counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як позбутися вигоряння та дефіциту енергетики: прості вправи, які може зробити кожен


Переглядів: 6


Як позбутися вигоряння та дефіциту енергетики: прості вправи, які може зробити кожен

Енергетика людини не нескінченна. У кожному з нас закладено свою межу міцності та гнучкості, тому в складні періоди дуже важливо вміти користуватися методиками та порадами, описаними в цій статті.

Вигоряння та дефіцит енергетики у сучасному світі стали головними ворогами для кожного, хто багато працює. Не лякайтеся, оскільки біополе, енергетика та чакри людини можуть повертатися до колишнього позитивного стану, причому для цього не обов'язково чекати на вихідні або відпустки. Цьому можна сприяти і на робочому місці.

Афірмації

Афірмації — це прості ствердні фрази, які дуже добре впливають на світогляд людини та її внутрішній світ, енергетику, настрій. Справа в тому, що через вплив оточуючих або через наші внутрішні недоліки у нас часто з'являються так звані негативні програми. Це думки, які позбавляють нас сил, впевненості та, як наслідок, удачі. Афірмації допомагають людям підтримувати свій внутрішній світ у нормальному стані, в якому цих програм мінімум.

Вони очищають свідомість, тому енергія менше витрачається на переживання та негативні думки. Через це вигоряння настає значно рідше або йде назавжди. Єдиний мінус афірмацій у тому, що ними бажано користуватися постійно. Вони навряд чи допоможуть вам одразу. Подібні фрази слід повторювати постійно:

  • «я повний/повна сил і енергії, тому можу впоратися з усіма;
  • «я можу подолати будь-які труднощі»;
  • «моє життя наповнене позитивом і добром»;
  • «я люблю людей, і вони люблять мене»;
  • «я віддаю цьому світу свою енергію і отримую натомість те, що хочу».

Існує безліч різних афірмацій на здоров'я, на успіх та багатство. Намагайтеся повторювати собі ті фрази, які, на вашу думку, підходять вам найкраще. Через деякий час ви помітите, як сильно зміниться ваше життя.

Медитації

Медитація — одні з найкращих та дієвих практик. Вони діють відразу, але мають свої важливі нюанси. Дуже важливо, щоб ви входили у стан спокою та щоб вам ніхто не заважав. Розслабитися можна не на кожному робочому місці, тому часом потрібно чекати перерви або зовсім моменту, коли ви опинитеся вдома.

Навчитися медитувати не складно, тому не варто оминати цю методику стороною. Можна скористатися універсальною та найпростішою медитацією на підвищення енергетики. Займіть зручне положення сидячи або лежачи. Якщо вас відволікають сторонні шуми, можете увімкнути в навушниках розслаблюючі звуки природи — шум вітру, води, спів птахів, звуки лісу тощо. Такі звуки дуже добре самі собою впливають на енергетику. Далі необхідно подумки перенестися в місце, з яким у вас асоціюється відпочинок, спокій та релаксація, віддаленість від людей. Це може бути відкритий космос, вершина гори, ліс, безкрайній океан тощо.

Дуже важливо правильно дихати під час медитацій. Потрібно дуже повільно видихати та вдихати повітря. Це заспокоює нерви та допомагає забути про проблеми. Раніше ми розповідали про медитація перед сном і на полум'я свічки. Будь-яка медитація благотворно позначається на біополі, тому найголовніше — навчитися входити в стан зосередженості та спокою.

Як можна не допустити появи вигоряння

Вірний відпочинок. Відпочивати потрібно під час перерв на роботі та після роботи, а також не забувати про відпустку. Дуже сприятливо енергетиці позначається зміна обстановки. Наприклад, якщо ви постійно сидите за комп'ютером, у вихідні корисно виходити на вулицю, займатися спортом. Тим, хто завжди в роз'їздах, краще побути вдома з сім'єю.

Спілкування з правильними людьми. Є люди, які нас дратують чи негативно впливають на наш настрій. Від таких людей краще триматися подалі. Не спілкуйтеся з тими, хто вас тягне донизу, заражає негативом та страхами. Намагайтеся оточувати себе тими, хто надихає вас.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-0,40633296966553-/ /-pc-/
Top