counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Медитація для тих, хто хоче знайти вирішення складної життєвої ситуації


Переглядів: 11


Медитація для тих, хто хоче знайти вирішення складної життєвої ситуації

Кожен з нас часом доводиться стикатися зі складними життєвими ситуаціями. Коли потрібно прийняти якесь серйозне рішення, велика ймовірність припуститися помилки. Експерти поділилися спеціальною медитацією, яка допоможе не допустити цього.

Часто люди покладаються на логіку у моменти ухвалення рішень. Якщо ви звикли довіряти саме їй, то вам допоможе Квадрат Декарта. Якщо ж дилема надто складна, можна спробувати помедитувати, покликавши на допомогу вищі сили.

Підготовка до медитації

Передусім потрібно знайти спокійне і тихе місце, в якому вас ніхто не потурбує, оскільки медитативні практики не можуть у присутності інших людей.

Потрібно медитувати вдома, у приємній обстановці. Суть полягає не у пошуку рішення, а у вигнанні всіх поганих думок та інформаційного шуму. Можна запалити ароматичні свічки, увімкнути звуки природи на фоні. Правильна ситуація допоможе сфокусуватися на своєму внутрішньому світі.

Медитація на ухвалення рішення

Отже, ви у себе вдома, у приємній обстановці. Вам потрібно встати і потягнутися руками догори, роблячи це на вдиху. Намагайтеся уявити, як повітря входить у ваше тіло з кінчиків пальців на ногах, заповнюючи кожну клітинку. Після цього починаємо повільно опускати руки, одночасно видихаючи прийняте повітря. Таким чином ви встановите прямий контакт із землею та повітрям. Дуже важливо проводити цю медитацію саме в положенні стоячи, оскільки встановити зв'язок із Вселенським розумом таким чином набагато простіше.

Повторіть це кілька разів, а потім закрийте очі і уявіть собі, що над вами відкривається око. Це якась дірка у просторі, з якої ллється світло. Продовжуйте глибоко вдихати та повільно видихати. Це світло наповнює ваше тіло силою, любов'ю та добром, забираючи непотрібні думки, втому, зневіру та негатив, залишаючи у вас лише найкраще.

Відчуйте, як ваше тіло наповнюється силою, а все погане йде. Ви відчуєте теплоту з кожним новим вдихом. Експерти радять загострити увагу на цьому моменті та насолодитися ним повною мірою. Ви спокійні, сильні, позбавлені страху та зневіри. Все в цьому світі зараз спрямоване на те, щоб вам полегшало зробити важливий крок, відкинувши сумніви і подивившись на ситуацію максимально об'єктивно.

Після цього постарайтеся повільно повернути свою увагу до тіла. Ваша свідомість починає повільно закривати портал наповнення силою. Все погане залишилося поза вашим біополем. Ваші чакри вільні, сповнені сил і енергії. Тепер ви бачите, що хотіли. Ви знаєте, як вам варто вчинити, тому що ви у поєднанні з вищим розумом. Ваше тіло та душа в гармонії. Прислухайтеся до інтуїції.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,4367299079895-/ /-pc-/
Top