька глибоких вдихів та повільних видихів. Починайте повільно занурюватися у спокійний стан. Уявіть себе на самоті в якомусь незвичайному місці. Сфокусуйтеся на диханні і постарайтеся піти якнайдалі від поганих думок. Це здається простим лише на папері, але не бійтеся — згодом ваша техніка ставатиме лише краще. Ви можете також скористатися порадами про те, як як навчитися медитувати.

Займайте голову іншими думками

Якщо вас покинула кохана людина, то сфокусуйтеся на роботі та справах. Якщо у вас проблеми на роботі та в бізнесі, займіться спортом, сходіть кудись із другою половинкою. Робіть те, що дозволить вам змінити вектор думок.

Найкраще зцілюють від негативу спілкування з позитивними людьми, подорожі та спорт. Це прості універсальні заняття, які допоможуть пережити складний етап життя. З ними не тільки ваші думки прийдуть у повний чи відносний порядок, а й ваша енергетика буде сильнішою, а в складні періоди це не менш важливо.

Припиніть шукати винних

Хтось звинувачує у всьому долю, а хтось — самого себе. Важливо перестати робити це, почавши змінювати світ довкола себе чи змінюватися самим. Потрібно діяти або навпаки відпочивати від нескінченних справ і турбот. Коли ж людина постійно перебуває у роздумах, це її позбавляє сили та позитиву. Пошуки причин заводять нас у глухий кут і змушують відчувати почуття провини, докори совісті чи злість. Це шлях у нікуди.

Пам'ятайте, що ніхто не ідеальний

Це не означає, що потрібно виправдовувати всі свої помилки цими словами. Просто іноді ми забуваємо про те, що ми не можемо бути найкращими у всьому. Чорна смуга може наступити в житті кожного, але навіть якщо ви наробили помилок, це не означає, що ви повинні лаяти себе. Будь-яка помилка та проблема — це привід все виправити і відмінний спосіб стати розумнішим, мудрішим і кращим.

Не намагайтеся знайти відповіді на всі питання

Багато речей незрозумілі. У гонитві за відповідями ви можете зайти в глухий кут, що засмутить вас ще більше, ніж ваші проблеми. Доля може мати свої плани, пов'язані з кармічними процесами.

Допомагайте іншим людям

Якщо ви сильно переживаєте через якийсь провал або життєву проблему, спробуйте зробити життя іншої людини кращим. Не потрібно кидати на це всі ресурси, але якщо ви маєте можливість допомогти, скористайтеся нею. Це додасть вам сили у складний період, а також допоможе змінити фокус.

Користуйтесь талісманами

Є талісмани, які добре очищають думки і гармонізують свідомість. До таких можна віднести платинові прикраси, також мінерали: аметист, гірський кришталь, цитрин. Дуже добре, якщо у вас вдома чи на роботі є східний талісман музика вітру. Він також є чудовим помічником для людей, які погрязли в зневірі та проблемах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,3950309753418-/ /-pc-/
Top