counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту


Переглядів: 258


Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту

Енергетичні вампіри – це люди, які насильно викачують енергію та сили в іншої людини. Вони серед нас і з часом їх стає дедалі більше. Енергетичним вампіром може бути ваш сусід, колега по роботі, чоловік, дружина і навіть дитина. Як дізнатися, чи є людина вампіром, і як захиститися від її негативного впливу? Перш ніж відповісти на ці запитання, слід дізнатися, звідки взагалі беруться подібні люди, і як стають енергетичними вампірами?

Звідки беруться енергетичні вампіри?
Езотерики запевняють, що людина стає енергетичним вампіром ще у дитинстві. Відбувається це через брак любові та уваги. Якщо батьки не виявляють до дитини почуттів, часто грубять і не прислухаються до його слів, така дитина може в майбутньому стати енергетичним вампіром. Логіка зрозуміла і ясна: людина, яка не отримала енергетичного підживлення в дитинстві, намагається усвідомлено або несвідомо заповнити запаси енергії за рахунок інших людей.

Як розпізнати енергетичний вампір?
Не лякайтеся, але ви стикаєтеся з енергетичними вампірами майже щодня. Як дізнатися енергетичного вампіра? Вампір, як правило, проявляє себе при прямому контакті за допомогою спілкування. Чи відчували ви, що після розмови з якоюсь людиною ваш настрій ні з того ні з цього погіршувався, чи ви починали відчувати втому, дратівливість, агресію, апатію? Якщо так, то ви контактували з енергетичним вампіром. Існує кілька характерних ознак енергетичного вампіра.

Енергетичні вампіри завжди намагаються викликати в людини негативні емоції: роздратування, жалість, обурення, тугу та інше. Роблять вони це за допомогою спеціальних провокацій. Ваша сусідка постійно скаржиться на своє здоров'я, і ​​ви вже не знаєте, як уникнути зустрічі з нею? Вона – енергетичний вампір! Друг часто намагається вколоти вас чи чимось принизити на очах оточуючих? Він – енергетичний вампір! Прикладів можна наводити безліч. Пам'ятайте: якщо хтось намагається грати на ваших почуттях та спеціально виводить на емоції, то ви маєте справу з енергетичним вампіром.

Найчастіше вампіри справжнісішні егоїсти. Вони ніколи не слухають співрозмовника та постійно намагаються перевести розмову на себе. Такі особистості люблять поговорити про несправедливість життя, лаяти державу і нарікати на те, як складно жити. Від таких людей треба тікати! Інакше вони постійно викачуватимуть у вас енергію, що негативно позначиться на вашому особистому житті, роботі та спілкуванні з людьми. Але що робити, якщо хтось із родичів чи друзів є енергетичним вампіром? І чи можна взагалі захиститись від негативного впливу такої людини?

Як захиститися від енергетичного вампіра
Перше, що потрібно усвідомити, що вампір харчується нашими емоціями. Значить, не треба їх давати. Якщо назріває конфлікт, не варто на провокації. Краще уникнути сварки або виявити несподівану реакцію на неприємні слова, наприклад, усміхнуться. Людина буде просто збентежена такою поведінкою і навряд чи буде згодом спілкуватися з вами.

Якщо є можливість, краще взагалі уникати контакту з енергетичним вампіром. Звичайно, якщо це не стосується тих людей, з ким із якихось причин доводиться щодня контактувати.

Боротися із енергетичним вампіром можна шляхом певної пози. Під час розмови потрібно схрестити руки на грудях чи ногах. Ще можна скласти дулю в кишені. Це захистить ваше біополе та не дасть енергетичному вампіру впливати на вас.

Крім того, можна захиститись оберегами від енергетичних вампірів. Підійде будь-який амулет, який заповнюватиме вашу енергію і захищатиме від чужого впливу.

Енергетичні вампіри всюди, і з цим треба змиритись. Проте не варто панікувати. Головне - це навчитися давати відсіч і правильно захищатися від їхнього негативного впливу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,43823289871216-/ /-pc-/
Top