counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Жіночий гороскоп на тиждень з 20 по 26 березня 2023 року


Переглядів: 54


Жіночий гороскоп на тиждень з 20 по 26 березня 2023 року

Щижневий жіночий гороскоп допоможе вам не тільки правильно спланувати справи на майбутні сім днів, але й дізнатися, на що краще не витрачати час та сили. Астрологи вважають, що цей період буде дуже вдалим.

Для жінок настає час розквіту сил та енергії, оскільки Венера ще минулого тижня встигла закріпитися у Знаку Тельця. Це буде дуже вдалий час для роботи над собою, перетворення зовнішності, пошуків чоловіка мрії, роботи, а також для спроб виправити енергетичні причини невдач і неприємностей у житті . Єдиний мінус — це ослаблення Марса, але червона планета часом знижує жіночу енергію, тому її слабкість не завжди небезпечна і може бути нівельована.

Жінка-Овен

Зрештою, Овни прекрасної статі зможуть знайти вирішення складної життєвої ситуації. Настає той самий час, коли їхня сила може бути спрямована у вірне русло, причому жінки даного Вогняного Знака будуть сповнені мотивації та сил на будь-які звершення. Наразі бажано згадати про те, які незакінчені справи вимагають завершення. Не варто відкладати потім те, що можна зробити зараз. Період з 20 по 26 число дає Овнам чудовий шанс розпочати нове життя, але лише за умови, що ознаки минулого не відволікатимуть від поточних цілей. Настав час забути про минулі невдачі.

Жінка-Телець

Тільцям прекрасної статі варто почати тиждень з очищення інформаційного поля. Справа в тому, що це необхідно для того, щоб почати приймати позитивну енергію Меркурія, який став сильнішим наприкінці минулого тижня. Астрологи радять покінчити з усім, що відволікає від важливих справ: довести до кінця важливі проекти, виконати ці обіцянки, роздати борги. Також корисно навчитися прощати. Це дасть прекрасним Тельцям більше свободи. Тиждень може закінчитися невеликою суєтою та дрібними побутовими проблемами, але не варто драматизувати: негаразди швидко себе вичерпають.

Жінка-Близнюки

Тиждень може видатися напруженим, тому доведеться терміново вирішувати багато проблем. Якщо є якісь довгострокові негаразди, то ситуація на цих фронтах може помітно покращати. Зміна епохи Плутона обіцяє представницям цього Знака відкриття нових доріг у найближчому майбутньому, тому цього тижня варто демонструвати Всесвіту свою самостійність, зацікавленість та активність. У такому разі більшість починань і справ набудуть позитивного заряду, а чорна смуга (якщо така є) успішно завершиться.

Жінка-Рак

Ракам прекрасної статі не варто прибирати далеко жіночі обереги, оскільки недоброзичливці можуть продовжити свої активні нападки. Тиждень з 20 по 26 число для представниць цього Знаку — зручний період, особливо якщо правильно зрозуміти межі можливостей. Цього місяця Раки мають право розраховувати на те, про що вони довго мріяли. Багато життєвих бонусів можуть стати плодом везіння, яке відвідає їх через сильну Венеру і Сатурн. Астрологи не радять брехати оточуючим, оскільки це може спровокувати нові скандали. Не варто затьмарювати такий сприятливий час сварками.

Жінка-Лев

Гармонія внутрішнього світу найкращий помічник чудових Львів. Венера пробуде у Тельці до 10 квітня, а отже, у представниць цього Знаку настане вдалий час для активних дій та переслідування власних цілей. Важливо не перегинати ціпок, діяти коректно, без ризиків та зайвої наполегливості. Деякі труднощі можуть чекати на Львів наприкінці тижня через різке ослаблення Марса. Миттєві змови на удачу допоможуть вижити навіть у найсуворіших реаліях. Жінкам цього Знаку потрібно зберігати віру в себе, хоч би що трапилося.

Жінка-Діва

Дівам, незважаючи на посилення Плутона, Венери та послаблення антагоніста в особі Марса, необхідно бути обережнішим цього тижня. Успіх і успіх будуть поруч, але важливо стежити за знаками небезпеки, які можуть передбачати появу негараздів. Жінки цього Земного Знаку будуть в ударі. Їхні успіхи на будь-якій ниві можуть спровокувати появу заздрісниць. Також астрологи цим жінкам радять тримати баланс у найважливіших для них сферах життя. Потрібно обережно прораховувати ризики і бути обережнішими щодо прийняття важливих рішень.

Жінка-Терези

У ці сім днів жінок-Терезів чекають сюрпризи різного характеру. Різка зміна енергетики одразу чотирьох планет загрожує несподіваними новинами, новими відкриттями та доленосними моментами. Динамічний розвиток подій триватиме довго, але кульмінацією можна вважати саме ці сім днів. Представниці цього Знаку будуть у дуже вигідному становищі. Там, де інші Знаки змушені будуть підкорятися правилам під загрозою невдач, прекрасні Терези зможуть дозволити собі робити те, що вигідно їм зараз. Це стане можливо завдяки сильній інтуїції. .

Жінка-Скорпіон

Жінок-Скорпіонів чекає вдалий збіг обставин у роботі та бізнесі, фінансовій сфері. Сильний ритуал під назвою «ключ удачі» допоможе Скорпіонам досягти значних змін у бажаній сфері максимально швидко, обійшовши стороною всі перешкоди. Згодна гороскопу, ці сім днів краще витратити на пошуки нових способів самовираження: навіть найнезначніші зміни та успіхи в цей час можуть стати першим кроком до нового життя. Ці жінки будуть вкрай мотивовані, тому важливо не сумувати зайвий раз.

Жінка-Стрілець

Відомо, що той, хто хоче рухатися вгору, має шукати сходи. У цей період сходами для жінок-Стрільців будуть інші люди. Вони допоможуть у роботі, пошуках нової мотивації, у підвищенні настрою. Для успіхів у житті потрібно подивитися на речі під іншим кутом і, швидше за все, змінити стратегію дій. Сатурн та Плутон запустять механізми глобальних змін та переоцінки цінностей. Це буде вдалий час для пошуків себе та для пошуків кохання.  

Жінка-Козеріг

Улюблена робота, творча активність, релаксація — все це буде корисним для жінок цього Знака. Козерога прекрасної статі можуть розраховувати на прихильність планет. Венера допоможе цим жінкам краще приймати самостійні рішення і йти назустріч своїм цілям. Можливо, варто повернутися до справ, розпочатих узимку. Загалом нині вдалий час для кардинальних змін у житті. З'являться нові вигідні перспективи у всіх галузях. Меркурій, Сатурн і Плутон допоможуть Козерогам запрограмувати своє мислення на краще життя.

Жінка-Водолій

Жінок цього Знака можуть очікувати на нові успіхи у сфері романтичних відносин, роботі, домашніх справах. Цей тиждень обіцяє бути знаковим і доленосним. Здобути впевненість у собі можна шляхом спілкування з близькими, а також під час занять улюбленими справами. Є лише одна проблема — енергетично-небезпечні люди в оточенні. Прекрасним Водоліям треба бути обережнішими, оскільки у них на хвилі успіху можуть з'явитися нові вороги та заздрісниці. У складних ситуаціях необхідно частіше прислухатися до шостого почуття. Воно їх не обдурить.

Жінка-Риби

Прийняті рішення в ці сім днів неодмінно позначаться на подальшій долі, тому імпульсивність і поспішність бажано залишити для іншого часу. Можна сміливо планувати нові справи на найближче майбутнє. Це чудовий час для перетворення зовнішності, покупки нових речей, манікюру, нової зачіски і таке інше. Рибам потрібно займатися собою. Якщо вони хочуть змінити своє життя, то не варто фокусуватись на чужих справах та успіхах. Заздрість ні до чого доброго не приведе, як порівняння себе з іншими жінками.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
більше матеріалів
/-0,29403901100159-/ /-pc-/
Top