counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Чакри людини та їх значення


Переглядів: 54


Чакри людини та їх значення

Людина має внутрішній невидимий світ, який називається біополем або аурою. Енергетична структура неоднорідна і складається з чакри — важливих точок, яких всього сім.

Чакри відповідають не лише за прийом, а й за виведення енергії. Через чакр ми «спілкуємося» із зовнішнім середовищем, з іншими людьми. Вони пов'язані з нашими органами та частинами тіла, тому важливо знати, за що відповідає кожна чакра. Якщо правильно впливати на чакри, можна суттєво підвищити життєвий тонус та енергетику загалом.

Перша чакра: Муладхара

Цю чакру також називають нижньою або кореневою, тому що вона знаходиться в нижній частині хребта. Вона розквітає і дарує нам позитив тоді, коли ми почуваємось комфортно: коли ми ситі, не відчуваємо спраги, коли нам подобається перебування в тому чи іншому місці.

У більшості випадків Муладхара розкривається вдома. Часто вона це робить, коли ми відпочиваємо там, де нам добре. Щоб підживлювати цю чакру, необхідно більше рухатися і частіше змінювати обстановку. Це дозволить покращувати настрій та здоров'я.

Муладхара також відповідає за насолоду та пристрасть у коханні, за прагнення до продовження роду. Її колір — червоний. Найкращі камені-талісмани, що підживлюють нижню чакру, — гранат та рубін. Якщо правильно підживлювати цю чакру, буде набагато простіше приймати важливі рішення.

Друга чакра: Свадхістану

Це центр сексуальної енергії людини, тому чакра знаходиться в області статевих органів. Щоб дана чакра процвітала, самотнім людям важливо прагнути створення пари, а тим, хто у відносинах, — дотримуватися вірності коханій людині. Незадоволеність у коханні руйнує цю чакру і штовхає людину на пошуки альтернативних джерел насолоди.

Колір цієї чакри — помаранчевий. Камені, що підживлюють її силу, — бурштин, сердолік, тигрове око. Щоб Свадхістан працював краще, необхідно більше рухатися, працювати фізично або займатися спортом, стежити за здоров'ям статевої системи. Корисними будуть також талісмани кохання.

Третя чакра: Маніпура

Це одна з найважливіших чакр, оскільки вона відповідає за бажання людини працювати, робити щось важливе, ставити перед собою нові цілі та отримувати імпульс до їхнього досягнення. Вона розташована в області сонячного сплетення та розкривається, коли людина прагне знайти своє покликання. Вона породжує амбіції, допомагає повірити у себе. Також вона відповідає за лідерські якості та нервову систему. Занадто активна чакра призводить до постійних конфліктів. Занадто слабка — до пасивності, лінощів, млявості.

Колір чакри Маніпура — жовтий. Найкраще стимулюють цю чакру прикраси із золота, а також аметист, білий кварц, місячний камінь. Також чакра розкривається, якщо вас оточують амбітні та яскраві люди, які мають певні цілі у житті.

Четверта чакра: Анахата

Ця чакра ще називається серцевою, бо розташована біля серця людини. Вона відповідає за духовні прояви кохання, за емоції людини, за переживання. У пригніченому стані чакра викликає почуття провини, негативу, депресію. Функція чакри полягає у перетворенні енергії, у її трансформації. Негативний стан Анахати призводить до того, що людина стає більш податливою для навіювання. Він починає притягувати енергетичних вампірів, людей-маніпуляторів.

Колір цієї чакри — зелений. Кращі камені, що стимулюють її, — яшма, нефрит, бірюза.

П'ята чакра: Вішудха

Вона розташована в області горла і відповідає за вміння говорити, знаходити спільну мову з людьми, за чарівність та харизму. Нерідко вона відповідає також і за творчу складову мислення, тому найкраще каміння для її стимуляції — авантюрин, рожевий кварц. Стимулюючий колір — зелений.

Вішудха відповідає за розкриття талантів, тому необхідно стежити за здоров'ям горла, дихальних шляхів, ротової порожнини. Коли чакра не в порядку, людина почувається немов у клітці, в ізоляції.

Шоста чакра: Аджна

Розташування цієї чакри — між бровами, у центрі чола. Вона відповідає за пам'ять, інтелект. Коли вона не в порядку, то людина стає більш схильною до стереотипного мислення. У нормальному стані Аджна приносить у життя гармонію та загострює шосте почуття.

Коли Аджна слабка, людина стає схильною до шкідливих звичок. Розумова діяльність стимулює чакру найкраще, тому необхідно завжди розвиватися, здобувати знання та досвід. Також корисними будуть прикраси із платини, бурштину, алмазу чи перлів. Колір чакри — синій.

Сьома чакра: Сахасрара

Знаходиться на маківці. Ця чакра відповідає за єднання тіла з духовною складовою людини, з її душею. Люди, у яких Сахасрара слабка, не визнають божественності та духовності цього світу.

Кращі камені для стимуляції даної чакри — топаз, турмалін та аквамарин. Стимулюючий колір — фіолетовий. Сахасрара, як і Вішудха, підвищує інтуїцію, тільки її природа трохи іншого роду. Ця чакра дуже важко розкривається, тому що людина зміцнюється у вірі досить довго. Розкрити її повністю під силу далеко не кожному.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,44793295860291-/ /-pc-/
Top