counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Діагностика енергетичних дірок: куди йдуть сили і чому не щастить


Переглядів: 19


Діагностика енергетичних дірок: куди йдуть сили і чому не щастить

Аура кожної людини може мати дірки, через які витікають сили. Це призводить до невдач, втрати енергетики. Експерти розповіли, як ми позбавляємо себе сил і як це можна виправити.

Періодично у кожної людини трапляються періоди вигоряння та дефіциту енергії. У такому випадку потрібно використовувати простими вправами на відновлення сил. Якщо ж причиною втрати сил є щось з описаного далі, то виправити становище вам допоможе лише боротьба з першопричиною вашого безсилля.

Люди-вампіри

Напевно, ви знаєте про те, що люди діляться на два типи — на тих, хто підтримує взаємний обмін енергією і тих, хто ваші сили лише забирає, але нічого не дає натомість. Таких людей називають енергетичними вампірами. Примітно, що їх досить багато, але далеко не всі почуваються такими. У багатьох цей самий вампіризм здійснюється на автоматі, без задньої думки. Наприклад, так буває, коли людині просто властиво у всьому сумніватися, або вона виявляє надмірну турботу.

Так чи інакше, але довкола нас дуже багато людей, які не лише забирають енергію, а й просто позбавляють нас віри в себе. Тут є лише одна дієва порада: якщо ви відчуваєте, що хтось заражає вам негативною енергією, припиняйте таке спілкування. В іншому випадку ви так і втрачатимете сили.

Негативний вплив таких людей може здійснюватися через спрямований та усвідомлений магічний вплив — псування, пристріт, прокляття. У такому разі вам знадобляться спеціальні обереги.

Ненависні справи

Якщо людина робить те, що ненавидить, це руйнує її зсередини, порушує енергетичний баланс та роботу чакр. Якщо ви змушені працювати там, де вам не подобається перебувати, або ви змушені виконувати завдання, які вганяють вас у депресію чи зневіру, це неминуче призведе до утворення дірки, через яку ваші життєві сили витікатимуть геть із величезною швидкістю.

Якщо хтось підштовхує вас до цього, то перестаньте слухати цю людину. Знайдіть у невпинному пошуку занять, які вас надихають. Це посилить вашу віру в себе, приверне успіх і допоможе досягти успіху в житті.

Шкідливі звички

Шкідливі звички багатьом здаються чимось невинним, але люди не помічають часом, наскільки багато сил і часу вони витрачають на ті чи інші справи, які не мають сенсу. Йдеться не тільки про куріння та пристрасті до міцних напоїв. Шкідливі звички — це все те, що ніяк не допомагає нам жити краще, а просто забирає час. Це комп'ютерні ігри, неробство, шкідлива їжа ставки, азартні ігри та багато іншого.

Чим більше у вас шкідливих звичок, тим швидше у вас йтиме енергія. Якщо у вас є якісь слабкості, що не шкодять здоров'ю у великих кількостях, можна приділяти їм певний нетривалий час. У такому разі везіння та позитивна енергетика нікуди не подінуться.

Недороблені справи та борги

У жодному разі не давайте нікому порожніх обіцянок. Це не тільки позбавляє вас енергетики, удачі та поваги оточуючих, але й негативно впливає на карму.

Не залишайте справи недоробленими. Якщо у вас є якийсь проект на роботі або якась важлива справа вдома, завершіть його якнайшвидше. Коли в людини дуже багато розпочатих, але не доведених до логічного завершення справ, то вона починає обростати ними все сильніше та сильніше. Жити стає все важче, доки людина не починає перегоряти.

Не влазіть у борги. У жодному разі не оформлюйте кредити і не беріть гроші у борг, якщо розумієте, що можете затягнути з виплатою. Коли людина винна всім навколо, від цього дуже сильно страждає її енергетика. Все тому, що його знайомим потрібні гроші назад. Ці люди починають думати про боржника у негативному світлі. Таким чином аура людини сильно псується, а вона сама позбавляється успіху в житті.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,30965900421143-/ /-pc-/
Top