counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Як підвищити енергетику та життєвий тонус


Переглядів: 128


Як підвищити енергетику та життєвий тонус

Багато хто зазнає занепаду сил, небажання прокидатися вранці і включатися в активну діяльність. Часто симптоми втоми сигналізують про нестачу життєвої енергії.

Енергетично сильні люди успішніші, швидше домагаються поставлених цілей, впевнені у собі, задоволені своїм життям, встигають більше. Сильна енергетика допомагає підтримувати бадьорість і енергійність, гарний настрій і везіння, тоді як людина з ослабленою енергетикою частіше страждає на апатію, навколо бачить перешкоди, відчуває негативні емоції і замикається в собі.

Причини низької енергетики
До факторів, що впливають на зниження енергетики, можна віднести наведені нижче. Щоб підвищити життєвий тонус, необхідно якнайшвидше усунути їх із вашого життя.

1. Харчування неякісними та шкідливими продуктами, які сприяють накопиченню шлаків в організмі та не дають тілу достатньої кількості енергії для активних дій.

2. Слабка фізична активність та малорухливий спосіб життя, які є причиною застою та відтоку енергетики.

3. Спілкування з людьми, які викликають негативні емоції. До цього відноситься і потрапляння під шкідливий вплив енергетичних вампірів.

4. Будь-які негативні емоції, які сприяють миттєвому відтоку життєвої енергії. Страх, гнів, заздрість — усі ці прояви ваших слабкостей загрожують енергетичним виснаженням.

5. Незавершені відносини також негативно впливають на енергетику. Думки про те, що вам не вдалося щось довести до логічного кінця, сприяють появі негативних почуттів.

6. Сумніви, що породжують боязкість і нерішучість, здатні відібрати у вас величезну кількість енергії.

7. Стреси та паніка також викрадають у вас енергетику, залишаючи вас наодинці з негативними думками та почуттями.

8. Шкідливі звички, з якими ви миритеся, руйнують не лише енергетику, а й ваше здоров'я.

Як підвищити власну енергетику та тонус
Включитись у боротьбу за власний добробут необхідно відразу ж, як тільки ви відчули недостатню кількість енергії для продуктивного та успішного життя.

1. Активні фізичні навантаження допоможуть вам привести організм у тонус і незабаром насолодитися не лише зовнішніми змінами на краще, але й черпати сили із занять.

2. Підвищення імунітету, вживання здорової їжі, загартовування - все це сприяє накопиченню життєвої енергії та її підтримці.

3. Правильний розпорядок дня дозволить вам продуктивно розпочинати щоранку та використовувати власні біоритми для досягнення благополуччя. Відпочинок та повноцінний сон швидко повернуть вам витрачену енергію.

4. Медитації, дихальні гімнастики дадуть вам можливість залишатися в хорошому настрої, а також черпати енергію із зовнішніх джерел.

5. Внутрішня робота з чакрами допоможе вам швидко заповнити нестачу енергетики, дозволить розпрощатися зі шкідливими звичками та залучити до життя удачу.

Вправи для відновлення енергетики
Для цієї вправи вам знадобиться аркуш паперу та ручка. Запишіть усі негативні емоції, що змушують вас втрачати енергію. Це може бути агресивність, обман, зрада — вихлюпніть негатив на папір, не залишаючи його жити всередині вас. Список може вийти об'ємним, але це на краще. Попрацюйте над цим списком, щоб знайти джерела негативу та усунути їх. Для усвідомлення внутрішніх причин агресії використовуйте медитацію. Загляньте вглиб себе, знайдіть джерела проблем та виштовхніть їх силою думки. Такі вправи слід проводити під час максимального накопичення негативної енергетики. Практики роботи з внутрішнім світом займуть не один день, але з часом ви навчитеся контролювати себе і зможете позбавитися негативу.

Ще одним способом змінити життя на краще є отримання позитивних емоцій. Використовуйте будь-які доступні вам методи, щоб щодня заряджатися позитивом. Даруйте кохання, допомагайте, пізнайте нове, використовуйте вільний час для нових захоплень, реалізації власного потенціалу, розвитку своїх талантів.

Присвятіть себе пошуку улюбленої справи, яка стане сенсом вашого життя. Не витрачайте дорогоцінний час на те, що не викликає у вас радості, і пам'ятайте, що жити з волі нагоди - не найкращий вибір.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,21686005592346-/ /-pc-/
Top